Jump to content
belvedere

Mure naisterahvaga

Recommended Posts

On üks lähemalt tuttav kahekümnendates naisterahvas, silma järgi nii 178/50, kes rääkis järgmist muret. Nimelt olevat tal nii, et hommikul ei saa dushi alla minna enne kui on söönud, sest muidu läheb dushikabiinis pilt laksti eest ära, alati. Ja isegi kui on söönud, siis kergem koormus -- nagu trepist üles minek -- pidi kah pildi uduseks võtma. Samas ise teeb ta 5x nädalas 2-3 tundi järjest aeroobset trenni, ja nendib, et kaal kipub langema, kuigi ta väidab, et sööb piisavalt (mina oma vaatluse põhjal ei ütleks). Ta olevat hulk aastaid tagasi oma pildi taskusse mineku probleemidega isegi arstil käinud, kes lihtsalt kehitasid õlgu. Kas need tunnused viitavad lihtlabasele alakaloraazhile või võib siin midagi muud mängus olla? Isegi oletused on teretulnud, tahaks inimest aidata.

Muudetud kasutaja belvedere poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Madal vere hemoglobiinitase? Rauavaegusaneemia? Omal ka olnud aastaid tagasi, tekkis liha mittesöömisest ja menüü mitte-tasakaalustamisest samaaegselt, ehk siis rauda ei saanud ja hemoglobiin oli alla igasugust arvestust. Kaal oli muidugi ka hetkelisest palju väiksem ja samaaegselt tegelesin aktiivselt aeroobse treeninguga.

Menüüd nägemata on aga muidugi raske ennustada. Lasku teha põhjalik vereanalüüs.

Ja 3 tundi aeroobset? Milleks???? Treenib maratoniks???? B) Rauavaegus iseenesest (mis võib juba esineda ainuüksi selle tohutu treeningkoormuse tõttu ja ka nö tavainimesele kohaselt süües) juba paneb mõne äkilisema liigutuse puhul pildi kõikuma, aga lisaks veel maratoonari treening? Sellisel kujul ei pea tervis kaua vastu. Kui lisada kogu komplektile veel korra kuus kuupuhastuse, siis...... ei ole väljavaated just parimad.

Soovitused:

1)arsti juurde

2)spetsialisti koostatud treeningkava

3)spetsialisti koostatud toitumiskava

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Aktibvisti nõuanded head, aga ma tõstaks järjekorras toitumiskava tähtsuse kõrgemale.

Arst kõigepealt, treening- ja toitumiskava ei olnud antud nö järjekorras, need tuleks teha antud juhul kindlasti KOOS ning teineteist toetavad. Kui tõsta esikohale toitumine, jätmata tähelepanuta terviseprobleemid ja treeningul saadav selge ülekoormus, siis ei toimi ka toitumiskava.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Siin pole midagi mõelda ju. Põhjalik vereproov nagu eelpool mainitud ESITEKS. Kahtlustan, et asi toitumises. 5 päeva nädalas ja 2-3 tundi aeroobset B) Mina olen päris kindel, et toitumine jääb sellise treeningu juures kesiseks.

Äkki oskad kirjeldada tema toitumist?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×