Jump to content
RassXenon

Toitumine

Recommended Posts

7.20 - Hommikusöök

Jogurt,

neljavilja/tatra puder,

2 muna

2 võileiba(juustu,singi,vorsti)

Banaan

10.45 - Koolitoit

Praad või supp(kartulid, makaronid, liha, salat, juurviljad, tatar)

Leib

Piim

Erinevad puuviljad

13.45 - Peale trenni

400g jogurt / 200g kodujuustu

3 banaani

1 mandariin

15.00 - Lõuna

Soe toit (kartulid, makaronid, hakkliha, salatid)

Jogurt

2 võileiba (Must leib, sink, juust)

Piim

18.00 - Õhtuoode

Soe toit (kartulid, pasta, pelmeenid, omlett, tatar),

jogurt

2 võileiba

Lisaks puuviljad (banaan, mandariin)

Piim

21.00 - Õhtusöök

Praad (igast erinevad, kuidas kunagi),

salatid

Lisaks puuviljad (banaan, mandariin)

Kõrvale jogurt/piim

23.00 - Enne magamaminekut

Jogurt 400g / 200g kodujuustu

Kas selline toitumiskava on hea ja vaheajad on piisavad? Mida muuta või lisada?

Liha on igakord erinev.

Muudetud kasutaja RassXenon poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Noh, ei tea mis eesmärgiga treeningut teed. Mina vaatan aga, et kõvasti sööme praadi, aga praad on nii kuradi suhteline mõiste. Ma kardan, et sa ei saa proteiinikogust kokku, kui su praadi miskit stiilis snitsel ja kartul + värske salat (eks?) koosneb :) Mulle meeldib ka praadi süüa, aga kui aus olla, siis olenemata praest on kodujuust ka ikka kõrval. Snitsli stiilis liha ja rasvast sealiha üldiselt väldin kui vähegi võimalik. Kõva laks süsivesikuid on kokku ja seda olenemata kellaajast - loodetavasti kulutad koolis/trennis kõik ära, eeldusel, et noor ja aktiivne inimene. Jogurt on iseenesest hea valik, aga soovitan nö kasulikke rasvu sisaldavaid jogurteid eelistada. Mulle näiteks meeldib tohutult Dr.Hellus õuna ja spinati jogurt (maitse muidugi suhteline). Mõtle ka selle peale, et õhtul võiks ju jogurti asemel hoopis kodujuustu süüa. 4% kodujuust teeb kõhu korralikult täis ja on magamise ajal ka millestki taastuda. Tegelikult ei oleks mina sinu toitumisega üldse rahul :P Sa sööd küll tihti, mis on hea, aga sa pole enda jaoks läbi mõelnud, miks sa midagi millisel ajal sööd. Hommikusöök tundub sul tegelikult enamvähem paigas. Ma soovitan süveneda kas selle või eelmise kuu Muscle ja fitness ajakirja. Korralikud näited milliste eesmärkide juures mida ja kuna süüa. Mõtle sellele, mis kirjutasin - ma ei pretendeeri oma teadmistega tõele, aga üritan sind mõtlema panna :P

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Praad on ikka korralik jah, võtan suure portsu tavaliselt.

Tõmban selle 11.45 maha sealt.

Ülejäänud kava on aga korralik?

Mul on selline tunne, et sul enamus söögikordi ei sisalda valku praktiliselt üldse. Süsivesikuid on aga meeletu kogus. Eesmärgiks on ilmselt lihasmass? Kui valku piisavalt ei saa, siis pole millestki lihast ka kasvatada.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mul on selline tunne, et sul enamus söögikordi ei sisalda valku praktiliselt üldse. Süsivesikuid on aga meeletu kogus. Eesmärgiks on ilmselt lihasmass? Kui valku piisavalt ei saa, siis pole millestki lihast ka kasvatada.

Just !!! :)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Noh, ei tea mis eesmärgiga treeningut teed. Mina vaatan aga, et kõvasti sööme praadi, aga praad on nii kuradi suhteline mõiste. Ma kardan, et sa ei saa proteiinikogust kokku, kui su praadi miskit stiilis snitsel ja kartul + värske salat (eks?) koosneb :) Mulle meeldib ka praadi süüa, aga kui aus olla, siis olenemata praest on kodujuust ka ikka kõrval. Snitsli stiilis liha ja rasvast sealiha üldiselt väldin kui vähegi võimalik. Kõva laks süsivesikuid on kokku ja seda olenemata kellaajast - loodetavasti kulutad koolis/trennis kõik ära, eeldusel, et noor ja aktiivne inimene. Jogurt on iseenesest hea valik, aga soovitan nö kasulikke rasvu sisaldavaid jogurteid eelistada. Mulle näiteks meeldib tohutult Dr.Hellus õuna ja spinati jogurt (maitse muidugi suhteline). Mõtle ka selle peale, et õhtul võiks ju jogurti asemel hoopis kodujuustu süüa. 4% kodujuust teeb kõhu korralikult täis ja on magamise ajal ka millestki taastuda. Tegelikult ei oleks mina sinu toitumisega üldse rahul :P Sa sööd küll tihti, mis on hea, aga sa pole enda jaoks läbi mõelnud, miks sa midagi millisel ajal sööd. Hommikusöök tundub sul tegelikult enamvähem paigas. Ma soovitan süveneda kas selle või eelmise kuu Muscle ja fitness ajakirja. Korralikud näited milliste eesmärkide juures mida ja kuna süüa. Mõtle sellele, mis kirjutasin - ma ei pretendeeri oma teadmistega tõele, aga üritan sind mõtlema panna :D

Tänud soovituste / abi eest :P

Asendan selle õhtuse jogurti siis kodujuustuga

Piimatooteid ja liha söön ju piisavalt, kui ka jogurtit. Lisaks saab ka sinki söödud, vorsti vms söödud.

Pea iga lõuna kõrvale käib mul piim

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Tänud soovituste / abi eest :)

Asendan selle õhtuse jogurti siis kodujuustuga

Piimatooteid ja liha söön ju piisavalt, kui ka jogurtit. Lisaks saab ka sinki söödud, vorsti vms söödud.

Pea iga lõuna kõrvale käib mul piim

Võta naljaviluks kätte iga toote pakend ja saad aru, kui vähe sa tegelikult midagi saad, või siis kui palju. Piim on üldjuhul rasvane ja väikse proteiinisisaldusega. Ma ei ütle, et sellest loobuma peaks, aga sellest ei piisa ka. Vorst on enamasti siuke jahulaks ehk siis mõttetu.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Võta naljaviluks kätte iga toote pakend ja saad aru, kui vähe sa tegelikult midagi saad, või siis kui palju. Piim on üldjuhul rasvane ja väikse proteiinisisaldusega. Ma ei ütle, et sellest loobuma peaks, aga sellest ei piisa ka. Vorst on enamasti siuke jahulaks ehk siis mõttetu.

Kust saaks kõva valgulaksu? :)

/uurin

Muudetud kasutaja RassXenon poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kust saaks kõva valgulaksu? :)

/uurin

Minu soovitus valgu allikaks oleks siis : 1) Keedad omale hommiku mune kaasa

2)Osta poest sinke, need on korralik liha(oleneb singist), kui ei ole võimalik valmistada liha.

3)Muidugi kodujuustud ning kohupiimad

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Igapäevane toitumine jap

Kle,palju su menüü üldkaloraazh ka tuleb päevas.

Sa koguseid ei andnud,aga esmamulje järgi kisub sinna 7000-8000kcal kanti ...

või on portsud imepisikesed?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kas see on sul REAALNE igapäevane toitumine või panid lihtsalt kokku mida sa sellistel aegadel söönud oled? Soovitan sul iga päev kirja panna toitumine ja siis vaadata seda mis toimub.

?

Ja siis küsiks veel... Kui pika aja jooksul sa nii toitunud oled?

Pinnin selle pärast, et igapäevane praktika näitab, et väga tihti see nii ei ole nagu kirja pannakse. Ma mõtlen lihtsalt kirja. Teine asi oleks siis, kui jooksvalt iga päev pannakse kirja, mida reaalselt söödi. Tavaliselt on need väga erinevad asjad.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kle,palju su menüü üldkaloraazh ka tuleb päevas.

Sa koguseid ei andnud,aga esmamulje järgi kisub sinna 7000-8000kcal kanti ...

või on portsud imepisikesed?

Kui tema pilti vaadata, siis tundub, et tal organism tuleb selle ülekaloraažiga ilusti toime. Pigem on probleemiks see, et massi juurde saada raske. Eriti sellise valgukogusega.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Küsiksin, et kas toidu kõrvale on hea piima juua? Olen ise kuskilt kuulnud, parem klaas mahla.

Piim peaks nagu väga hea toidu kõrvale olema ? :rolleyes: Endale küll meeldib ja joon päevas ikka väga palju piima :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.