Jump to content
vitness

andke nõu aeroobikajalatsite valimisel

Recommended Posts

Tere

Käin step-body, fatburn, bosu treenigutel. Poes on müügil erinevaid üldtreeningu-, jooksu, tennisejalatsid. Tootja-firmasid on samuti palju. Mis tüüpi ja mis firma jalatseid soovitate nende trenniliikide harrastamiseks osta?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Spetsiaalseid aeroobika jalatseid on ikka ka päris palju müügil, Nike, Adidas näiteks, ise ostsingi peamiselt neid brände, kui aeroobikat ja tantsu tehtud sai. Pigem on häda siis, kui tahad lihtsalt jõusaalis käia- selleks aeroobika jalats ei sobi, kuna tald on liiga libe ja tõsises jalatrennis näiteks tekitab see automaatselt traumaohu. Hetkel endal muide jõusaalis ka Adidas kasutusel, aga hoopis vaba aja jalats, kuna sel oli tald kõige pidavam- vajuvad, ära, siis saab niisama õues edasi käia ;)

Nimetatud treeningliigid on siiski ju piisavalt liikuvad, et endale korralik aeroobikajalats soetada, mis on mõeldud spetsiaalselt toetama jalga sellest trennis. Kindlasti mitte osta tavalist üldtreeningu jalatsit- sellest jääb väheseks, kui eeldatavasti ikka rohkem kui korra-paar nädalas treenid, ja pikema aja vältel on plaan ka jätkata. Jooksutossuga olen ise käinud ainult jooksmas ja jõusaalis, viimases jäi see kah libedaks, kuigi tald on neil vähe kobedam, kui aeroobika- ja tantsutossudel.

Mis puutub hinnaklassi, siis tihti olen eelistanud Adidast, ja ostnud ka sooduskampaaniate ajal näiteks- jalats kulub raskel treeningul üsna ruttu, muutub libedaks ja vajub liiga laiaks, ja ma ei näe mõtet maksta lihtsalt brändi eest poole rohkem (disainilt eelsitaks muidugi Nike´i, aga ega Adidaski enam alla jää).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina olen tarvitanud üldtreeningujalatseid ja mulle tundus lõpuks, et need olid liiga kobakad. Vbl sai valitud liiga lai mudel, mul kitsam jalg. Seda tasub kindlasti jälgida, kui valid! Aeroobikat oli minu meelest üldse paha neis teha, sest jalats oli kuidagi kõrge. Mõtlen seda osa, mis pahkluu lähistel, mitte talla paksust. Nagu takistas karglemist aeroobikas. Olen nüüd rahul ses mõttes madalama jooksutossuga, mis ka vähem kaalus. Aga tegelikult leidsin, et päris rahule jäin vaid siis kui lasin spetsiaalse spordijalatsi sisetalla vormida vastavalt minu jalale. Kahjuks ei tea ma, kus sellist sisetalda Eestis saab lasta teha, mõned spordipoed vbl omavad selle kohta infot... Ise lasin selle sisetalla teha Helsingis.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×