RassXenon 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 13, 2008 (muudetud) 7.20 - HommikusöökJogurt, neljavilja/tatra puder, 2 muna 2 võileiba(juustu,singi,vorsti)Banaan10.45 - KoolitoitPraad või supp(kartulid, makaronid, liha, salat, juurviljad, tatar) Leib PiimErinevad puuviljad 13.45 - Peale trenni400g jogurt / 200g kodujuustu3 banaani1 mandariin15.00 - LõunaSoe toit (kartulid, makaronid, hakkliha, salatid)Jogurt2 võileiba (Must leib, sink, juust)Piim18.00 - ÕhtuoodeSoe toit (kartulid, pasta, pelmeenid, omlett, tatar), jogurt 2 võileibaLisaks puuviljad (banaan, mandariin)Piim21.00 - ÕhtusöökPraad (igast erinevad, kuidas kunagi), salatidLisaks puuviljad (banaan, mandariin)Kõrvale jogurt/piim23.00 - Enne magamaminekutJogurt 400g / 200g kodujuustuKas selline toitumiskava on hea ja vaheajad on piisavad? Mida muuta või lisada?Liha on igakord erinev. Muudetud Detsember 14, 2008 kasutaja RassXenon poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aksel 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 13, 2008 Siin siiski oluline ka see, et millal Sul trenn on. Trennipäeval.Tund aega peale söömist vajad nosimist? Valmistud trenniks? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
RassXenon 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 13, 2008 Trenn hakkab jah kell 12.10 umbes.Trenn on Teisipäeval, Neljapäeval ja Pühapäeval Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Detsember 13, 2008 Milleks sul see šokolaad seal tund pärast sööki on? Ma sööks enne trenni pigem midagi valgurikast. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
RassXenon 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 13, 2008 Milleks sul see šokolaad seal tund pärast sööki on? Ma sööks enne trenni pigem midagi valgurikast.Näiteks miskit kodujuustu või kohupiima? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Detsember 13, 2008 Näiteks jah. Aga kui sul viimane söök ainult tund aega enne trenni on, siis ma ei näe üldse mõtet, miks peab veelkord sööma. Eeldusel muidugi, et see söök korralik oli. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
RassXenon 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 13, 2008 Praad on ikka korralik jah, võtan suure portsu tavaliselt. Tõmban selle 11.45 maha sealt.Ülejäänud kava on aga korralik? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
savi_ 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 13, 2008 Noh, ei tea mis eesmärgiga treeningut teed. Mina vaatan aga, et kõvasti sööme praadi, aga praad on nii kuradi suhteline mõiste. Ma kardan, et sa ei saa proteiinikogust kokku, kui su praadi miskit stiilis snitsel ja kartul + värske salat (eks?) koosneb Mulle meeldib ka praadi süüa, aga kui aus olla, siis olenemata praest on kodujuust ka ikka kõrval. Snitsli stiilis liha ja rasvast sealiha üldiselt väldin kui vähegi võimalik. Kõva laks süsivesikuid on kokku ja seda olenemata kellaajast - loodetavasti kulutad koolis/trennis kõik ära, eeldusel, et noor ja aktiivne inimene. Jogurt on iseenesest hea valik, aga soovitan nö kasulikke rasvu sisaldavaid jogurteid eelistada. Mulle näiteks meeldib tohutult Dr.Hellus õuna ja spinati jogurt (maitse muidugi suhteline). Mõtle ka selle peale, et õhtul võiks ju jogurti asemel hoopis kodujuustu süüa. 4% kodujuust teeb kõhu korralikult täis ja on magamise ajal ka millestki taastuda. Tegelikult ei oleks mina sinu toitumisega üldse rahul Sa sööd küll tihti, mis on hea, aga sa pole enda jaoks läbi mõelnud, miks sa midagi millisel ajal sööd. Hommikusöök tundub sul tegelikult enamvähem paigas. Ma soovitan süveneda kas selle või eelmise kuu Muscle ja fitness ajakirja. Korralikud näited milliste eesmärkide juures mida ja kuna süüa. Mõtle sellele, mis kirjutasin - ma ei pretendeeri oma teadmistega tõele, aga üritan sind mõtlema panna Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Detsember 13, 2008 Praad on ikka korralik jah, võtan suure portsu tavaliselt. Tõmban selle 11.45 maha sealt.Ülejäänud kava on aga korralik?Mul on selline tunne, et sul enamus söögikordi ei sisalda valku praktiliselt üldse. Süsivesikuid on aga meeletu kogus. Eesmärgiks on ilmselt lihasmass? Kui valku piisavalt ei saa, siis pole millestki lihast ka kasvatada. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
savi_ 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 13, 2008 Mul on selline tunne, et sul enamus söögikordi ei sisalda valku praktiliselt üldse. Süsivesikuid on aga meeletu kogus. Eesmärgiks on ilmselt lihasmass? Kui valku piisavalt ei saa, siis pole millestki lihast ka kasvatada.Just !!! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
RassXenon 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 13, 2008 Noh, ei tea mis eesmärgiga treeningut teed. Mina vaatan aga, et kõvasti sööme praadi, aga praad on nii kuradi suhteline mõiste. Ma kardan, et sa ei saa proteiinikogust kokku, kui su praadi miskit stiilis snitsel ja kartul + värske salat (eks?) koosneb Mulle meeldib ka praadi süüa, aga kui aus olla, siis olenemata praest on kodujuust ka ikka kõrval. Snitsli stiilis liha ja rasvast sealiha üldiselt väldin kui vähegi võimalik. Kõva laks süsivesikuid on kokku ja seda olenemata kellaajast - loodetavasti kulutad koolis/trennis kõik ära, eeldusel, et noor ja aktiivne inimene. Jogurt on iseenesest hea valik, aga soovitan nö kasulikke rasvu sisaldavaid jogurteid eelistada. Mulle näiteks meeldib tohutult Dr.Hellus õuna ja spinati jogurt (maitse muidugi suhteline). Mõtle ka selle peale, et õhtul võiks ju jogurti asemel hoopis kodujuustu süüa. 4% kodujuust teeb kõhu korralikult täis ja on magamise ajal ka millestki taastuda. Tegelikult ei oleks mina sinu toitumisega üldse rahul Sa sööd küll tihti, mis on hea, aga sa pole enda jaoks läbi mõelnud, miks sa midagi millisel ajal sööd. Hommikusöök tundub sul tegelikult enamvähem paigas. Ma soovitan süveneda kas selle või eelmise kuu Muscle ja fitness ajakirja. Korralikud näited milliste eesmärkide juures mida ja kuna süüa. Mõtle sellele, mis kirjutasin - ma ei pretendeeri oma teadmistega tõele, aga üritan sind mõtlema panna Tänud soovituste / abi eest Asendan selle õhtuse jogurti siis kodujuustugaMul on selline tunne, et sul enamus söögikordi ei sisalda valku praktiliselt üldse. Süsivesikuid on aga meeletu kogus. Eesmärgiks on ilmselt lihasmass? Kui valku piisavalt ei saa, siis pole millestki lihast ka kasvatada.Piimatooteid ja liha söön ju piisavalt, kui ka jogurtit. Lisaks saab ka sinki söödud, vorsti vms söödud.Pea iga lõuna kõrvale käib mul piim Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
savi_ 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 13, 2008 Tänud soovituste / abi eest Asendan selle õhtuse jogurti siis kodujuustugaPiimatooteid ja liha söön ju piisavalt, kui ka jogurtit. Lisaks saab ka sinki söödud, vorsti vms söödud.Pea iga lõuna kõrvale käib mul piimVõta naljaviluks kätte iga toote pakend ja saad aru, kui vähe sa tegelikult midagi saad, või siis kui palju. Piim on üldjuhul rasvane ja väikse proteiinisisaldusega. Ma ei ütle, et sellest loobuma peaks, aga sellest ei piisa ka. Vorst on enamasti siuke jahulaks ehk siis mõttetu. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
RassXenon 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 13, 2008 (muudetud) Võta naljaviluks kätte iga toote pakend ja saad aru, kui vähe sa tegelikult midagi saad, või siis kui palju. Piim on üldjuhul rasvane ja väikse proteiinisisaldusega. Ma ei ütle, et sellest loobuma peaks, aga sellest ei piisa ka. Vorst on enamasti siuke jahulaks ehk siis mõttetu.Kust saaks kõva valgulaksu? /uurin Muudetud Detsember 13, 2008 kasutaja RassXenon poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
savi_ 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 13, 2008 Kust saaks kõva valgulaksu? Laksul ja laksul on vahe. Siin lehel miljon artiklit ainuüksi teemal valk. Soovitan uurida, millist valku millal üldse tarbima peaks. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
LaizeN 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 14, 2008 Kust saaks kõva valgulaksu? /uurinMinu soovitus valgu allikaks oleks siis : 1) Keedad omale hommiku mune kaasa2)Osta poest sinke, need on korralik liha(oleneb singist), kui ei ole võimalik valmistada liha.3)Muidugi kodujuustud ning kohupiimad Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
RassXenon 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 14, 2008 Kodujuustu söön suhteliselt tihti. Just täna sai peale trenni võetud 200g Alma kodujuustu. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
bohemianrhapsody 9 Teavita postitusest Postitas Detsember 14, 2008 Kas see on sul reaalne igapäevane toitumine või panid lihtsalt kokku mida sa sellistel aegadel söönud oled? Soovitan sul iga päev kirja panna toitumine ja siis vaadata seda mis toimub. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
RassXenon 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 14, 2008 Igapäevane toitumine jap Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
daemonium 18 Teavita postitusest Postitas Detsember 14, 2008 Igapäevane toitumine japKle,palju su menüü üldkaloraazh ka tuleb päevas.Sa koguseid ei andnud,aga esmamulje järgi kisub sinna 7000-8000kcal kanti ...või on portsud imepisikesed? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
bohemianrhapsody 9 Teavita postitusest Postitas Detsember 14, 2008 Kas see on sul REAALNE igapäevane toitumine või panid lihtsalt kokku mida sa sellistel aegadel söönud oled? Soovitan sul iga päev kirja panna toitumine ja siis vaadata seda mis toimub.?Ja siis küsiks veel... Kui pika aja jooksul sa nii toitunud oled?Pinnin selle pärast, et igapäevane praktika näitab, et väga tihti see nii ei ole nagu kirja pannakse. Ma mõtlen lihtsalt kirja. Teine asi oleks siis, kui jooksvalt iga päev pannakse kirja, mida reaalselt söödi. Tavaliselt on need väga erinevad asjad. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Detsember 14, 2008 Kle,palju su menüü üldkaloraazh ka tuleb päevas.Sa koguseid ei andnud,aga esmamulje järgi kisub sinna 7000-8000kcal kanti ...või on portsud imepisikesed?Kui tema pilti vaadata, siis tundub, et tal organism tuleb selle ülekaloraažiga ilusti toime. Pigem on probleemiks see, et massi juurde saada raske. Eriti sellise valgukogusega. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Apolloon 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 27, 2009 Küsiksin, et kas toidu kõrvale on hea piima juua? Olen ise kuskilt kuulnud, parem klaas mahla. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
cows 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 27, 2009 Küsiksin, et kas toidu kõrvale on hea piima juua? Olen ise kuskilt kuulnud, parem klaas mahla.Piim peaks nagu väga hea toidu kõrvale olema ? Endale küll meeldib ja joon päevas ikka väga palju piima Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides