Jump to content
z4cc

Tõsine Algaja.

Recommended Posts

Algaja selles mõttes ,et ma ei jaga toitumisest midagi , mitte tuhkagi valkudest, ja muudest (rasvadest jagan , seda mul kõhupeal piisavalt). Olen 180 cm ja kaalun 93 kg . 16. aastane . Alati olen tegelenud mingi spordiga kuid kõht on mure. See on geenides ,vanaisalt isale , isalt minule . Kui isa minuvanune oli käis ta poksitrennis ja sai oma kõhust lahti . (NSV) ajal. Jõusaalis hakkasin käima nädala aega tagasi , ujunud olen kauem (kuskil kuu) . Tean , et kõik sõltub toitumisest kuid ma elan hetkel Soomes ja mul pole võimalust toitumis kava tellida . Jah ma tean et olen naiivne kui loodan et mulle siia tasuta see kopeeritakse , kuid palun mingitki abi toitumise suhtes. (ärkan tavaliselt kell 06.00 ja magama 22.00)(jõusaalis kasutan hetkel algajate treening kava , kuid raskused olen muutnud raskemaks kuna tunnen et jaskan rohkem ja see mis on treeningkavas , jääb mulle väheseks .)

Suured tänud ette, vaeva ja mõistmise osas.

Algaja Sass.

Muudetud kasutaja z4cc poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Söön nii nagu juhtub ,

K 06.00 - heal juhul paar v6ileiba , kuid viimasel ajal olen hakkanud putre tegema.

K 16.30 - Ema tehtud söök nii nagu juhtub , tavaliselt on praad ( t2na oli n2iteks ahjukana , tomati salat , riis. )(vahepeal supp )

K 18.30 - trenni.

K 21.30 - paar apelsiini , ehk õun .

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Söön nii nagu juhtub ,

K 06.00 - heal juhul paar v6ileiba , kuid viimasel ajal olen hakkanud putre tegema.

K 16.30 - Ema tehtud söök nii nagu juhtub , tavaliselt on praad ( t2na oli n2iteks ahjukana , tomati salat , riis. )(vahepeal supp )

K 18.30 - trenni.

K 21.30 - paar apelsiini , ehk õun .

e-ee ...

kas ahjukana tähendab seda,et pistad terve paarikilose kana pintslisse?

Vastasel juhul on raske uskuda,et tolle menüüga kaalud 180cm pikkuse juures 93kg.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
e-ee ...

kas ahjukana tähendab seda,et pistad terve paarikilose kana pintslisse?

Vastasel juhul on raske uskuda,et tolle menüüga kaalud 180cm pikkuse juures 93kg.

Ma vaatasin ka nagu , et Watta fakk :D Sööb vähem , kui aafrika talupoeg ja kaal nii suur. Siin ei saa enam rääkida , et vähe sööd ja keha hoiab rasva kinni , ta ei söögi midagi ju ... Et jah , kui sa just tervet kana lõunal ära ei söö , siis suht nagu...ku**ne värk :rolleyes:

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Trennipäevadel söön iga 3-4 tunni tagant: 7:00 ,11:00, 14:00, 17:00 <~18:15 on trenn>, 20:00(peale trenni sheik).

Trennivabadel päevadel venitan kellaaegu natuke pikemaks 3,5-4tundi ehk siis 7:00 ,11:00 ,15:00 ,19:00 ,21:00

selge, üritan midagi kokku sättida.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ma vaatasin ka nagu , et Watta fakk ;) Sööb vähem , kui aafrika talupoeg ja kaal nii suur. Siin ei saa enam rääkida , et vähe sööd ja keha hoiab rasva kinni , ta ei söögi midagi ju ... Et jah , kui sa just tervet kana lõunal ära ei söö , siis suht nagu...ku**ne värk :rolleyes:

Iroooniat ja arvamusi ma ei palunud :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
..., kuid raskused olen muutnud raskemaks kuna tunnen et jaskan rohkem ja see mis on treeningkavas , jääb mulle väheseks .)

Kavas pole ette antud raskusi. 3(seeriat) x 8 - 10(kordust).

Menüüs pole valku ollagi, lisa juurde nt kohupiima, kodujuustu, muna, tuunikala jne

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kavas pole ette antud raskusi. 3(seeriat) x 8 - 10(kordust).

Menüüs pole valku ollagi, lisa juurde nt kohupiima, kodujuustu, muna, tuunikala jne

Rasva ka pole. Lisa törts neid ka juurde :rolleyes:

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Äkki noormees soovib sumomaadlejaks saada ...

siis on rasvavaba menüü omal kohal, :rolleyes:

Äkki ei soovi , üleval andsin märku et soovin kõhust lahti saada , ajugeenius.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Aga selline küsmus oleks ka et , 5 x nädalas tund aega jõusaali on liiast ?

Kui sul kava nii jaotatud, et sa ühte lihasgruppi 2l päeval järjest ei tee, siis pole liiast...

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Nüüd ma olen kolm nädalat käinud , mul koguaeg nagu kutsub j6usaali , sellest ka see 5x .

Algaja jaoks on algajate kava siin ntx.

Ja toda 5x nädalas teha läheb paljuks.3-4x nädalas oleks vast optimaalne,sest ka aeroobset vaja teha.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.