Jump to content
StenD

bodybuilding.com

Recommended Posts

Selline küsimus: Kas kellegil on kogemusi kaupade tellimisega Bodybuilding.com veebipoest?Ühel päeval sattusin sinna lehele ning üllatuseks leidsin, et kaupu oli väga palju ja hinnad kohalikest tunduvalt odavamad.Vot nii.Ootan arvamusi ja vastuseid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest bohemianrhapsody

Siin jutukas tüüpidega mõtlesime et telliks koos. Siis arvutasin enam-vähem palju maksma läheks, Ega odavam ei tule küll. Transport on lihtsalt kallis. Aga ega ma päris 100% kindel ka pole et õieti arvestasin.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

olen tellinud ja ütlen et ega see nii lihtne ei olegi kui paistab.

1. kohale tuleb ta odavamat postiteed mööda ca kaks kuud. + aeg mil nad suvatsevad selle teele panna.

2. eesti riik ei ole eikellegimaa. et teed mida tahad. s.t on igasugu seadused näit. kui hind läheb üle 1000 krooni lisandub käibemaks.

3. bodybuildingu mehed on suht lohakad. näit ükskord oli arve 38.00 dollarit aga nemad polnud sinna . pannud. ja postitöötaja vaatas et 3800 dollarit ning hakkas igasugu makse nõudma. 3800 daala pealt tulevad ikka meeletud summad kui kroonides arvutada.

4. viimane kord kui tellisin ei tulnud nende poolt maili vastu aga raha oli arvelt läind. õnneks sain pärast meeletut asjaajamist lõpuks kauba kätte küll.

4. Usas on lubatud igasugu prohormoonid jne. ning pooled tooted pole toiduameti poolt heaks kiidetud. näit ükskord avastasin et toidulisand sisaldab aineid mida ma teps mitte sääl sees näha ei lootnud. + pakendil ilutses kiri. ''These statements have not been evaluated by the Food & Drug Administration. This produvt is not intended to diagnose, treat, cure or prevert any deasese. - tegemist oli süütu valgupubriga.

ühesõnaga rohkem tellida ei kavatse, sest hinnavõit suht väike ja ei kaalu arvuti taga veedetud aega ja närvikulu üles.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Et, võibolla avaneb mul selline võimalus saada usa-st otse mingit stuffi, kuna mul tuttava tuttav elab seal ja saadab anyway U. iga kuu sealt igasugu nodi eestisse, ehk on ta nõus saatma ka sellisest valdkonnast mingit nodi. Nüüd küsimus, et mille kohta tasux uurida ( Valku, massi lisajad, rasvapõletajad jne. ühesõnaga kõike mis tuleks odavamalt ja millega ei teki tollis mingeid probleeme).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kas kellelegi on kogemusi kusagilt mujalt saidilt toidulisandite tellimisega ning võiks lisada ka, kas oli probleeme või mitte.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×