ants16 0 Report post Posted January 23, 2009 Kuna pole aega tegeleda väga jooksmisega, siis otsustasin jõusaali kõrvalt hakata 1x nädalas jooksma, et saada natukenegi võhma selleks, et hiljem normaalse pulsiga rasva põletada. Hetkel siis plaan joosta ca 20-30minutit, pulss 170-180. Kas see tuleb kasuks või peaksin alguses rahulikumalt võtma? Ja kas sellel on üldse mõtet ehk, kas see annab võhma juurde? Share this post Link to post Share on other sites
PaKaalu 0 Report post Posted January 23, 2009 Pulss on jh natuke kõrge Share this post Link to post Share on other sites
matjusm 25 Report post Posted January 23, 2009 et saada natukenegi võhma selleks, et hiljem normaalse pulsiga rasva põletada. Hetkel siis plaan joosta ca 20-30minutit, pulss 170-180. Kas see tuleb kasuks või peaksin alguses rahulikumalt võtma? Ja kas sellel on üldse mõtet ehk, kas see annab võhma juurde?Mina alustasin küll niimodi et lihtsalt jooksin tohutult palju. Oli isegi mingi periood kui käisin 2x päevas jooksmas ning võhma oli tõesti palju. Aga mitte ei saa aru mida mõtled sellega, et sa tahad võhma juurde saada et hiljem normaalse pulsiga joosta? Sa saad iga aeg joosta mis iganes pulsiga tahad, see kõik sõltub sinu enda intensiivsusest. Share this post Link to post Share on other sites
xzburnoutzx 0 Report post Posted February 4, 2009 See mis jooksmisesse puutub on ikkagi seotud iga inimesega konkreetselt. Väga hea abimees on pulsikell, mille järgi vaadata optimaalset treeninut. Mina just väga ei poolda seda, et peale 2km vere maitse suus ja pulss 190. Alustasin ise jooksmist kuskil 140 pulsiga. Praeguseks hetkeks on minul optimaalne jooks kuskil 165 pulsiga, kus hingamine paigas ja kannatab joosta võrdlemisi pikki vahemaid ilma tempot alandamata. See minu plaan kehtib rohkem rasvapõletuse korral. Ma soovitaksin teha sul Criss-Crossi trenazööril - mulle andis ta vastupidavust tuntavalt juurde, kui teha iga päev enne jõusaali 15min kuskil 60-70rpm juures. Share this post Link to post Share on other sites