Jump to content
PreiliGeili

mure .

Recommended Posts

Oeh, kus inimestel on ikka probleemid. Ise söön mõnuga:P

Hommikul mitu muna ja kodujuustu+salat.

10, 11 ajal tavaliselt pähkleid või närin porgandit.

Lõunal söön väljas prae või pasta, salatiga.

enne trenni tavaliselt mingeid süsivesikuid, makarone vms. vahel ka kohupiima.

Peale trenni Yatesi valgu shake.

Kodus õhtul kerge ports kanaliha.

Treenin 4-5 korda nädalas, peamiselt korvpall ning 2x jõusaal ning tunnen ennast suurepäraselt.

Soovitus, söö mitmeid kordi ja vähe korraga nii hoiad oma ainevahetuse töös ning pöletad kenasti kaalu.

Märksõna on MÕÕDUKUS kõikide tegevuste juures, telli endale kava ning kui kõht on täis aga tahad juurde võtta, siis mine hoopis välja jalutama või tuulelohet lennutama:D

Ära taha alla võtta kohe ja kiiresti vaid proovi kaalu langetada aeglaselt ja vähe korraga.

NB! Ma pole mingi asjatundja, kui teiste soovitusel enda peal sellised mõtted testitud ja tulemus on 1,5 aasta peale 10kg kadunud 103k´g (pikkus 191cm) pealt 93-94kg peal,e natuke veel ja jõuan juba kiiresti joosta:D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ütlen ausalt, et ei usu... lihtsalt ei usu.

Ükski inimloom ei saa niivõrd loll olla. Kuidas on võimalik, et tänapäeva infoajastus, kus paari hiirekliki kaugusel on kogu info mis vaja ei ole inimestel ikkagi aimu ka kõige elementaarsematest asjadest.

Lausa raske on sellisele inimesele abi anda, sest kogemused on näidanud, et isegi puust ja punasest selgeks tegemine nendele inimestele ei mõju. Ei ole midagi hullemat, kui naisterahvas, kes on kindel oma paksuses ning selles, et ta lihtsalt "peab" päevas sööma ainult ühe õuna, sest muidu alla võtta ei saa. Ning, et isegi 1kg-ne kaalulisa on maailmalõpp ning täiesti normaalne põhjus endale kuul pähe lasta...

53kg on täiesti normaalne kaal. Ning selle asemel, et alla võtta soovitaksin hoopis juurde võtta.

Neiu, saa endast nüüd üle ja vaata lahtiste silmadega ringi. Kao jooksuga poodi, osta liha, osta puuvilju ja juurikaid, osta kohupiima, hapukoort. Ära karda süüa kartuleid ega makarone. Söö julgelt ning söö targalt ning tee trenni. Kogu see raha, mis sa nüüd alles oled hoidnud oma õunadieediga - osta selle eest nüüd siitsamast korralik toitumis ja treeninkava.

Kui sa nüüd tõesti lausa paberitega retard ei ole siis oled juba mõne kuu pärast päris heas vormis. Pakun, et kaalud 5kg rohkem ning näed samas tunduvalt parem välja.

Palun, telli endale need kavad nüüd ära. Ning palun lõpeta lolluste kirjutamine. Oma 400 kcal-iga võid puu otsa minna... Täiskasvanud inimene võiks päevas süüa siiski ligikaudu 2000 kcal'i. Ning korralikult treenivad inimesed isegi kõvasti rohkem.

Vaata oma välimust mitte kaalu. Inimese kehaehitused on erinevad ning isegi luustik kaalub erinevalt. Ning eelkõige peaksid aru saama sellest, et metsikult kaalu alla tirides kaotad väga palju lihaseid ning hoopiski vähem rasva, sest keha on sul juba metsikus näljarežiimis ning hoiab viimaseidki rasvu meeleheitlikult kinni.

Ehk ühesõnaga iga kg mis kaotad teeb sind metsikult nõrgemaks. Terve su keha karjub appi, sest sa lihtsalt tapad teda vaikselt. Kuid sina oma piiratus tarkuses arvad, et peaksid veelgi vähem sööma ja veelgi oma keha nõrgestama, sest kaal ju näitab "koledaid" numbreid...

Tunnen, kuidas mu vererõhk tõuseb siukse lolluse peale... Ma ei valeta - ma tunnen oma südamelööke oma silmalaus.

Ma vannun, lugesin selle läbi ja oleks äärepealt püsti tõusnud ja plaksutama hakanud : D

Eijah, mul oli terve päev suht halb tuju ja tulin ja lugesin selle teema läbi - Kaif, tuju hea ja sõõgiisu 2x parem kohe..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Pakun, et libateema ning teemaalgataja istub praegu ja itsitab pihku :D

Miks ma peaks siia lambist sellise asja välja mõtlema ? Kui te ei usu , siis tõesti . Teie oma probleem . Küsisin vist valest kohast nõu . Hea ,et suutsin kellegigi naerma panna :D ..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Võrdluseks tooks, et olen ajal tarbinud kuni 100ml (kasulikku) õli päevas ja samal ajal rasvaprotsenti vähendanud... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

PreiliGeili: ära solvu, et sind "naljavennaks" tembeldatakse või arvatakse, et see on libateema, aga su toitumine on tõesti ulmeline ja enamik ei usu, et nii on võimalik elada. Aga noh, kaua elada sellise toitumisega ei olegi võimalik, olgem ausad.

Siin foorumis suhtutakse näljutamisesse negatiivselt sel põhjusel, et teatakse palju efektiivsemaid ja tervislikumaid meetodeid allavõtmiseks. Kui sa spetsialisti poole pöörduksid, siis ehk saaksid ise tunda.

Paar asjalikku nõuannet on ka antud..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sellise dieediga jääb ka vaim nõrgaks. Tekib madal enesehinnang, paha tuju, hormonaalhäired ja muu jura, nagu sinust aru saada on.

Esiteks, kui sa soovid alla võtta, siis sinu praegune toitumine on kohutav. Su keha on näljareziimil ja sa sööd ainult süsivesikuid. Täiesti jube kombinatsioon. Põhimõtteliselt kasutab keha süsivesikuid ainult energiaks. Valkude ja rasvade ehitatakse lihaseid, muid rakke, toodetakse hormoone jne. Süsivesikuid süües tekib insuliinilaks ja insuliin ladestab energia rasvaks, kuna keha mõtleb, et jumal teab millal jälle süüa saab, peab igal võimalusel kõik varuks hoidma.

Kui sa tahad alla võtta, hakka sööma täisväärtuslikke toitaineid: liha, kala, piim, pähklid, juurviljad-aedviljad.

Teiseks ma ei ole kindel kas sa tahaksid üldse alla võtta. Sul oleks vaja teha trenni ja lõpetada süsivesikudieet ära, et keha läheks vormi ja kann oleks prink. Sellise toitumisega lähed sa liiga kõhnaks, aga oled ikka lodev ja nahk ripub rasvaga.

Kõige lihtsam seda saavutada oleks minna treeneri juurde, kes teeb toitumis- ja treeningkava. Seda võib tellida ka internetist.

Usu mind, sul läheb keha vormi, enesetunne ja enesekindlus paranevad. Sa võid ju proovida mõned kuud. Kui sulle tõesti ei meeldi, mida sa näed, võid ju pooleli jätta. Aga võib garanteerida, et professionaalse kava järgimisel sulle hakkab meeldima, mida näed :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
BTFBlueDH2_468X60.jpg

Fat Loss Lie #1: "You have to starve yourself to get a lean body"

Siit peaksid sa küll teadmisi saama mis toimib ja mis mitte.

:D

Toredad postitused sul ...

Sa reklaami eest ikka maksad kah või?

Kle,pöördu ometi administratsiooni poole,saad vaevast lahti,:D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Tere .. Söön päevas ligikaudu 400 kcal . Ei tarbi lihatooteid . Pealmiselt söön Fit jogurdit, õuna ja joon rohelist teed. Teen päevas umbes 70 kõhulihast ja käin jooksmas . Mure seisneb selles ,et kilod ei kao mitte kuidagi . Olen 155 cm pikk ja kaalun 53 kg . Kuidas kõige lihtsamalt kilod kaoksid ?

Nii muuseas, et kas õhtused krõpsud lugesid üles?

Kuidagi jube uskumatu on et veel elus oled ... 400 cal juures

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei pruugi ta midagi liba teema olla...kui kohalik fitnessi rahvas tahab veeni võbelema ajada, võite minna ja ringi vaadata delfi Kaaluklubis. 80% on vahtrasiirupidieedil' jms. :]

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eks jah, niipalju idiootsusi ja enese piinamisi nagu seal delfi teemades on, ei ole võimalik mujalt leida, isegi kaalukate foorum on loogilisem:-P Ja delfis enamusel on lõpptulemus 1-2 kuud piina ja poole aasta pärast veel suuremad ja raskemad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei suuda uskuda, ma tean, et mul ka tuttavad ei söö peaagu üldse, aga 400 kalorit ainult :)

Tee, nagu Archangel ütles. Ja kui su "sõbrannad" ütlevad, et sa oled loll või teed valesti, saada pikalt või proovi seletada. Paari aasta pärast on nemad anoreksikud ja sina heas vormis.

Kuigi mul on ikka raske uskuda, et see on tõsi. Mingi nali vist.

Muudetud kasutaja Zaany poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
kuidas 400 kcal teie jaoks nii imelik on ? Praegu näiteks söön päevas 200 g veise liha ja 400 g kodujuust ja elan täitsa õnnelikult ja täis kõhuga :D

Kas ma olen ainus kellel terve selle teema lugemisel ja eriti selle tsiteeritud postituse lugemise ajal käis peast pidevalt läbi lause "Looduslik valik, looduslik valik!"

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
kuidas 400 kcal teie jaoks nii imelik on ? Praegu näiteks söön päevas 200 g veise liha ja 400 g kodujuust ja elan täitsa õnnelikult ja täis kõhuga :P

Hetkel oled sa noor ja tervis on hea.Räägime siis, kui sa 30+ oled.Eks noorusehullustus tuleb ikka omal nahal läbi põdeda :D Mis täna on hea, ei pruugi enam homme "hea" olla.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
kuidas 400 kcal teie jaoks nii imelik on ? Praegu näiteks söön päevas 200 g veise liha ja 400 g kodujuust ja elan täitsa õnnelikult ja täis kõhuga :P

e-ee ...

kas eesmärgiks on muuta end kesksoost olendiks?

Äkki viitsid netis kolada,vaata uuringuid,kuidas Leningradi Blokaad mõjust selle üle elanud naiste organismile,peaksid olema avaldatud.Sinu kaloraazh on umbes kui tolle Blokaadi kõige raskemal talvel -

nii et üldiselt nemad sõid sinust rohkem ...

Aga eks sa ise tea.

---

btw,tglt on kogu see teema minu arvates mingi mulle arusaamatu tibihuumor, :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei saa aru, et mis nendel foorumi kasutajatel viga on?! 3 lehekülge on igaühe möla oma isiklikust elust mitte kasulikke nõuandeid naisterahvale.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×