cows 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 24, 2009 Kuidas on õllega,kui nädalas korra peale sauna paar õlut ära libistad? On see vägahalb või ei ole hullu ? Tean et sel teemal on siin ennem juttu olnud aga ei leinud õiget teemat üles Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jorsik 12 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 24, 2009 Kuule, sa pead küll lõdvemalt võtma asja. Kalmus joob iga PÄEV peale trenni paar õlut, niiet relax and enjoy your beer. Stressis kasvab lihas palju halvemini. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jarmo Oberst 7 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 24, 2009 Kuidas on õllega,kui nädalas korra peale sauna paar õlut ära libistad? On see vägahalb või ei ole hullu ? Tean et sel teemal on siin ennem juttu olnud aga ei leinud õiget teemat üles Marek Liiva says:" Stressis ei tohi olla, muidu lihas ei kasva!" Paar õlut ei tee küll kahju. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
toonus 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 24, 2009 Lihaste kasvatamisel on tähtis meeles pidada, et alkohol stimuleerib lihast kahjustava kortisoli moodustumist. Alkohol takistab ka kasvuhormooni eritumist, eriti öösel, kui kasvuhormooni loomulik eritumine organismis on suurim.Alkohol takistab ka meessuguhormooni testosterooni eritumist. Seega kujutab alkohol ohtu kõigile meestele, eriti aga neile, kes soovivad lihaseid kasvatada. Alkohol alandab testosterooni sisaldust, samal ajal suureneb aga naissuguhormooni östrogeeni sisaldus.Kaks 0,33liitrist õlut võrdub 10 grammi puhast alkoholi.http://www.tarbija24.ee/021006/esileht/olu...rvis/220980.phpKalmusega ei ole küll mõtet võrrelda .... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
cows 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 24, 2009 Suured tänud teile kõigile Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Samakamees 43 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 25, 2009 Kuule, sa pead küll lõdvemalt võtma asja. Kalmus joob iga PÄEV peale trenni paar õlut, niiet relax and enjoy your beer. Stressis kasvab lihas palju halvemini.Minu teada ta piiras oma õlle joomist Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Capricorn 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 25, 2009 Kuidas on õllega,kui nädalas korra peale sauna paar õlut ära libistad? On see vägahalb või ei ole hullu ? Tean et sel teemal on siin ennem juttu olnud aga ei leinud õiget teemat üles Ma millegipärast arvan, et sa ei ole võistlusteks valmistuv tippkulturist vms, või ma eksin? Kui ei ole, siis päris kindlasti ei ole sellest mingit probleemi. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Amarillo 1 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 25, 2009 kerge õlle ei tohiks paha teha, ise joon vahest veini kaalualandamise eesmärgil 1-2x nädalas 0.5L Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jorsik 12 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 25, 2009 kerge õlle ei tohiks paha teha, ise joon vahest veini kaalualandamise eesmärgil 1-2x nädalas 0.5LMismis ? Mingi veinidieet? Või sa räägid lihtsalt enda reede- ja laupäevaõhtust? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Amarillo 1 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 25, 2009 Mismis ? Mingi veinidieet? Või sa räägid lihtsalt enda reede- ja laupäevaõhtust? no kui oleks veinidieet, siis igapäev 0.5l veini jooma teatud tsüklitega, kui mul kaalulangetusperiood vot siis joon veini 1-2x nädalas , osad kulturistid ja võistlussportlased kasutavad veini kaalulangetajana, väga efektiivne pidavat olema Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jrx 142 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 26, 2009 Kuiv vein toimib päris korraliku diureetikumina, aga ainevahetuse mõttes kaalulangetamiskasust pole ma küll midagi kuulnud nüüd Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Samakamees 43 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 26, 2009 no kui oleks veinidieet, siis igapäev 0.5l veini jooma teatud tsüklitega, kui mul kaalulangetusperiood vot siis joon veini 1-2x nädalas , osad kulturistid ja võistlussportlased kasutavad veini kaalulangetajana, väga efektiivne pidavat olemaMa tean , et joodakse veini päev enne lavale minekut või u. nii. , et vesi välja viia Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides