j6mminaator 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 31, 2009 Maitse on hea, aga kui kurgust alla kallad, siis jääb selline tunne nagu jooks tsementi. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
gmaster 303 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 31, 2009 Kõige jubedam jahu mida ma söönd olen. Ainus valk, mis mul automaatselt palaviku tekitas. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Void 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 31, 2009 Jube kraam . nagu mingit okset pulbrina sisse süüa .... ei soovita . Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Amarillo 1 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 31, 2009 Kõige jubedam jahu mida ma söönd olen. Ainus valk, mis mul automaatselt palaviku tekitas.mul AC-C tekkis ka palavik kohe Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Tigerkutsu 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 1, 2009 mul AC-C tekkis ka palavik koheAC-C (Anti Catabolic Combo) on jah ka mul kõige jubedam toode, mis kätte on juhtunud.See laimi maitse, mis paki peal kirjas on väääga petlik! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Toivo295 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 1, 2009 AC-C (Anti Catabolic Combo) on jah ka mul kõige jubedam toode, mis kätte on juhtunud.See laimi maitse, mis paki peal kirjas on väääga petlik! ACC effektiivsuselt on super toode..aga kahju ,et maitse on kehv. Alguses ei seganudki aga lõpuks tekkis mingi okserefleks antud toote vastu. Lõpuks pidin kõvasti pingutama ,et oma sheik ära juua. Ükshetk aga organismil sai vist enesepiinamisest villand - lõi pealt korgi ja alt põhja ära, lisaks veel 1-2 päeva totaalselt s*tt enesetunne. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kratos 1 Teavita postitusest Postitas Veebruar 1, 2009 ACC effektiivsuselt on super toode..aga kahju ,et maitse on kehv. Alguses ei seganudki aga lõpuks tekkis mingi okserefleks antud toote vastu. Lõpuks pidin kõvasti pingutama ,et oma sheik ära juua. Ükshetk aga organismil sai vist enesepiinamisest villand - lõi pealt korgi ja alt põhja ära, lisaks veel 1-2 päeva totaalselt s*tt enesetunne.Sama lugu tekib ka Anatoriga Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
veinikaarija 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 1, 2009 Sama lugu tekib ka Anatoriga Kõik need Anatorid jms "imerohud" on tegelikult täis igasugust keemiat, millest suurem osa on täiesti ebavajalikud lihasmassi kasvatamiseks. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
naturaalne 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2009 Tere miks need tooted nii odavad ja kas nad üldse midagi aitavad, motlen et samas neid müüakse apteekides kah ,et päris mürk ta ei saa olla, aga kas siis tegu motetusega. Sest niipalju kui ma tean on need tooted vist raha tuulde viskamine. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jarmo Oberst 7 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2009 Tere miks need tooted nii odavad ja kas nad üldse midagi aitavad, motlen et samas neid müüakse apteekides kah ,et päris mürk ta ei saa olla, aga kas siis tegu motetusega. Sest niipalju kui ma tean on need tooted vist raha tuulde viskamine. Pole ise tarbinud, aga maitse pidi olema selline, et järgmine kord enam ei osta. Päris mõttetu kindlasti pole. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Wire 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2009 Tere miks need tooted nii odavad ja kas nad üldse midagi aitavad, motlen et samas neid müüakse apteekides kah ,et päris mürk ta ei saa olla, aga kas siis tegu motetusega. Sest niipalju kui ma tean on need tooted vist raha tuulde viskamine. Üks põhjus, miks need odavamad on, on see, et need on eesti tooted. Transportida pole välismaalt vaja, pakend on odav, reklaami ei tehta nendele toodetele(ma pole märkand) ja noo.. kunagi ostsin BioLabi valku, algul oli väga rõve, hiljem harjusin aga kui sain proovida nt Hera80 või Whey'd vms siis on erinevus ikka VÄGA SUUR. Et siis jah... protekas oli suht halb Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kaspar90 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2009 Valgutooted on suhteliselt tsemendid, aga spordijoogid nagu Carbocol 2 ja Carbocol 4 on minu arvates väga tegijad tooted. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
JamesC 1 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2009 Pole ise tarbinud, aga maitse pidi olema selline, et järgmine kord enam ei osta. Päris mõttetu kindlasti pole.Jarmps, asi on maitses. nananaa a le qukk Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
rollton 7 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2009 kus nende biolabi toodetega tutvuda saab? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MWEchamp 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2009 kus nende biolabi toodetega tutvuda saab?Näiteks nende kodulehelt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
rollton 7 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2009 Näiteks nende koduleheltTänud! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
naturaalne 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2009 kus nende biolabi toodetega tutvuda saab?siit saad http://www.biolab.ee/ Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
naturaalne 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2009 Jarmps, asi on maitses. nananaa a le qukk no siis tean et on ikka motet küll osta aga noh panen midagi juurde küll maitse paraneb Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
1975villu 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2009 Endal saab just purk seda biolabi otsa, kaks korda ühe reha otsa ei astu - enam ei osta.Alguses oli suht pohlad kuidas maitses, aga pikapeale hakkas sellise sinepipulbri allavägistamisena tunduma. Lahustama ei suutnud ma küll ühegi vedelikuga seda pulbrit panna.Minuarust toimis vadaku valk paremini. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
vares3636 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2009 Ega jh, maitse on selline et üks purk kestab pool aastat Ei kutsu kohe kuidagi tarbima, väikse surtsu võib muule valgule sisse panna, muudab suht rõvedaks, aga joodav. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
timo116 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2009 endal oli vist Muscle 8 vms...lahustus nagu ma ei tea mis asi....ta ei lahustunudki maitse oli rõve(aga sellega harjub) ei soovita:) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kratos 1 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2009 Tere miks need tooted nii odavad ja kas nad üldse midagi aitavad, motlen et samas neid müüakse apteekides kah ,et päris mürk ta ei saa olla, aga kas siis tegu motetusega. Sest niipalju kui ma tean on need tooted vist raha tuulde viskamine. olen proovinud seda, ei kõlba kuskile, maitseb nagu mingi puder ja tulemust ka ei tuld, mõtetu toode. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
wilson 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2009 ise olen seda söönud ära mõne aasta jooksul oma 10purki ja minu meelest PARIM!!!! minu jaoks täiesti arusaamatu kuidas saab neid Whey proteiine süüa,ise mõnda proovind ja lõpuks seganud ikka Biolabi omadega kokku. Igastahes mulle meeldib, Kakaomaitseline kes mainisid et midagi kasu polnud asjast siis kaua sõite seda? ega tõesti 1 purk ei näita miskit.. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sir 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2009 maitse maitseks, sojatooteid ikka süüa ei tasupeace Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
wilson 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2009 miks? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides