shorty 0 Report post Posted January 20, 2009 Tervist kõik selle foorumi rahvas!Sai siis ka alustatud trenni tegemisega paar kuud tagasi, täpsemalt siis Novembris. Kuna jõusaali võimalust ei ole siin, siis otsustasin treeningkava leida, mida saab läbida enda keharaskust kasutades. Sai leitud siis välismaine foorum ja seal ka kava kokku pandud.Kava on siis selline:Workout AK=+14KG in back pack)V=+7KG in back pack)warm up(15 laps, 200 rope jumps)pushups 3x10(K)chinups 3x failure(v)pike pushups 3x15supermans 2x15 (K)hang leg raises 2x10(K)v-ups 2x15(V)russian twists 2x15(V)Workout Bwarm uppistols one leg at a time 2x20(K)dips 3x20(K)one leg on a chair and scrunch 2x15(K)supermans 2x15(K)prisoner scrunches 2x15(K)standing up on my toes 2x20(K)extended planks 2x15 Treening päevad on mul nii seatud:E AT vabaK BN vabaR Anv vabaE B....Uuriks siis siit foorumist ka, et kas sellest on kasu kui mu kehatyyp on ectomorph või peaks treening teistsugune olema? Share this post Link to post Share on other sites
sigaloom 0 Report post Posted January 20, 2009 Eesmärk? Share this post Link to post Share on other sites
shorty 0 Report post Posted January 20, 2009 Minu viga, unustasin selle panna. Eesmärk oleks siis liha kasvatada juurde. Share this post Link to post Share on other sites
shorty 0 Report post Posted January 22, 2009 Kellegil ei ole midagi tarka öelda? :S Share this post Link to post Share on other sites
maximus89 0 Report post Posted January 28, 2009 Kahtlen, et sellega sul erilist lihasmassi tulema hakkab. Share this post Link to post Share on other sites
moosese10k2sku 0 Report post Posted January 28, 2009 Ma olen veits lugenud ja tahtsin küsida, et kas massi saamise peamine lihas on selg? Ja loogika järgi ehk tuharad järgi? Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted January 28, 2009 Tundub päris huvitav kava ja arvan, et mingi hetkeni võib see sind isegi veidi aidata vormi parandamisel, aga ammendab end paari kuu pärast. soovitan vähemalt hantlid hankida. algus on hea. Share this post Link to post Share on other sites
shorty 0 Report post Posted January 29, 2009 Ühes foorumis soovitati seda ja hakkasin selle järgi tegema. Algul oli puhtalt enda kehamassiga, aga see läks paari kuuga liiga kergeks ja lisasin 14KG. Jõusaali võimalust ei ole kahjuks ja kahjuks antleid ei ole raatsinud osta. Share this post Link to post Share on other sites
maximus89 0 Report post Posted January 30, 2009 (edited) Üldist vormi ta parandab kindlasti, aga lihasmassi sellega ei tule.Raskus on liiga väike, kordused liiga suured. Edited January 30, 2009 by maximus89 Share this post Link to post Share on other sites