aiverson 0 Report post Posted January 13, 2009 Kas on halb, kui ma segan valgu ja süsivesikud juba enne trenni ehk siis umbes 1-1,5 tundi piima või veega? Mõjub see kuidagi halvasti? Share this post Link to post Share on other sites
Wire 0 Report post Posted January 13, 2009 Kas on halb, kui ma segan valgu ja süsivesikud juba enne trenni ehk siis umbes 1-1,5 tundi piima või veega? Mõjub see kuidagi halvasti?Piimaga ära sega, siis sa omandad valku palju aeglasemalt. Peale trenni sul kiirelt vaja valk kätte saada. Vee saad ju niikuinii trennist sheikerisse valada. Share this post Link to post Share on other sites
gymer 0 Report post Posted January 13, 2009 Tere, ise segan ka enne valmis (veega), et kohe peale trenni juua (nt. samal ajal kui lõpetuseks sõidan ratast). Kui aga sinu jook sisaldab ka kreatiini, siis sega jook peale trenni valmis ja joo kohe. Kreatiin kaotab pisut oma "võlust", kui ta liialt kaua vedelikus on (olen nii kuulnud, kas see ka 100% tõsi on, ei tea). Share this post Link to post Share on other sites
Rasengan 0 Report post Posted January 13, 2009 Küsiks ka veel, et kas mahla sees võib seista?? Share this post Link to post Share on other sites
Wire 0 Report post Posted January 13, 2009 Küsiks ka veel, et kas mahla sees võib seista??Sa tahad mahla sees seista? Või mõtled kas kreatiin võib mahlas olla pikemat aega. Räägitakse, et vees pole hea kui on pikemat aega, kui see tõsi on, siis pole kreatiini ka mahlas hea hoida. Share this post Link to post Share on other sites
subertoz 0 Report post Posted January 13, 2009 võta pulber kaasa ja eraldi vesi väikse pudeliga või võta trenni 1,5l pudel ja jäta 300 - 400ml šeigi jaoks ning sega kokku trenni lõppedes. Ei näe põhjust, miks peaksid kokteili varem valmis tegema. Pealegi on suur oht, et šeiker läheb kotis lahti ja siis on terve kott löga täis. Share this post Link to post Share on other sites
yamikazi 0 Report post Posted January 14, 2009 võta pulber kaasa ja eraldi vesi väikse pudeliga või võta trenni 1,5l pudel ja jäta 300 - 400ml šeigi jaoks ning sega kokku trenni lõppedes. Ei näe põhjust, miks peaksid kokteili varem valmis tegema. Pealegi on suur oht, et šeiker läheb kotis lahti ja siis on terve kott löga täis.Kui teed joogi varem valmis ja lase seista sellel, siis maitse muutub paremaks Share this post Link to post Share on other sites