Jump to content
Tonydata

MyFitnessi kampaania

Recommended Posts

Tigedaks :D teeb see MyFitnessi kampaania, uutele liitujatele 1,5 kuud tasuta treeninguid ja kuumakse täispaketi puhul 899 EEK, ise nagu viimane idioot olen maksnud aastase lepingu puhul 1299 kuus :P Miks mina kui korralik püsiklient olen nüüd kehvem? Arvatavasti tuleb lõpetada selle klubiga kuna sellist karjuvat ülekohut ei ole mõtet kannatada :D

Mida sellisest käitumisest arvate?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Klubid ei tohiks müüa allahindlusi - väga ebaaus vanade ja lojaalsete liikmete suhtes - vaid kuuluvust ja staatust !

Õiglane oleks, kui iga oldud aasta eest saaks soodus-boonust.

Olen seda ka paljudele klubi pidajatele üritanud selgitada, kuid nagu ikka, ei meeldi neile see, kui keegi tuleb neid õpetama.

Samas tuleb arusaada, ikkagi majandussurutis, tihenev konkurents ja panga protsendid mis töötavad iga ilmaga, ilma puhkepäevadeta

ja 24h järjest.

Kena klubi-vahetus kuud !

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eks tuleb aeg, mil klubid hakkavad rohkem keskenduma oma kokkuaetud klientide klubis hoidmisele. Huvitav, kui täpset statistikat klubid peavad liitujate ja lahkujate suhtarvu kohta. Ilmselt on liitujate arv siiski ülekaalus veel. Meie klubi parkimisplats on iga jaanuari alguses kohe märgatavalt rohkem täis, uusaasta lubadused:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Uurisin MyFitnessi asja.

Vanad olijad, palun minge küsige adminisraatorilt ja teile tehakse uued soodsamad hinnad,

kedagi ei peteta - aus mäng !

Info pärineb otse MyFitnessi juhatuselt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Küsisin ka mina ja öeldi ,et saab küll uue hinna aga jääb mõistmatuks ,et seda pean nüüd ise küsima minema? Järjekordne turundusämber koliseb mis hirmus, sest olemasolevale kliendile oleks viisakas kas enne kampaania algust või samal ajal sellist võimalust pakkuda mitte ,et klient loeb reklaami ja esimese hooga mõistab ,et on jälle "mütsi" pähe saanud. Turunduse ja klienditeeninduse vallas on neil ägedalt arenguruumi veel.

Kahju ,et keegi pole suutnud korralikku suurt klubi Viimsis avada. Haaberstis ei mahu need enam üksteise kõrval ära ja vaevlevad kliendipuuduses aga linna teises otsas on sellise teenuse tarbijaid tuhandeid kellel aga pole eriti kuhugi minna. Loodetavasti tuleb sinnagi kunagi spordiklubisid kes oma kliendist lugu peavad :D .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×