tereummikust 1 Teavita postitusest Postitas Juuni 29, 2009 Iga hommik kergelt praetud 250g tatart singiga ja kohv koorega, elan ilusti 12neni ära. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
R.Tamm 3 Teavita postitusest Postitas Juuni 29, 2009 mul läheb hommikul 75g müslit 2,5% piimaga, u 100g rosinatega kohupiima ja roheline tee meega. paluks Rotteri arvamust.Kui Rotteri arvamusest sedavõrd lugu pead, et spetsiaalselt tema hinnangut küsida oskad, siis vast aimad isegi, milliseid korrektuure antud einesse vaja teha. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Bulletproof 2 Teavita postitusest Postitas Juuni 29, 2009 Kui Rotteri arvamusest sedavõrd lugu pead, et spetsiaalselt tema hinnangut küsida oskad, siis vast aimad isegi, milliseid korrektuure antud einesse vaja teha.pean Rotteri arvasmusest väga lugu, selles pole küsimustki.kui Goleteral`i küsimusele vastata, siis ei ole täheldanud küll, et uimaseks tõmbaks. mul ülejäänud söögikorrad suht süsivesikuvaesed... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Bulletproof 2 Teavita postitusest Postitas Juuni 29, 2009 oluline on vist lisada, et toitumine kaalu vähendamiseks/rasvapõletuseks. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ROtter 198 Teavita postitusest Postitas Juuli 4, 2009 mul läheb hommikul 75g müslit 2,5% piimaga, u 100g rosinatega kohupiima ja roheline tee meega. paluks Rotteri arvamust.Müsli ei ole hea valik (sisaldab palju suhkrut), parem mingi puder, soovitavalt kaerahelbe. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides