Jump to content
Lica

aeroobne treening

Recommended Posts

Tere,

Umbes 6 päeva nädalas käin õhtuti jooksmas (60 min). Mida peaksin peale aeroobset treeningut sööma kui soovin kaalu alandada? Hommikuti söön tavaliselt muna ja kodujuustu. Lõunaks grillitud liha ja aurutatud köögivilju ning võtan ühe lusikatäie oliiviõli. Õhtuti söön kas natuke kanaliha või tuunikala ning midagi rohelist kõrvale + 1 spl kookoshelbeid + kalamaksaõli. Süsivesikuid üritan vältida aga see pole vist kõige targem tegu :) Ma ei tea täpselt kui palju ja millal neid süüa? :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Tere,

Umbes 6 päeva nädalas käin õhtuti jooksmas (60 min). Mida peaksin peale aeroobset treeningut sööma kui soovin kaalu alandada? Hommikuti söön tavaliselt muna ja kodujuustu. Lõunaks grillitud liha ja aurutatud köögivilju ning võtan ühe lusikatäie oliiviõli. Õhtuti söön kas natuke kanaliha või tuunikala ning midagi rohelist kõrvale + 1 spl kookoshelbeid + kalamaksaõli. Süsivesikuid üritan vältida aga see pole vist kõige targem tegu B) Ma ei tea täpselt kui palju ja millal neid süüa? :)

Kui tahad kaalu alandada, äkki saad jooksmise hoopis hommikule lükata? :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jooksed 6x60 minutit ja kaal ei lange? Kuidas see võimalik on? Kui kaua juba niimoodi jooksed? Kas kaalu tahad kaalu pärast alandada või peeglist vaatu vaatav visuaalne kuju ei meeldi?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Visuaalne kuju ei meeldi ning umbes 4-5 kilo tahaks kaalu alla. Teen ka 3 või 4 korda (peamiselt kätele) nädalas jõutreeningut ning kõhulihaseid. Aga mu kõige probleemsem kohta ongi kõht, kust ei taha rasvakiht kuidagi kaduda. Tean küll, et sealt kaob rasvakiht kõige viimasena. Süsivesikutega on nii, et kuna üritan neid vältida siis mingil hetkel tekib ikka hull isu ning siis söön topelt ning kaal tõuseb. Muidu jooksmisega kaal langeb ... aga... süsivesikutega liialdamisel nullin kogu tulemuse ära :) . Jooksmas olen juba umbes 3 kuud käinud.

Kas oleks siis parem kui jookseksin hommikul ning peale seda sööksin süsivesikuid (näiteks putru või leiba) ning valgud ja rasvad jääksid õhtusse?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Süsikad võiksid olla alati peale jõutreeningut. Kui teed aeroobset jooksu, siis hommikul aeroobse jooksu tegemine ja peale seda suure koguse süsivesikute söömine ei oma sinu eesmärkide jaoks just kõige suuremat mõtet.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×