Jump to content
Sign in to follow this  
MikroToitaine

massi kavalt kuivaks

Recommended Posts

tekkis selline küsimus , et kui olen mingi massikava 6-7 kuud jälginud , massi on kogunenud hästi ja ka rasvaprotsent on tõusnud , siis kuidas või mismoodi peaksin enda toitumist sätestama , et end kuivaks lasta nagu kulturistid teevad enne võistlust , paari kuu pärast suvi juba käes ja soovika end mingi kuu või kahe pärast kuivaks ära tõmmata , et suvel oleks hea olla ^^ äkki saaksin natukene informatsiooni selle kohta , kuna olen kuulnud , et massikasvatus ja võistlus eelne toitumine erinevad nagu öö ja päev , või pean uue kava tellima spetsiaalselt selle jaoks ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
tekkis selline küsimus , et kui olen mingi massikava 6-7 kuud jälginud , massi on kogunenud hästi ja ka rasvaprotsent on tõusnud , siis kuidas või mismoodi peaksin enda toitumist sätestama , et end kuivaks lasta nagu kulturistid teevad enne võistlust , paari kuu pärast suvi juba käes ja soovika end mingi kuu või kahe pärast kuivaks ära tõmmata , et suvel oleks hea olla ^^ äkki saaksin natukene informatsiooni selle kohta , kuna olen kuulnud , et massikasvatus ja võistlus eelne toitumine erinevad nagu öö ja päev , või pean uue kava tellima spetsiaalselt selle jaoks ?

Alati on paremvariant, tõsta treeningkoormust, tekitades niiviisi defitsiidi, et keakaal langeks. Teadmata mida sööd on raske kommenteerida, mida peaksid täpselt vältima. Võistluseelne ja massitoitumine ei pruugi eriti erineda, võistlejad on erinevad, ise söön suhteliselt ühtemoodi nii hooajaväliselt kui enne võistlusi. Enne võistlusi treenin üldjuhul rohkem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×