Jump to content
tonyx

Protein No 1 - õudne, kuidas te seda juua suudate!?

Recommended Posts

Eks ma olen aja jooksul küll igasugust lurri omale sisse imenud, aga praegu pakutavaid uusi maitsvaid tooteid ei anna selle jahuga küll kuidagi võrrelda, mida 1992 aastal saada oli... Muide, kas keegi on käinud kunagi sellise ürituse peakorteris nagu "VÄGILANE"? See asub Tallinnas, Kopli liinides...JAAA, seda imet peaks igaüks ise oma silmaga nägema! Seal puudusid absoluutselt igasugused sanitaartingimused ja jahuhunnikute vahel tuias ringi mingi paks kass keda nähes mul tekkis omapoolne kujutlus selle toidulisandivalmistamiseprotsessi kohta... Ja ometi omal ajal viskasid kõik sellele Vägilase toodangule näppu, sest Eestis puudus konkurents. Ma siin loen hirmulugusid sellest, kuidas rahvas toidulisandeid veega kokku segab.Olen isegi proovinud, aga minu jaoks on 10 korda parem ikka vähese rasvasisaldusega piimaga neid segada, kui ma üldse toidulisandeid tarbin...Panen käe südamele ja ütlen, et ei ole mitte ühtegi toidulisandit juba eelmise aasta aprillist alates kasutanud!!! Jah, Kreatiini siiski ikka vahel võtan, aga väga harva! Milline on minu vorm? Minu eelmise nädala pilti on võimalik vaadata GALERII-PERSOON-VENDV-teine lehekülg(veebruar 2004). Siinkohal siiski täpsustan, et proteiinipulbreid ja lisandeid hakkan kindlasti kasutama 5 nädalat enne karikavõistluseid, kuna siis keeran kõik oma rasvakraanid kinni ja dieedieffekt on tänu sellel ülikiire! Kes soovib antud teema kohta rohkem küsida, siis vastan hea meelega vend.vahk@mail.ee

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

...tervet foorumit erinevate valgupulbrite kohta siin läbi lugeda ja ei tea kas sellest on siin juba kuskil juttu tehtud aga Tlnas Flora majas (Kristiine juures) müüakse Hollandi firma Muscle Max toodet nimega "Body Builder". Ülihea kraam nii koostiselt kui maitseomadustelt. Igatahes käib seal jubedalt rahvast ja vennal äri läheb. Sõnum levib suust suhu ja paremat reklaami on vennal raske tahta. Ise kolisin peale selle kraami proovimist Tai Kane ja Fasti leerist ära.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

täna proovisin siis nelja kuhjaga supilusikatäie asemel kolm normaalset supilusikatäit - vahe on nagu öö ja päev! sai vist eile tõesti liiga kange jook kokku segatud. loomulikult ei joo ma seda maitseelamuste saamiseks, aga kuna FASTi Hera + Soja mulle tõepoolest _maitsesid_, siis oli esimene ehmatus suur. nii oluline see lihas mulle ka ei ole, et arnoldi eeskujul kasvõi lehamsõnnikut kugistaks, kui see muskleid peaks kasvatama. sellisel juhul valiks pigem juba aeglasema kasvu ja kehvema tulemuse, sest minu treeningu eesm2rk pole kunagi olnud v6istlused ja konkureerimine, vaid yksnes suurem rahulolu iseendaga, parem enesetunne, tugevam tervis ning asjaga kaasask2iv meelitav t2helepanu naiste poolt pole samuti paha:)

aga üldiselt probleem lahendatud, eilne segu tuli lihtsalt liiga kange ja asi ants. tänud kõigile, kes asjalikke lahendusi pakkusid:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

valku võtan juurde selleks, et tehtud trenn võimalikult täie ette läheks ja trennile kulutatud aeg võimalikult efektiivselt ära kasutatud saaks. eks igaühel läheb kuskilt piir, mida ta on nõus suurema lihase saamise nimel tegema, aga kui kellegi piir läheb madalamalt kui kellegi teise oma, siis see ei anna veel alust hinnangut anda.

mis sa punamytsike näiteks arvaksid, kui mõni steroidimees, kuuldes et sina steroide ei pane, sulle ütleks, et mida sa siis üldse trenni teed, kui sulle lihas poogen on? kas oleksid temaga nõus ja hakkaks ka steroide panema või jätaksid trenni hoopis pooleli?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tootekirjeldusest ei loe otseselt välja, et Protein nr 1 puhul on mõlemad valgufraktsioonid hüdrolüüsitud. Otseselt on öeldud, et hüdrolüüsitud on kollageenvalk, mis tundub ka loogiline kuna kollageenvalgu molekule on suhteliselt kerge vee toimel lõhustada.

Kuidas asi ikka tegelikult on?On´s hüdrolüüsitud siis ka vadak(selleks tundub asi olema pisut odavavõitu)?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tegelt on no1 parim proteiin mis ma joonud olen

muidugi ma olen aint 2 sorti proovind , eelmine oli küll väga hull solk võrreldes no1-ga :D

Muudetud kasutaja alz1 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

2,3kg korraliku ja suurepärase maitsega (lisaks veel hästi lahustuv, piisab vaid lusikaga segamisest kui sheikerit pole) valku saab alla 600kr vähemalt kolmes eesti internetikaupluses, ma ei näe probleemi. Tasub kindlasti proovida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise olin nii tark ja pressisin suvelõpul maal pea sada lliitrit õunamahla.

Naturaalne õunamahl,ilma lisandite ja magususainetega,sega kasvõi s***a sinna sisse,ikka maitset ära ei riku :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No ma ei tea. Kui juba prot joogi maitse vastu hakkab, mis siis veel trenniga saab- raud on ju ka õudsalt raske, kangutamine ajab higistama, järgmistel päevadel valu kah veel lihastes:)?

Aga kui nüüd tõsisemalt, siis proovisin minagi kunagi seda Kopli kraami- hind oli hea ja ega ta päris kasutu ka polnud, aga maitse... . Peale seda tunduvad kõik teised segud väga maitsvad. Kui aga tõesti kuidagi alla ei lähe, proovi rasvatu piimaga.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

vend vähile nii palju, pole ime, miks ta sittagi kasvand kah pole, kui ilma lisanditeta üritab läbi ajada. elab aint jõusaalis ja ikka närused 80kg :S okay, on küll kuiv ja head porportsioonid, aga massi ikka vähe.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aryan mõtle ka millest sa räägid - ta võistleb nüüd kaaluklassidega alas ju! Seega ongi eesmärgid sellised!!!

Ei saa ma aru nendest inimestest, kellele enda kehamass A ja O on :D Proportsioonid... suudan mõista... jõud samuti eriti funktsionaalne jõud... aga teha massist ja suurusest eesmärk omaette kui sa just proff kulturist, kes võistleb organisatsioonides ja võistlustel, kus klasse pole, siis jääb see mulle täiesti mõistetamatuks...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
pool aastat segasin endale FAST'i jooki. pärast trenni võtsin poolteist supilusikat Hera't ja poolteist supilusikat Sojat, segasin poole liitri veega ning asi tuli ülimalt MAITSEV! selline mõnus neutraalne jook, seda oli hea isegi leivakõrvaseks võtta.

täna joon siis esimest korda Tai Kane Protein No 1 jooki. neli supilusikatäit segatuna poole liitri veega - lõug tahab krampi kiskuda ja vägisi tule okserefleks kurku. kuidas teil see lääge magus maasikasulp ometi alla läheb? mida teha, et see jook ometigi kuidagi joodavamaks muuta?

jah ma saan aru küll, et Tai Kane hüdrulüüsitud valk on lihasekasvatamiseks efektiivsem kui FAST'i hüdrolüüsimata valk, aga kohe kuidagi ei tahaks suurema lihase nimel sama vastikut jooki nüüd iga päev jooma hakata. äkki annab seda asja ikka kuidagi parandada veel? see lääge maasikamaitse on ikka päris jube.

Pane ükskõik mis hapukat asja hulka!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
ah et kohe kuidagi ei kannata seda No 1 juua. sitt päev siis. selliste lammaste määgimine hakkab üle viskama. mis sa valid autot ka puhtalt värvi järgi või? olgu või mingi vapsee SSANGYOUNG.

protein No 1 on väga hea . olen juba ise seda kasutanud 3 kuud ja jäänud kõige enam just selle tootega rahule!!!! :unsure: eriti hea on ta segada rasva vaba jogurtiga-pohla oma :lol: megalt hea

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×