marjasha 2 Report post Posted November 21, 2008 Käin aeg ajalt Pirosmani restoranis söömas, lisaks kõigele muule heale, mida gruusia köök pakkuda suudab, saab sealt tellida sulguni juustu. Uurisin järgi, et sulguni juust kitsepiimast tehtud, järelikult mina oma lehmapiima allergiaga saan seda vabalt süüa . Maitse on ülihea, pole seda jubedat "sokumaitset", hoopis mõnusalt soolane ja hapukas. Olen erinevatest poodidest seda otsinud, aga pole kahjuks leidnud, on küll miski samanimeline juust, aga see näeb hoopis teistmoodi välja- selline kole ja kõva ja maksab hingehinda. Kui keegi teab, kust sead õiget ja head sulgunit osta saab, siis oleksin info eest väga tänulik . Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted November 21, 2008 Käin aeg ajalt Pirosmani restoranis söömas, lisaks kõigele muule heale, mida gruusia köök pakkuda suudab, saab sealt tellida sulguni juustu. Uurisin järgi, et sulguni juust kitsepiimast tehtud, järelikult mina oma lehmapiima allergiaga saan seda vabalt süüa . Maitse on ülihea, pole seda jubedat "sokumaitset", hoopis mõnusalt soolane ja hapukas. Olen erinevatest poodidest seda otsinud, aga pole kahjuks leidnud, on küll miski samanimeline juust, aga see näeb hoopis teistmoodi välja- selline kole ja kõva ja maksab hingehinda. Kui keegi teab, kust sead õiget ja head sulgunit osta saab, siis oleksin info eest väga tänulik .Rimis on lai juustuvalik. Share this post Link to post Share on other sites
marjasha 2 Report post Posted November 21, 2008 Rimis on lai juustuvalik.Rimis ma samanimelist kohtasingi, mis polnud siiski see õige Share this post Link to post Share on other sites
Indrek K 1 Report post Posted November 21, 2008 Väike guugeldamine andis sellise tulemuse!Kas see Rimis müüdud asi on sama, mis vasakpoolne sel pildil?Müügil Maximas!Õige nimi peaks olema suluguni juust.Pilt ja info sellelt lehelt! Share this post Link to post Share on other sites
marjasha 2 Report post Posted November 21, 2008 Väike guugeldamine andis sellise tulemuse!Kas see Rimis müüdud asi on sama, mis vasakpoolne sel pildil?Müügil Maximas!Õige nimi peaks olema suluguni juust.Pilt ja info sellelt lehelt!Päris kindlasti polnud sama asi, see, mida mina vaatasin, maksis minu mäletamistmööda kolm korda rohkem ja nägi teistsugune välja, oli toodetud kas Prantsusmaal või Sveitšis(võin ka maaga eksida). Lähen vaatan siis Maximast järgi selle sulguni , ehk on õige asi. Share this post Link to post Share on other sites
spencer 2 Report post Posted November 21, 2008 Tallinna inimene ? "ORIGINAAL" sulugunit müüakse turgudel - keskturg, nurmenuku, kullerkupu, lasna jne .jne..... Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted November 21, 2008 Tallinna inimene ? "ORIGINAAL" sulugunit müüakse turgudel - keskturg, nurmenuku, kullerkupu, lasna jne .jne.....K6lab nagu muinasjutt Suur t2nu info eest! L2hen luurele! Share this post Link to post Share on other sites
marjasha 2 Report post Posted November 21, 2008 (edited) Tallinna inimene ? "ORIGINAAL" sulugunit müüakse turgudel - keskturg, nurmenuku, kullerkupu, lasna jne .jne.....Suured tänud- võtan kätte ja lähen ka kindlasti luurele Edited November 21, 2008 by marjasha Share this post Link to post Share on other sites