z4cc 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 27, 2009 (muudetud) Algaja selles mõttes ,et ma ei jaga toitumisest midagi , mitte tuhkagi valkudest, ja muudest (rasvadest jagan , seda mul kõhupeal piisavalt). Olen 180 cm ja kaalun 93 kg . 16. aastane . Alati olen tegelenud mingi spordiga kuid kõht on mure. See on geenides ,vanaisalt isale , isalt minule . Kui isa minuvanune oli käis ta poksitrennis ja sai oma kõhust lahti . (NSV) ajal. Jõusaalis hakkasin käima nädala aega tagasi , ujunud olen kauem (kuskil kuu) . Tean , et kõik sõltub toitumisest kuid ma elan hetkel Soomes ja mul pole võimalust toitumis kava tellida . Jah ma tean et olen naiivne kui loodan et mulle siia tasuta see kopeeritakse , kuid palun mingitki abi toitumise suhtes. (ärkan tavaliselt kell 06.00 ja magama 22.00)(jõusaalis kasutan hetkel algajate treening kava , kuid raskused olen muutnud raskemaks kuna tunnen et jaskan rohkem ja see mis on treeningkavas , jääb mulle väheseks .)Suured tänud ette, vaeva ja mõistmise osas.Algaja Sass. Muudetud Jaanuar 27, 2009 kasutaja z4cc poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
undisputed 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 27, 2009 Pana oma tavaline menüü siia kirja, mida sööd. Hea oleks ka koguseliselt umbes. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
z4cc 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2009 Söön nii nagu juhtub , K 06.00 - heal juhul paar v6ileiba , kuid viimasel ajal olen hakkanud putre tegema. K 16.30 - Ema tehtud söök nii nagu juhtub , tavaliselt on praad ( t2na oli n2iteks ahjukana , tomati salat , riis. )(vahepeal supp )K 18.30 - trenni. K 21.30 - paar apelsiini , ehk õun . Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-Sander 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2009 kindlasti peaks olema mõni söögikord hommikuse ja õhtuse söögikorra vahel. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
z4cc 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2009 oleks keegi niihea ja saaks n2iteks umbkaudsed kellaajad ja söögikorrad öelda? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
dirty scorpion 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2009 Trennipäevadel söön iga 3-4 tunni tagant: 7:00 ,11:00, 14:00, 17:00 <~18:15 on trenn>, 20:00(peale trenni sheik).Trennivabadel päevadel venitan kellaaegu natuke pikemaks 3,5-4tundi ehk siis 7:00 ,11:00 ,15:00 ,19:00 ,21:00 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
daemonium 18 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2009 Söön nii nagu juhtub , K 06.00 - heal juhul paar v6ileiba , kuid viimasel ajal olen hakkanud putre tegema. K 16.30 - Ema tehtud söök nii nagu juhtub , tavaliselt on praad ( t2na oli n2iteks ahjukana , tomati salat , riis. )(vahepeal supp )K 18.30 - trenni. K 21.30 - paar apelsiini , ehk õun .e-ee ...kas ahjukana tähendab seda,et pistad terve paarikilose kana pintslisse?Vastasel juhul on raske uskuda,et tolle menüüga kaalud 180cm pikkuse juures 93kg. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Wire 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2009 Saad küll toitumiskava tellida. Teed sealt ülekande ja kava saadetakse sulle e-maili peale. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Samakamees 43 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2009 e-ee ...kas ahjukana tähendab seda,et pistad terve paarikilose kana pintslisse?Vastasel juhul on raske uskuda,et tolle menüüga kaalud 180cm pikkuse juures 93kg.Ma vaatasin ka nagu , et Watta fakk Sööb vähem , kui aafrika talupoeg ja kaal nii suur. Siin ei saa enam rääkida , et vähe sööd ja keha hoiab rasva kinni , ta ei söögi midagi ju ... Et jah , kui sa just tervet kana lõunal ära ei söö , siis suht nagu...ku**ne värk Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
z4cc 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2009 Kirjutasin kuidas ma nüüd toitun , kui aega v2he ja trennis k2in . Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
z4cc 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2009 Trennipäevadel söön iga 3-4 tunni tagant: 7:00 ,11:00, 14:00, 17:00 <~18:15 on trenn>, 20:00(peale trenni sheik).Trennivabadel päevadel venitan kellaaegu natuke pikemaks 3,5-4tundi ehk siis 7:00 ,11:00 ,15:00 ,19:00 ,21:00selge, üritan midagi kokku sättida. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
z4cc 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2009 Ma vaatasin ka nagu , et Watta fakk Sööb vähem , kui aafrika talupoeg ja kaal nii suur. Siin ei saa enam rääkida , et vähe sööd ja keha hoiab rasva kinni , ta ei söögi midagi ju ... Et jah , kui sa just tervet kana lõunal ära ei söö , siis suht nagu...ku**ne värk Iroooniat ja arvamusi ma ei palunud Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kaku 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2009 ..., kuid raskused olen muutnud raskemaks kuna tunnen et jaskan rohkem ja see mis on treeningkavas , jääb mulle väheseks .) Kavas pole ette antud raskusi. 3(seeriat) x 8 - 10(kordust). Menüüs pole valku ollagi, lisa juurde nt kohupiima, kodujuustu, muna, tuunikala jne Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
z4cc 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 29, 2009 Kavas pole ette antud raskusi. 3(seeriat) x 8 - 10(kordust). Menüüs pole valku ollagi, lisa juurde nt kohupiima, kodujuustu, muna, tuunikala jneSelge Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Samakamees 43 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 30, 2009 Kavas pole ette antud raskusi. 3(seeriat) x 8 - 10(kordust). Menüüs pole valku ollagi, lisa juurde nt kohupiima, kodujuustu, muna, tuunikala jneRasva ka pole. Lisa törts neid ka juurde Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
daemonium 18 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 30, 2009 Rasva ka pole. Lisa törts neid ka juurde Äkki noormees soovib sumomaadlejaks saada ...siis on rasvavaba menüü omal kohal, Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
z4cc 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 30, 2009 Äkki noormees soovib sumomaadlejaks saada ...siis on rasvavaba menüü omal kohal, Äkki ei soovi , üleval andsin märku et soovin kõhust lahti saada , ajugeenius. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
z4cc 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 30, 2009 Rasva ka pole. Lisa törts neid ka juurde Okei , aga rasva puhul palju , ja mida oleks kasulik süüa ? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Toivo295 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 30, 2009 Üsna head teemad rasvade kohta.http://forums.fitness.ee/index.php?showtop...mp;#entry125461http://mmapenguins.blogspot.com/search?q=rasvad Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
z4cc 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 30, 2009 Tänud Uurin asja Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
z4cc 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 30, 2009 Aga selline küsmus oleks ka et , 5 x nädalas tund aega jõusaali on liiast ? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
timo116 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 30, 2009 Aga selline küsmus oleks ka et , 5 x nädalas tund aega jõusaali on liiast ?Kui sul kava nii jaotatud, et sa ühte lihasgruppi 2l päeval järjest ei tee, siis pole liiast... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
daemonium 18 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 31, 2009 Aga selline küsmus oleks ka et , 5 x nädalas tund aega jõusaali on liiast ?Ise treenin just siukese järgi.Algajale vast siiski ei soovitaks, Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
z4cc 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 31, 2009 Nüüd ma olen kolm nädalat käinud , mul koguaeg nagu kutsub j6usaali , sellest ka see 5x . Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
daemonium 18 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 31, 2009 Nüüd ma olen kolm nädalat käinud , mul koguaeg nagu kutsub j6usaali , sellest ka see 5x .Algaja jaoks on algajate kava siin ntx.Ja toda 5x nädalas teha läheb paljuks.3-4x nädalas oleks vast optimaalne,sest ka aeroobset vaja teha. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides