Jump to content
rainman555

abi vaja

Recommended Posts

Tere! Umbes pool aastat tagasi oli mu kaal veel 75kilo, rasvaprotsent 12,8 ja siis tuli loll idee kaalu millegipärast maha võtta. Trenni sai järjest väga palju tehtud ning rasvaprotsent tõusis hoopis 14-15 protsendi peale ning kaal on umbes nüüd 70-71 kilo. Nüüd saan aru et tegin midagi igatahes valesti ja tahaks nüüd rasvaprotsendi uuesti madalale saada(10-12). Sooviksin siis soovitusi kuidas see mass tagasi saada ning rasvaprotsent ka alla saada. Kas võib olla nii, et ma tegin lihaste pealt tööd? ning kas nüüd peaks rohkem jõusaali tegema ja ka rohkem sööma (tervislikult)

Muudetud kasutaja rainman555 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mis trenni sa tegid muidu?

Aga kõige lihtsam ja mõtekam oleks tellida omale toitumiskava, kui võimalik. Seal tehakse see kava ikkagi personaalselt sulle. Kui aga rahalised võimalused on piiratud, siis saab ka väga palju abi siit foorumist otsides, sest toitumise kohta teemasid on siin suhteliselt pallju. Edu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ei söö rämpstoitu sugust midagi...üritan 4-5 korda päevas süüa väikestes kogustes erinevaid aineid( kartul, makaronid, muna, liha, kohuüiim, jne) nii, et oleks kõike valke, süsivesikuid ning ka natuke loomulikult ka rasva

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×