Jump to content
Ott Kiivikas

Õhtulehes loe Mikk Raudseppa tegemistest

Recommended Posts

Tore, et ka noore tulevikumehe tegemisi peetakse vajalikuks avalikult kajastada. Loo autor Deivil Tserp, siiani on selle mehe artiklid alati olnud kvaliteetsed, loodame, et ka homne lehelugu. Ma ei ole igapäevane Õhtulehe lugeja, kuid homme ostan lehe küll.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Uskumatu lugu. Mitte et asi seda väärt ei oleks, aga kuidagi ootamatult tuli see pauk. See on see, kui Revalis ei treeni-kõik uudised saad viimasena teada. :D

Igatahes, mis ma tahtsin öelda:

Ma loodan, et sellest sünnib siis Mikule kasu kasvõi väikese sporsorluse näol, et oma eeldused realiseerida. Miku iseloomu ja hingeelu ma nii hästi ei tunne, aga loodan, et ta on kahe jalaga maa peal ja tähelepanu ning suured lootused teda mingit negatiivset välist survet tundma ei pane. Kulturismiga tegeletakse ikkagi ennekõike enda jaoks, hiljem vb ka fännide jaoks.

Veelkord: EDU.EE!

EDIT:

Loetud. Üpris hea kirjatükk.

Muudetud kasutaja kirp2 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tubli noormees, midagi pole öelda! Edu tulevikus!

PS. Ja need kommentaarid... Nii kui Eesti meedias kulturismist juttu on, hakkavad imbetsillid kommentaariumis paraadi korraldama :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Tubli noormees, midagi pole öelda! Edu tulevikus!

PS. Ja need kommentaarid... Nii kui Eesti meedias kulturismist juttu on, hakkavad imbetsillid kommentaariumis paraadi korraldama :D

Loodan, et Mikk ei võta neid kommentaare südamesse. Sellega peab lihtsalt ajapikku ära harjuma kui nähakse hallist massist erinev välja. Ja nagu näha siis iga aastaga ta sellest hallollusest kaugeneb. Edu sulle ja ma tõesti loodan, et mingi ahvatlus su karjääri vahele ei satuks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kutsun siinviibijaid üles ka omalt poolt paari sõnaga Õhtulehe kommentaatoreid valgustama. Kui need rumalad inimesed saavad oma jaburatele väljaütlemistele konkreetsed vastused, mis neid paika panevad, siis vaevalt et enam teinekord tahavad sellel teemal sõna võtta. Tavalised inimesed lihtsalt ei tea, mida see spordiala endast kujutab ning sellepärast ajavadki pas.a. Kui me ise üldsust ei valgusta, siis ei tee seda ka keegi meie eest. tean seda omast käest...

Siinkohal näide kellegi Endel kommentaarist Miku artiklile:

Ikka kipub nii olema, et kes asjast midagi ei tea, need pritsivad tatti igasse ilmakaarde. Paljude arvates oleks ilmselt äärmiselt tore, kui noored mehed mõnuaineid paneksid või ennast segi jooksid ning käiksid linnapeal laiamas. Kohati tundub, et absoluutselt igasugune sport on kadetatele eestlastele äärmiselt vastumeelt. Valgustaksin siinkohal koosviibijaid ning kummutaksin mõned legendid: Kulturistid on nõrgad: Jah, olen isegi kuulnud paljusid kordi, kus keegi kuskil Marjakülas teadis rääkida, et mingi kulturist tuli appi kraavi kaevama ning 5 minuti pärast oli kumm tühi ning päev otsa puhkas. Justnimelt "mingi kulturist". Sellist jama ei maksa aktiivselt võistlevate sportlaste kaela ajada, sest nende vastupidavus on teinekord parem kui kergejõustiklastel. Kulturistiks ei maksa nimetada neid lolle rasvamagusid, kes käivad 2 korda nädalas sõpradega jõusaalis juttu ajamas ning kui enam millestki lobiseda ei ole, siis teevad paar ebakorrapärast liigutust ja kogu moos. Tippatleetide jõunäitajad on muljetavaldavad ja jällegi ei maksa hakata võrdlema mingisuguste sangpommiirebijatega või tõstjatega, sest kulturistid treenivad tervet keha mitte teatud lihasgruppe ja tehnikat.

Kulturistid kasutavad steroide: Absoluutselt totaalne jama tänaseks päevaks! Kui 80-datel tõepoolest veel propageeriti keelatud ainete kasutamist ja lihakollid krõbistasid steroide, siis tänaseks päevaks on selles spordialas tehtud väga palju uuendusi, ning isegi Eesti meistrivõistlustelt saadetakse paremad mehed kohe dopingukontrolli. Eesti parimatest saadeti Eesti MV-l dopingukontrolli Marek Kalmus ning veel paar kergemat meest ning nädal hiljem läks maailma meistrivõistlustel dopingukontrolli finalist Imre Vähi.

Lisaks tehakse koostööd Antidopingu Liiduga ning parimad ja suurimad Eesti atleedid võidakse välja kutsuda igal ajal kontrollimiseks. Nüüd siis tekib küsimus, et kuidas siis on ikkagi võimalik nii suureks muutuda? Treenige 10-20 aastat, toituge normaalselt, loobuge igasugustest mõttetutest pahedest ja küll siis näete, milliseid muudatusi teie keha võib teha. Usun, et teie tutvusringkonnas on kindlasti selliseid mehepoegasid, kes ei käi spordisaalides, aga neil on emakese looduse poolt kaasa sündinud laiad õlad , tugevad käed-jalad...ja kui selline mees peaks jõusaali minema ning kogenud treeneri käe all veel natuke õigesti treenida saaks, siis ei tunneks lähikondlased teda peagi äragi. Kahjuks jõuavad väga vähesed tõeliselt andekad spordisaalidesse.

Kulturistid on lollid: Unustage ära! Väga paljud tippkulturistid on kõrgharidusega. Selle alaga tegelemiseks ei saa rumal olla. Üks parimaid näiteid on ilmselt kuulus Terminator Arnold, kellest on saanud USA California osariigi kuberner ja selle ametikoha jaoks peab ikka päris tugevalt kahe jalaga maa peal olema.

Kulturistid on homod: Väga huvitav! Millegipärast kipub olema ikka vastupidi- kulturistid on naiste seas äärmiselt populaarne teema. Eesti kulturistid on vist küll kõik abielus ja neil on lapsedki. Paljude jaoks on pettekujutlus, et kulturistid on selised tigedad aastaringselt õliga kokku mäkerdatud lihahunnikud, kes kõigile hullult vastu hambaid tahavad virutada ning üritavad niimoodi muljet avaldada. Tegelikult on paljudel kulturistidel palju igasuguseid hobisid ning kindlasti hästi tore ja sõbralik rahvas. See pededejutt on välja mõeldud ikka nende poolt, kellel naistes eriti hästi ei lähe, sest nad ei näe pissil käies isegi oma väikemeest lodeva õllekõhu alt.

Igal juhul huvitav spordiala ning edu kõikidele toredatele inimestele, kes ei kiunu, vaid teevad sporti ning on eeskujuks teistele!

:D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas te olete lehes näinud positiivseid kommentaare? Olenemata teemast on need ju üldjuhul negatiivsed, põlastavad, halvustavad. Mulle tundub, et netikommentaatorite seltskond koosnebki inimestest, kes end muudmoodi välja elada ei suuda ja jumal nendega.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Endeli poolt väga hea kommentaar, aga ühe asjaga ei tahaks ma nõustuda, nimelt see enda väikemehe mittenägemine suure kõhu tõttu! Sama suhtumist on siin foorumis ka olnud, kõiki, kes kulturiside kohta s.....i ütlevad, peetakse pekimagudest õllejoodikuteks! Mul endal on ka punu ees :P, õllet ka joon, ju ta sellest ongi, samas teen nii jõutrenni, kui ka mängin võrkpalli, eesmärk ongi pigem lihtsalt suur olla, sixpack ei koti mitte üks raas! Rinna-biitsepsi pede ka pole, kükk-jõutõmme lemmik harjutused! Samas tean kõiki nimesid, kes on Mr. Olympia võitnud, loen kõiki uudiseid ja artikleid siit veebist, vahin igapäev foorumit jne. Ok, mis minust, vaadake rammumehi, jõutõstjaid, kas nendest enamus näeb oma väikemeest üle oma kõhu? Aga samas ma ei usu, et neist keegi kulturistide kohta s.....i ütleb! Pluss, nii palju, kui ma olen näind fotosid-videosid kulturismi võistlustelt, on seal alati pealtvaatajate-kohtunike seas sama kõhukaid, kui mina ja palju-palju hullemaid, kas nad käivad seal seepärast, et kulturism neid ei huvita või et nad kulturismi nõmedaks peavad!? Minu tuttavate seas on viimaseid kõrendeid, täielikke pekimagusid, kui ka nende kahe vahele jäävaid tegelasi, kes sellest alast ühel või teisel põhjusel aru ei saa, vot nii :D

Tuli küll täielik OT, aga ju mulle läheb see üldistamine hinge lihtsalt, see võiks olemata olla!!!

Muudetud kasutaja Humal poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Anonüümne kommentaar on sageli inimeste jaoks üks enda tühjendamise ja väljaelamise viis. Tulen koju, paha tuju. Löön portaali lahti ja kirjutavad seal mingist kulturistist. Miks mitte vahelduseks sõimata mingit tüüpi, kellel on suured musklid! Ja läheb... Tegelikult pole paljud neist sõimajatest lollid ja isegi ei arva kulturistide kohta nii nagu nad kirjutavad. Lihtsalt enda tühjendamine. Nii tulekski sellesse sõimu suhtuda. Solvuda on kommentaaride peale põhjust ikka väga harva:

1. Kuidas saab rumala ja küündimatu sõimu peale solvuda? Sõimaja teeb ju ainult ennast rumalaks.

2. Konstruktiivse kriitika peale pole ka nagu mõtet solvuda - sellest võiks pigem õppida. Kuigi jah - ega sageli ei ole ka asjalikku kriitikat lihtne alla neelata.

3. Solvumiseks võiks põhjust olla siis kui keegi sinu isiklik tuttav või sõber sõimab sind avalikult läbi kommentaaride. Anonüümide lärmamine sinna alla ju ei lähe.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Solvuda anonüümse netikommija peale on sama mis solvuda läbi aia klähviva peni peale :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minu väga pikaajaline kogemus meediaga ütleb ühte, ärge lugege kommentaare ja te ei pea kellegi peale vihastama, see kommenteerimine ei kao kuhugi ja ma ise põhimõtteliselt ei loe enda kohta ühtegi artikli kommentaari. Siin lehel on neid võimatu mitte lugeda, kuid see on ka natuke teistsugune koht nn. oma koduõu ja siin käivad inimesed, kes ala natuke rohkem jagavad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jah kui asi puudutab kasvõi natuke kulturismi, siis pole eriti midagi head loota ... raske on olla ilus ja erinev :D aga noh, samas ükskõik, milliseid uudiseid ja/või persooni-artikleid lugeda - kommid on ikka ja ainult ühte auku. Nõme, pask, igav, mõttetu, kole jne.

Kui negatiivseid kommentaare pole, siis pole ka ühtegi kommentaari tavaliselt :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×