Jump to content
prahz

Jõusaalis

Recommended Posts

Tere, ehk mõni targem osaks öelda, kuidas oleks soovitav jõusaalis treenida, et laiemaks/suuremaks ei kasvaks, vaid säilitaksin praeguse vormi. Kas raskete raskusetega intensiivselt 8-12 korda või kergete raskustega rahulikumalt umbes oma 20 korda?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ega muidugi midagi hullu ei juhtu ka kui veidi suurema raskusega 8-12 teed, naistel on väga raske end lihaste kasvatamisega nö. suureks ja laiaks saada. :P Aga jah, igatahes suurem arv kordusi kergete raskustega stimuleerib lihaskasvu üsna minimaalselt võrreldes sellega kui teha vähem kordusi suurema raskusega. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ega see laiemaks-suuremaks nii kergesti ei käi. Väga palju vaeva peaksid nägema. Aga kui tahad lihtsalt olla tervislikus vormis ja igasuguste asjade tegemise jaoks piisavalt tugev, siis kergemad raskused, pikemad seeriad on hea. Nii treenid lihasvastupidavust ja saad kenade piirjoontega keha.

Aga vaata, et ei võta liiga kergeid raskuseid. Seeria lõpus peab ikka hakkama lihas kirvendama ja jaks ka otsa saama.

Kindlasti tee ka venitusharjutusi. Minule endale meeldib iga harjutuse lõpus või isegi iga seeria vahepeal teha venitusi. Paljude jaoks ei ole see variant vastuvõetav. Kui aga trenni põhieesmärk on tervis ja lihasvastupidavus, siis on harjutuste või isegi seeriate vahepealsed venitusharjutused omal kohal.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×