kaarup 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 6, 2009 (muudetud) Eelkõige OtileOstsin siis endale Whey3-e ja Dextro ja tahaksin hakata neid koos kasutama. Millised oleksid siis õiged kogused neid koos kasutamiseks, ja kas enne ja peale trenni? Muudetud Veebruar 10, 2009 kasutaja kaarup poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Guest Jartmok Teavita postitusest Postitas Veebruar 6, 2009 Mitte paha pärast aga kas enne toidulisandite endale soetamist mitte ei peaks asju selgeks tegema.Mina sinu asemel oleks need asjad siit foorumist välja juurinud ja siis poodi läinud.(Minu eriala õpetaja ütles: Eestlane on tüüpiline, saab uue asja, näpib, krutib, timmib ja kui aru ei saa siis alles loab kasutusjuhendit)Toote peal on kindlasti juhend millest lähtudes. Kui tõesti on inglise keelne siis on sulle abiks http://translate.google.com/ , trüki tekst sisse ja tõlgi!Jõudu ja jaksu. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kaarup 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 10, 2009 Mitte paha pärast aga kas enne toidulisandite endale soetamist mitte ei peaks asju selgeks tegema.Mina sinu asemel oleks need asjad siit foorumist välja juurinud ja siis poodi läinud.(Minu eriala õpetaja ütles: Eestlane on tüüpiline, saab uue asja, näpib, krutib, timmib ja kui aru ei saa siis alles loab kasutusjuhendit)Toote peal on kindlasti juhend millest lähtudes. Kui tõesti on inglise keelne siis on sulle abiks http://translate.google.com/ , trüki tekst sisse ja tõlgi!Jõudu ja jaksu.Ott soovitas mulle seda toodet, aga kasutamine jäi mulle segaseks. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
whitesox 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 10, 2009 Võta pärast trenni 1:2 ehk valku 30-40g ja dextrot 60-80g. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
masterofceremony 1 Teavita postitusest Postitas Veebruar 11, 2009 Ott soovitas mulle seda toodet, aga kasutamine jäi mulle segaseks.Lihtsam on saata iii-meil. Kuigi ega ta pole just kõige usinam vastaja. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
leinekas 1 Teavita postitusest Postitas Veebruar 11, 2009 nii toidulisandite kui steroidide puhul jõuame sama teemani ...........kui sa ei tea kuidas mingit lisandit kasutada siis sa ei ole veel valmis seda tegema. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matti 8 Teavita postitusest Postitas Veebruar 11, 2009 Mitte paha pärast aga kas enne toidulisandite endale soetamist mitte ei peaks asju selgeks tegema.Mina sinu asemel oleks need asjad siit foorumist välja juurinud ja siis poodi läinud.Välja juurinud ???? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides