snaaba 0 Report post Posted January 21, 2009 Tere.Et olen kreatiini suhtes veel täiesti algaja. Keegi võiks täpselt seletada, et kuidas seda ttarbida jms. Purgil on kirjas , et 20g päevas (5 hommikul, enne trenni, peale trenni ja enne õhtusööki). MIllega on seda kõige parem juuua? Kas tavaline mahl sobib? Kuskil lugesin, et viinamarjasuhkurt on ka hea lisada...et kust seda saada? ja kuidas seda lisada jms?kõik nõuanded jms. on teretulnud ! Share this post Link to post Share on other sites
wer-rax 0 Report post Posted January 21, 2009 20g päevas peaks olema ainult laadimisperiood peale seda u.10g Share this post Link to post Share on other sites
MurderDoll 0 Report post Posted January 21, 2009 Tere.Et olen kreatiini suhtes veel täiesti algaja. Keegi võiks täpselt seletada, et kuidas seda ttarbida jms. Purgil on kirjas , et 20g päevas (5 hommikul, enne trenni, peale trenni ja enne õhtusööki). MIllega on seda kõige parem juuua? Kas tavaline mahl sobib? Kuskil lugesin, et viinamarjasuhkurt on ka hea lisada...et kust seda saada? ja kuidas seda lisada jms?kõik nõuanded jms. on teretulnud ! Võta seda viinamarjasuhkruga/dekstroosiga nagu sa lugesid, seda saab suurtematest poodidest, trauben sukker on nimi. Kuskil 17 eeku on 0,5 kg pakk. Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted January 21, 2009 Tere.Et olen kreatiini suhtes veel täiesti algaja...Kreatiini suhtes algaja, aga kuidas treeningu ja toitumisega lood on? Share this post Link to post Share on other sites
snaaba 0 Report post Posted January 21, 2009 Kreatiini suhtes algaja, aga kuidas treeningu ja toitumisega lood on?Noo, jõusaal on 3 korda nädalas ( teisip. , neljap. , laup. ). Korvpallitreeningud on 2x nädalas ( esmasp. ja kolmap. ) . Tegelt vahest käin pühapäeval ka jõusaalis , ss nagu teen kergemate raskustega ja värki trenni.Toitun nii, et hommikuti 3 muna + kas müsli v nh, kui ema viitsib teha ss mingi puder. Päeval on kas mingisugune supp või mingi prae moodi asi ( kartulid lihaga jms. ) ja õhtul on ka tavaliselt praad ( makaronid/kartulid liha v kalaga nt. )Kui see ka tähtis on, et olen 16 aastane , kaalun 77kg , 177cm pikk. Share this post Link to post Share on other sites
snaaba 0 Report post Posted January 21, 2009 Võta seda viinamarjasuhkruga/dekstroosiga nagu sa lugesid, seda saab suurtematest poodidest, trauben sukker on nimi. Kuskil 17 eeku on 0,5 kg pakk.kas sellist asja Maximas on ? v nh, näiteks Selveris? Elan kohtla järvel, siin pole selliseid suuri poode eriti Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted January 21, 2009 (edited) Ma pigem mõtlesin seda, et kui palju sul jõusaalikogemust on (mitu kuud või aastat)? Edited January 21, 2009 by Capricorn Share this post Link to post Share on other sites
Totenkopf 0 Report post Posted January 21, 2009 Nii, esiteks kasuta otsingut, mustmiljon teemat on olnud selliseid juba.Teiseks kas on sul mõtet ennem võtta seda kui sa ei tea millega, kui palju jne? - vist mitte. Share this post Link to post Share on other sites
snaaba 0 Report post Posted January 21, 2009 Ma pigem mõtlesin seda, et kui palju sul jõusaalikogemust on (mitu kuud või aastat)?oih, sorri, jõusaaliga tegelenud mingi 1 aasta ja 2 kuud umbes. Share this post Link to post Share on other sites
MurderDoll 0 Report post Posted January 21, 2009 kas sellist asja Maximas on ? v nh, näiteks Selveris? Elan kohtla järvel, siin pole selliseid suuri poode eriti Maximas ja Selveris peaks ikka olema, Selveris kohe kindlasti Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted January 21, 2009 (edited) Kui oled selle üle aastase perioodi jooksul ikka korralikult treeninud, siis vast jah tasub kreatiini proovida. Samas mainiks ära, et kreatiini tarbimise korral harilikult veidi jõud ja lihas suurenevad, aga peale tarbimise lõppu mingil määral vähenevad. Loe ka seda: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=5195Viinamarjasuhkrut e. dekstroosi võid osta ka siit: http://shop.fitness.ee/product_info.php?products_id=308 Edited January 21, 2009 by Capricorn Share this post Link to post Share on other sites
snaaba 0 Report post Posted January 21, 2009 Nii, esiteks kasuta otsingut, mustmiljon teemat on olnud selliseid juba.Teiseks kas on sul mõtet ennem võtta seda kui sa ei tea millega, kui palju jne? - vist mitte.einoo, ma poelgi veel tarbima hkkanud ju Share this post Link to post Share on other sites
Void 0 Report post Posted January 22, 2009 Maximas ja Selveris peaks ikka olema, Selveris kohe kindlasti Mina ei ole Maximast ega Selverist seda leidnud ainult Maksimarketist. Share this post Link to post Share on other sites
gymer 0 Report post Posted January 22, 2009 Traubenit on ka Konsumites. Share this post Link to post Share on other sites