Jump to content
Milehigh

Kükkimine!

Recommended Posts

Tervitus.

Alustasin 2 nädalat tagasi jalgade treenimist,üleüldiselt olen natuke üle kuu jõusaalis käinud.Otsustasin kavva võtta ka kangiga kükkimise.Sain tõesti mõnusa koormuse jalgadele,jalad ikka andsid järgneval päeval mõnusasti tunda.

1 treeningkord (kükk+jalapress),polnud peale trenni seljal midagi häda.Kuid nüüd eelmine nädal oli peale kükke ja jalapressi selg oma 3 päeva kange ja jäik,nagu pinge alaseljas,mingit valu kui sellist ei olnud. Ei olnud eriti meeldiv.

Ütleme nii et raskusega üle ei pingutand ja tehnika peaks olema enamvähem(lasin tõstetreeneril jälgida),harjutasin kergete raskustega,kõigepealt vaja ju tehnika selgeks saada.Max raskus oli 74 kg

Siit tuleb ka nüüd 3 küsimust- mis oleks alaseljale kõige parem harjutus et teda tugevaks saada?(jõutõmmet ei soovi teha)

Kas olete peale jalapäeva ise ka pinges alaselja käes kannatanud? Või tasuks võtta alternatiiviks eestkükk,mis koormab vähem selga? Leian et jalapress üksinda on suht nadi.Õige väsimuse saab kükiga!

Kogenumad kükkijad võiks vähe nõu anda! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise arvan,et see nn. kangus tekib sellest,et ennem kükkimist ei venitata korralikult selga lahti. Ise tavaliselt ennem jõutõmmet ja kükkimist venitan selga ligi 10min ja teen kergemate raskustega soojaks.

Alaselja harjutuseks ,kui jõutõmmet teha ei soovi on Good morning, koormab korralikult selja ära ning samuti aitavad keretõsted.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×