Jump to content
timotislar

Audentese Jõusaal!

Recommended Posts

Mis mõttes "uus jõusaal"? See jõusaal oli kunagi esimesel korrusel sisestaadioni juures ühest uksest minnes, seejärel kunagi 2007 sügisel koliti teise korruse ruumi. Nüüd siis uued seadmed ja uus ruum või?

Nägi välja nagu väiksemale jõusaalile kohane vanasti:

http://www.audentes.ee/?id=15532

Nüüd rohkem seadmeid ja uus ja parem või, kust selline info?

Hind oli vanasti ja ilmselt ka nüüd veidi odavam kui uhkemates kohtades, tegu väiksema-kesisema saaliga, veel väiksemaid-kesisemaid saale on ka olemas, neil hinnad veel väiksemad, näiteks Tulbi spordiklubi, kusagil Kristiine spordiklubi jne.

Hinna mõõtjatel on olulisimaks aspektiks see, kas tuleb aastaks liitumisleping teha, mis kohustab kuumaksu aasta vältel iga mukst, või ei tule sellsit lepingut teha, audenteses ei tulnud vanasti sedalaadi lepingut teha, see kategoriseerib asja soodsaks-mugavaks neile, kel rahaga raskusi, kuumaks nii oluline pole.

Audentese plussiks teiste saalide üle on sisestaadion, saad seal varahommikul mõnusalt mõned ringid sooja teha joostes. Jap lussiks on sealsamas asuv spordiarst, saad peale trenni lihasrebendi kohe arstile ette näidata, väga mugav.

---

Aa, sa mõtled seda "uut jõusaali", Ritual:

http://audentes.ee/?id=17479&highlight=j%F5usaal

http://www.ritual.ee/paketid-ja-hinnad.html

Selle kohta pilte jah ei leia.

Muudetud kasutaja CharlesRoos poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Hind oli vanasti ja ilmselt ka nüüd veidi odavam kui uhkemates kohtades, tegu väiksema-kesisema saaliga, veel väiksemaid-kesisemaid saale on ka olemas, neil hinnad veel väiksemad, näiteks Tulbi spordiklubi, kusagil Kristiine spordiklubi jne.

Hinna mõõtjatel on olulisimaks aspektiks see, kas tuleb aastaks liitumisleping teha, mis kohustab kuumaksu aasta vältel iga mukst, või ei tule sellsit lepingut teha, audenteses ei tulnud vanasti sedalaadi lepingut teha, see kategoriseerib asja soodsaks-mugavaks neile, kel rahaga raskusi, kuumaks nii oluline pole.

Audenteses oli hind ju väga kõrge.. 800 eek kuu. Aga nüüd tõesti pole ka selle audentese jõusaali kohta nende kodukal enam mingit infot..

edit: olen pime http://www.audentes.ee/?id=15532

Muudetud kasutaja tarmzz poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Audenteses oli hind ju väga kõrge.. 800 eek kuu. Aga nüüd tõesti pole ka selle audentese jõusaali kohta nende kodukal enam mingit infot..

edit: olen pime http://www.audentes.ee/?id=15532

Jah 800 ta oli, meenub. Aga Planet Spordid jm uhkemad asutused olid ka tolla juba kallimate killast, ses suhtes see aasta-lepinguta 800 eeku selline keskmisem hind rohkem tundub mulle. On jah ka odavamaid, ses suhtes kallimavõitu jah see 800, olen nõus ses suhtes.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Jah 800 ta oli, meenub. Aga Planet Spordid jm uhkemad asutused olid ka tolla juba kallimate killast, ses suhtes see aasta-lepinguta 800 eeku selline keskmisem hind rohkem tundub mulle. On jah ka odavamaid, ses suhtes kallimavõitu jah see 800, olen nõus ses suhtes.

Muide nüüd on peaaegu kõik masinad tõstetud areenile ning need on avatud kõikidele areeni kasutajatele.. eraldi jõusaali enam pole. (Hakkas huvi pakkuma ja helistasin Audentesesse :D)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Muide nüüd on peaaegu kõik masinad tõstetud areenile ning need on avatud kõikidele areeni kasutajatele.. eraldi jõusaali enam pole. (Hakkas huvi pakkuma ja helistasin Audentesesse :D)

Sa mõtled ,et see jooksurada mis seal hallis oli, mille keskel kergejõustiklased kaugust hüppasid jm vigureid tegid, et seal jooksuraja keskel ehk areenil on nüüd väike jõusaali piirkond või? Või msi mõttes areenil? Kui seal jooksuraja keskel liivakastide vahel seadmed on, siis oleks päris huvitav seda näha:)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Sa mõtled ,et see jooksurada mis seal hallis oli, mille keskel kergejõustiklased kaugust hüppasid jm vigureid tegid, et seal jooksuraja keskel ehk areenil on nüüd väike jõusaali piirkond või? Või msi mõttes areenil? Kui seal jooksuraja keskel liivakastide vahel seadmed on, siis oleks päris huvitav seda näha:)

Ei ma sain aru, et seadmed pandi reklaamtahvlite taha (kurvide juurde)..

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ritual (ujula, jõusaal, saunad) + Audentese kerhejõustikuhall koos tõstesaaliga on väga hea spordikompleks, kuid kahjuks ei tooda see Rituali pool koos ujulaga eriti sünergiat, kuivõrd sinna tuleb eraldi piletid osta. Nagu Tallinna ja lähivaldade "ühistranspordi süsteem".

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ei ma sain aru, et seadmed pandi reklaamtahvlite taha (kurvide juurde)..

Kõik asjad veeti saalist üle sisestaadioni laiali, seal kus jõusaal oli on nüüd judo saal. 2. korrusel kus eelmine aasta jõusaal oli on nüüd aula vms, nagu ennegi. Enne oli parem sest nüüd on väikseid 10 aastaseid kõik masinad täis. Ritualis pole käinnd, pole näind :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kõik asjad veeti saalist üle sisestaadioni laiali, seal kus jõusaal oli on nüüd judo saal. 2. korrusel kus eelmine aasta jõusaal oli on nüüd aula vms, nagu ennegi. Enne oli parem sest nüüd on väikseid 10 aastaseid kõik masinad täis. Ritualis pole käinnd, pole näind :D

Enne oli muidugi kõik parem:) Usun, et kokkuvõttes on praegu ikka parem. Masinad on küll suht vanad, kuid siiski minu arvates kvaliteetsed (Davidi masinad). Ühed paremad masinad, millel mina olen saanud treenida!

Muudetud kasutaja paprica poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

krt kohas kus mina käin tahetakse 150.- ühe kuu eest, esmaspäevast reedeni kella 16:30 st 21:00 ni ja laupäeval 12:30-17:00 :);):D

natuke ohtlik on mõne asjaga teha aga ei ole hullu...seal käivad ka väga suured mehed :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
krt kohas kus mina käin tahetakse 150.- ühe kuu eest, esmaspäevast reedeni kella 16:30 st 21:00 ni ja laupäeval 12:30-17:00 :);):D

natuke ohtlik on mõne asjaga teha aga ei ole hullu...seal käivad ka väga suured mehed ;)

Kus sa siis käid kui küsida tohib? :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kus sa siis käid kui küsida tohib? :)

Selliseid kohti on suhteliselt palju kus ühekorra või kuuhind on väga odav,nt:idakeskus.Asi on ilmselt selles ,et need kohad ei reklaami end ja on üsna tagasihoidlikud .Mõnikord on seal mõnes kohas ikka väga halb treeninguid teostada,sest nt idakeskuses on on asjad väga üksteise otsas ja üleüldiselt on väga kitsas samuti.

Audentese spordiklubi Ritual kohta oskan öelda,seda,et see koht on ikka jah vägagi kallis no mingi 700.- soodustusena veel on vägagi kallis maksta kusjuures see ei pidanud olema väga hea saal kah,käin ise seal koolis ja endale küll see saal ei meeldi.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
See Rituaali-klubi ikka päris kallis:

Üksikisik - 1200 eeku kuu.

Üks kallimaid Tallinnas vist?

Ei tea, olen nõus seda vabalt maksma, kuna tingimused on seal siiski väga head, ja too jõusaal pole ka ülerahvastatud isegi tipptundidel.. Väga rahul olen

Endal muidugi on see Perekaart mingi 2000.- 4 inimese ( 2 alaealist ja 2 täiskasvanut ) kuu vist! :rolleyes:

Muudetud kasutaja LaurL poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Keegi teab kuidas seal hetke olukord on?Äkki on midagi muutunud?

Ega ta seadmete poolest Spartast,Coralist või Articust parem ei ole, aga kui raha palju ning seal vähe inimesi, siis miks ka mitte

Muudetud kasutaja noPAINnoGAIN poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vähemalt on see uus ja puhas. MyFitnessid on ju sama kallid. Ise käin Revalis, aga Ritualis kasutan rohkem rühmatrenne.

Muudetud kasutaja kuuliks poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.