Jump to content
Deeps

Rinnalt surumine.

Recommended Posts

Kui ma tahan treenida jõudu kas ma pean tegema siis mingi 4-5 seeriat või piisab ka 3 seeriast. Kaalun muidu mingi 60-63 ja rekord on 60 kg. Viimasel ajal olen teinud trenni 50kg ja siis 3 seerjat ja 6-8 korda.

Mis harjutusi tuleks veel teha??

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Soovitan sulle järgmist...esimene nädal tee 6x5 45kg; järgmine 5x5 50kg; 4x4 55kg; 3x3 57,5kg; 2x2 60kg; ja siis proovid uut rekordit. Peale põhiseeriaid võid teha ka ühe pikema seeria kergema raskusega. Jõu arendamiseks on head harjutused veel pumbad rööbaspuudel ja nt kangi surumine kukla tagant. Head treenimist

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Arvan, et tuleks keskenduda põhiharjutusele, et maksimeerida sellele harjutusele iseloomulikku koordinatsiooni ja peaks tegema niipalju seeriaid, kuni jõud hakkab oluliselt vähenema ka pikkade puhkepauside (3-5 min)korral. Abiharjutused valida vastavalt sellele, mis parasjagu nõrk koht on.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

...nii, et alguses teen 10x50 kg, siis minuti pärst 10x80, siis minuti pärast 10x110 ja siis minuti pärst 10x120 ja edasi püüan teha rekordeid korduste peale, aga mitte üle 10 korra seerias! Hetkel eesmärk teha kevadel 150-ga puhtalt 10-ne seeria! Praegu pigistab vast 3-4 korda ära! Võistlen iseendaga ja püüan iga kord oma eelmise korra tulemust kasvõi ühe korraga parandada! Näiteks 130-ga olen nüüd sellel aastal teinud 9x puhtalt ja 140-ga 6 korda... Paari päeva pärast pean tegema kas 130-ga 10x või 140-ga 7x. Nendele, kes ei tea, siis see ei ole kaugeltki minu maksitulemus- ma praegu lihtsalt taastun ja kui jõuan oma rekordnäitajateni, siis ikka edasi!!! Mingisuguseid kindlaid seeriaid tehes lootma jääda suurele jõu arengule küll ei soovita! Muide, 1996-1997 tegin juunioride klassis jõutõstmises päris mitu Eesti rekordit! Peab ise vaeva nägema ja pingutama, et head tulemust saada!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Siin oli kunagi sellest rinnaltsurumise jõu arendamisest juttu ja keegi saatis mulle ühe kava,mida kunagi olid kasutanud vene jõutõstjad.Väga asjalik kava ja tulemused on garanteeritud,kui sa oma meili aadressi siia üles lükkad,võin selle sullegi saata.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×