Jump to content
AlanBStard

Veel naljade kustutamisest

Recommended Posts

Kuna keegi hull moderaator kustutab anonüümselt ja salaja enamuse mu postitustest, viimase 2 päevaga vähemalt 10 posti, on mul kuni antud kodaniku lühema keti otsa panemiseni ilmselt mõistlik piirduda asjalikumate foorumitega nagu Anabolicminds ja Mind&Muscle. Farewell and thanks for all the fish.

Muutsin pealkirja informatiivsemaks [alessandro]

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kuna keegi hull moderaator kustutab anonüümselt ja salaja enamuse mu postitustest, viimase 2 päevaga vähemalt 10 posti, on mul kuni antud kodaniku lühema keti otsa panemiseni ilmselt mõistlik piirduda asjalikumate foorumitega nagu Anabolicminds ja Mind&Muscle. Farewell and thanks for all the fish.

Nähhh,

saa nüüd üle. Ega sa ainus ei ole. Tegin sarnaselt Eino Baskinile ja Kuldsele Triole lahkumiskirja aga näe jälle olen tagasi :)

Praegu on koondamisaeg ja eks igaüks taha ennast natukenegi tähtsamaks teha kui ta tegeklikult on. Paljud kirjed on kustutatud just sellel põhjusel, et lugeja pole sisust päris täpselt aru saanud. Siis nad hävitavad postitusi nagu Kesk-Euroopa kivinugised kummivoolikuid.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul ka kohe kahju vaadata, kuidas Alani head naljad kustuvad, selle vanainimeste nipsutamise peale sai ikka mitu head minutit lõkerdatud, aga üsna ruttu oli see postitus lännu.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hmm..

Ma ootan, et mode v6taks s6na ja selgitaks asja.

Kui nalja ei ole lubatud teha...siis mina ka kommenteerida enam ei taha. Kommenteerigu siis ise ja h2sti t6siselt... :)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui mind mälu ei peta, siis olid need naljad Vabas foorumis, ja ma ei näe ühtegi põhjust, miks nad ei võiks seal olla. Kuhu nad kadusid, kommenteerida ei oska, aga pahameel on minu arust seekord õigustatud.

Samas, lahkuda ainult selle pärast, et nalja teha ei lubata, ei oleks nagu väga õigustatud. Nalja tegemine ei ole ju ometi peamine põhjus, miks sa siin käid?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mõnikord on endal ka post lihtsalt kadunud. Kui kustutate, siis võiks vähemalt öelda, et kes kustutas ja miks.

Foorumi tarkvara võiks jah sellist asja toetada, et kui postitus kustutakse, siis tuleks inimesele teavitus, et see ja see seltsimees(naine) kustutas teie postituse. Siis inimene võiks selle moderaatori käest küsida, miks postitus kustutati. Aga käsitsi kirju saata kõigile, kelle postitusi me kustutame, on küll VÄGA tülikas. Sest neid tuleb ikka mõnikord päris palju.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kui mind mälu ei peta, siis olid need naljad Vabas foorumis, ja ma ei näe ühtegi põhjust, miks nad ei võiks seal olla. Kuhu nad kadusid, kommenteerida ei oska, aga pahameel on minu arust seekord õigustatud.

Samas, lahkuda ainult selle pärast, et nalja teha ei lubata, ei oleks nagu väga õigustatud. Nalja tegemine ei ole ju ometi peamine põhjus, miks sa siin käid?

Kena, et sa reageerisid...

Kui nalja teha ei lubata, siis ei ole mul ka miskit naljakat lugeda. Kes mida vajab... Te ei saa teha portaali, mis vastab ainult algajate ja niisama treenijate vajadustele.

Te peate meile ka miskit muud peale uudiste pakkuma. Miks ma peaks lugema seda foorumit, kui siin isegi miskit ei toimu, enamus kysimusi on nagu copy paste iga tehtud.

Kommentaaride kustutamise korda on vaja muuta.

Meie vastutame oma kommentaaride eest ja teie peate vastutama oma kustutamiste eest. Kui kustutate, siis olgu ka personaalne teade, et kes ja miks kustutas. St, kui tekib vajadus arbitraazhi j2rele, oleks materjal v6tta.

Ma olen vaba inimene vabal maal ja sellest east ammu v2ljas, kus ma ootaks n8 positiivset hinnet...

Muudetud kasutaja Aile poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Foorumi tarkvara võiks jah sellist asja toetada, et kui postitus kustutakse, siis tuleks inimesele teavitus, et see ja see seltsimees(naine) kustutas teie postituse. Siis inimene võiks selle moderaatori käest küsida, miks postitus kustutati. Aga käsitsi kirju saata kõigile, kelle postitusi me kustutame, on küll VÄGA tülikas. Sest neid tuleb ikka mõnikord päris palju.

Tylikas?

Kui eksitakse foorumi reeglite vastu, siis v6iks olla paljude puhul ka standartne vastus. Punkt nr see ja see jne.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Paljudes foorumites on tõesti selline süsteem, et kustutatud postituse asemel on kiri - Post deleted by "..." - reason: This post sucked

Kel vähegi oskusi programmeerimisega, ei tohiks sellise asja teostamine kuigi raske olla. Kuigi jah, kas antud foorumi software seda lubab. Paljud profilehed kasutavad ostetavat tarkvara kuni endal puudub oskus foorum nullist ise üles ehitada. Hiljem aga tehakse ise täpselt oma spetsiifika järgi.

Kas mitte Admin ei peaks nägema kõiki modede tegusid?

Minu loogika oleks, et Admin hoolitseb kõige eest ja sealhulgas ka modede töö eest. Keegi peab ju neid ka kantseldama. Osad foorumid on loonud supermodede klassi, kus siis paar väga usaldusväärset inimest just hoiavad tavamodedel silma peal. Muidu tekib selline karistamatuse tunne ja väike võim internetimaailmas on mõnele vägagi ihaldusväärne.

Kujutan ette, et nii mõnigi teema võib minna lukku või kustutamisele just mingi mode halva tuju sunnil. Seda siiski juhtuda ei tohiks. Ning sellise asja nagu terve teema või mitmete postide kustutamise võiks vähemalt ära selgitada sellele inimesele, kelle jutt maha võeti.

Las nüüd vastutavad otsustavad kuidas toimida...

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kena, et sa reageerisid...

Kui nalja teha ei lubata, siis ei ole mul ka miskit naljakat lugeda. Kes mida vajab... Te ei saa teha portaali, mis vastab ainult algajate ja niisama treenijate vajadustele.

Te peate meile ka miskit muud peale uudiste pakkuma. Miks ma peaks lugema seda foorumit, kui siin isegi miskit ei toimu, enamus kysimusi on nagu copy paste iga tehtud.

Kommentaaride kustutamise korda on vaja muuta.

Meie vastutame oma kommentaaride eest ja teie peate vastutama oma kustutamiste eest. Kui kustutate, siis olgu ka personaalne teade, et kes ja miks kustutas. St, kui tekib vajadus arbitraazhi j2rele, oleks materjal v6tta.

Ma olen vaba inimene vabal maal ja sellest east ammu v2ljas, kus ma ootaks n8 positiivset hinnet...

Võib-olla on sul õigus. Aga meie foorumis on üldiselt jälgitud sellist poliitikat, et moderaatorid kustutavad seda, mida ise heaks arvavad, ja mitte kellelegi nad sellest aru andma ei pea. Kui kellelgi on mingi moderaatori peale kaevata, siis kirjutatakse Rebasele kiri. Olgu see õige või vale, aga nii on meil alati olnud.

Samas, ma leian, et inimene võiks saada tagasidet vähemalt selle kohta, et tema postituse üldse kustutati. Soovitavalt ka infot selle kohta, kes kustutas. Siis on vähemalt teada, kelle kohta administraatorile pretensioone avaldada. Muidu inimene kas ei saa teada, et tema postitus oli halb, või ei saa teada, kelle peale kaevata. See, et kustutatud postituse omanik saaks teavituse, oleks hea mitmel põhjusel, millest kõige tähtsam on see, et inimene saab lõpuks aru, mida ei tohi teha. Praegune olukord on see, et postitus kustutakse, kuid sama inimene teeb järgmine kord teises teemas samasuguse postituse, mida on moderaatorid jälle sunnitud kustutama. Tagaside ju puudub. Üldiselt hakatakse oma vigadest aru saama vaid siis, kui hakkab tulema hoiatusi. Neid ikka pannakse tähele.

Kui oleks mugav viis kustutamise põhjuse sisestamiseks (mille peale omanikule teavitus saadetaks), siis see oleks ka igati OK. Rebane võiks kommenteerida, kui reaalne oleks sellist funktsionaalsust lähimal ajal oodata.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

heh vahepeal teema läheb körvale.......aga jah see foorum teostuse kohalt algeline ,alguses minuarust oli veel askeetlikum. aga mina olen väga rahul ,sellega mis on sest teist eestikeelset konkureerivat ikka pole. ja keegi targem voiks öelda kas mitte 2000 alguses oli see esimese versiooni väljatulek? ühesönaga teemaalgatajale, kui mind nii koheldud oleks ,ma pahameelest isegi ei suuda seda foorumit hüljata ,just selle ,et olen arvata elu löpuni sellisele alale,eluviisile(kulturism,raskejöustik) pühendunud ja ainuvoimailik suhtlus,meedia koik käib aktuaalselt ikka läbi foorumi. jah kursis saab ka lugedes fitness lehekülge voi foorumit aga siis kaob ikka see meelestatus,aktiivsus..........ära :)

heh,imelik jutt sai,et loodan ,et osapooled ikka kokkuleppele saaksid ja natuke söbralikust üles näitaksid...........

voimalik variant,et ainult üks osapool ju pole süüdi,eks?!jah vaatan isegi,et liikmeid juba foorumis palju ,aga eesmärk teatuid vahendeid oma töökoormust vähendada,ma ei tea,siis ma ei oleks enda suhtes aus kui oleks adminn....... mötlemisainet oleks veel,aga las teised ka mötlevad kuis asi voiks olla.......... ;)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Võib-olla on sul õigus. Aga meie foorumis on üldiselt jälgitud sellist poliitikat, et moderaatorid kustutavad seda, mida ise heaks arvavad, ja mitte kellelegi nad sellest aru andma ei pea. Kui kellelgi on mingi moderaatori peale kaevata, siis kirjutatakse Rebasele kiri. Olgu see õige või vale, aga nii on meil alati olnud.

Samas, ma leian, et inimene võiks saada tagasidet vähemalt selle kohta, et tema postituse üldse kustutati. Soovitavalt ka infot selle kohta, kes kustutas. Siis on vähemalt teada, kelle kohta administraatorile pretensioone avaldada. Muidu inimene kas ei saa teada, et tema postitus oli halb, või ei saa teada, kelle peale kaevata. See, et kustutatud postituse omanik saaks teavituse, oleks hea mitmel põhjusel, millest kõige tähtsam on see, et inimene saab lõpuks aru, mida ei tohi teha. Praegune olukord on see, et postitus kustutakse, kuid sama inimene teeb järgmine kord teises teemas samasuguse postituse, mida on moderaatorid jälle sunnitud kustutama. Tagaside ju puudub. Üldiselt hakatakse oma vigadest aru saama vaid siis, kui hakkab tulema hoiatusi. Neid ikka pannakse tähele.

Kui oleks mugav viis kustutamise põhjuse sisestamiseks (mille peale omanikule teavitus saadetaks), siis see oleks ka igati OK. Rebane võiks kommenteerida, kui reaalne oleks sellist funktsionaalsust lähimal ajal oodata.

Fitness.ee n2gu v6iks olla v6imalikult eripalgeline, ainus asi, mida n6uda saab on yksteisest lugupidamine.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Venemaa on t6estanud, et "p6hjusi" leiab alati.

Nii agressiivset v2lispoliitikat...ei suudagi kohe panna kedagi teist k6rvale. USA j22b kindlalt alla...Nje umejesh, nau4im, nje ho4esh, sostavim...vot tak.

põhjus on üks rumal kinnisidee... kas sa oskad öeda põhjust miks venema tahab endisi liitlas riike enda valdusesse?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nii, toon jälle näite, miks kustutatud postitustest võiks jääda märge.

Antud hetkel loen kellegi postitust, kus on mingi poliitiline tekst, aga teemast kuskil sellist posti ei näinud. Järelikult kustutati ära, enne kui nägin. Aga juba on keegi jõudnud seda tsiteerida. Mulle jääb mulje, et tsiteering on võetud lambist ja teema hakkab segadusse ajama...

Ühesõnaga, vähemalt mingisugune muutus oleks teretulnud. Kas iga portaali eesmärk ei ole tasa ja targu paremusse poole minna? Isegi delfi on end uuendanud...

Ratast me siin leiutama ei hakka, väljapakutud lahendused on netimaailmas juba aastaid töödanud.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Nii, toon jälle näite, miks kustutatud postitustest võiks jääda märge.

Antud hetkel loen kellegi postitust, kus on mingi poliitiline tekst, aga teemast kuskil sellist posti ei näinud. Järelikult kustutati ära, enne kui nägin. Aga juba on keegi jõudnud seda tsiteerida. Mulle jääb mulje, et tsiteering on võetud lambist ja teema hakkab segadusse ajama...

Ühesõnaga, vähemalt mingisugune muutus oleks teretulnud. Kas iga portaali eesmärk ei ole tasa ja targu paremusse poole minna? Isegi delfi on end uuendanud...

Ratast me siin leiutama ei hakka, väljapakutud lahendused on netimaailmas juba aastaid töödanud.

Jah, üldiselt üritame kustutada nii, et mingeid tsiteeringuid õhku rippuma ei jääks, kuid alati see ei õnnestu, tõesti.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Äö hm aga, et siis nagu vastus, seisukoht on.....?

Jääb kustutatud postitusest jälg ja tuleb komm või mitte?

Jälg jääb niikuinii, sest moded näevad erifoorumi alt, mis millal kustutatud on. Konkreetset kustutajat mina sealt leidnud pole, võimalik et jäänud lihtsalt kahe silma vahele.

Küsitav on kindlasti see, et 2 modet saavad üksteise poste kustutada- selline õigus võiks olla siiski ainult adminnil ja foorumite kunnil, mitte nii, et üks mode arvab, et teine talle ei meeldi, ja siis muudkui lahmib. Modede ülesanne on siiski nö tavakasutajate ja külaliste kontroll.

Mõtlemisainet küllaga.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Jälg jääb niikuinii, sest moded näevad erifoorumi alt, mis millal kustutatud on. Konkreetset kustutajat mina sealt leidnud pole, võimalik et jäänud lihtsalt kahe silma vahele.

Küsitav on kindlasti see, et 2 modet saavad üksteise poste kustutada- selline õigus võiks olla siiski ainult adminnil ja foorumite kunnil, mitte nii, et üks mode arvab, et teine talle ei meeldi, ja siis muudkui lahmib. Modede ülesanne on siiski nö tavakasutajate ja külaliste kontroll.

Mõtlemisainet küllaga.

Küsimus oli vist pigem selles, kas seda jälge postituse autor ka näeb. Moderaatorid näevad muidugi kustutatud teemasid, aga tavakasutajatel ei ole sellest kasu.

Seda, et moderaatorid üksteise postitusi kustutada ei peaks saama, toetan. Või siis teha nii, et on kõrgemat järku moderaatorid (supermoderaatorid vms) ja tavalised. Kõrgemad moderaatorid saaksid madalamate moderaatorite postitusi kustutada. Või midagi sarnast.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.