Jump to content
kaarup

Toote kasutamine

Recommended Posts

Eelkõige Otile

Ostsin siis endale Whey3-e ja Dextro ja tahaksin hakata neid koos kasutama. Millised oleksid siis õiged kogused neid koos kasutamiseks, ja kas enne ja peale trenni?

Muudetud kasutaja kaarup poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest Jartmok

Mitte paha pärast aga kas enne toidulisandite endale soetamist mitte ei peaks asju selgeks tegema.

Mina sinu asemel oleks need asjad siit foorumist välja juurinud ja siis poodi läinud.

(Minu eriala õpetaja ütles: Eestlane on tüüpiline, saab uue asja, näpib, krutib, timmib ja kui aru ei saa siis alles loab kasutusjuhendit)

Toote peal on kindlasti juhend millest lähtudes. Kui tõesti on inglise keelne siis on sulle abiks http://translate.google.com/ , trüki tekst sisse ja tõlgi!

Jõudu ja jaksu.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mitte paha pärast aga kas enne toidulisandite endale soetamist mitte ei peaks asju selgeks tegema.

Mina sinu asemel oleks need asjad siit foorumist välja juurinud ja siis poodi läinud.

(Minu eriala õpetaja ütles: Eestlane on tüüpiline, saab uue asja, näpib, krutib, timmib ja kui aru ei saa siis alles loab kasutusjuhendit)

Toote peal on kindlasti juhend millest lähtudes. Kui tõesti on inglise keelne siis on sulle abiks http://translate.google.com/ , trüki tekst sisse ja tõlgi!

Jõudu ja jaksu.

Ott soovitas mulle seda toodet, aga kasutamine jäi mulle segaseks.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Välja juurinud ???? ;)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.