Jump to content
mr.muscle

Flex Wheeler

Recommended Posts

Ehk paneb mõtlema?! Nimelt on liikvel selline e-mail, mille autoriks on Shawn Ray ja tema team isiklikult, mille sisu on enam-vähem järgmine:

"Tere, soovin lihtsalt teada, kas ma võin arvestada sinu toetuse ja lahkusega, et aidata Flex Wheelerit mõningase rahaga, et ta saaks osta eluks vajalikke ravimeid.

Küsin kõigilt, kel on võimalus toetada 25$ või enamaga, siis palun saada tsekk või sularaha -

Shawn Ray Productions

PO BOX 503 Placentia, Ca. 92871

Olen kindel, et Flex ja tema perekond on teile tänulikud, kui saate toetada temale neeru siirdamist, et aidata ta taas jalule. See ei ole ainult toetus Flex Wheelerile vaid ka ta naisele ja lastele, kel on ka praegu väga raske aeg.

Tänud kaasaaitamise eest. Shawn Ray"

Ja ma millegi pärast ei usu, et vaene Flex lihtsalt külmetas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

steroidide jaoks raha on aga ravimite jaoks ei ole. ise ta endale selle supi kokku keeras. teada ju on et siuke risk on olemas. oleks võind neeruraha jne valmis hoida. samas tagantjärele targutada on mõtetu. kui mul raha oleks siis ma raudselt saadaks. klapiks midagi ah?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuskilt lugesin et flex oli puhas olnud... aga see selleks! Mis puutub geneetikasse siis seda paraku Mr. Olympia vääriliseks ei hinnatud - pigem oli ikka Ronni meeletu mass mis tiitli vääriliseks osutus....

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

puhas millest. väidetavalt alustas ta steroididega 18 aastaselt. ja pani kuni lõpuni välja. kuigi arstid hoiatasid teda. a tal olevat mingi pärilik probleem nende neerudega. et steroidid ainult võimendasid seda. ronni süstib nagu hobene. ja näeb samasugune välja ka. ma olen aru saand et see profibodybuilding on üks pe***e keeratud värk. mõnel on laval ilmselged ''naistenibud'' ja saab veel 3nda koha. aga mida mina ka sest steroidedest tean. selleks on meil biic50.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ronni nibud on ka kahtlased, kuuldavasti liigsest testosterooni süstimisest. ega ta enda organism vist seda enam toodagi.

Aga jah, Flex-ile võiks ju midagi klappida - mina toetaks küll näiteks 10...25.- krooniga ja kui igaüks midagi annaks oleks talle väike toetus olemas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kolmanda koha mees oli ju Dexter Jackson... ma küll ei ütleks, et tal naise nibud on. üldse on tal minu arust kõige paremad proportsioonid neist kõigist. massi tal jah kõige rohkem pole, kuid üldpilt on väga hea.

ise ma arvan, et toetaks ka ehk Flex'i, kuid samas 100% kindel pole, sest kes teab... ehk jõuab paari aasta pärast järgmine mail postkasti, kus palutakse uuesti abi. siin kohal tuleb meelde see üks artikkel, mis mõni kuu tagasi siit läbi jooksis. see tegelane, kes ka endal neerud puuksu keeras ning vend andis talle ühe enda omadest. sepp lükkas esialgu 13 erinevat steroidi kanni, kuid pärast oppi ning mõningast treenimist tõdes, et ega jah... nii ikka ei saa... edaspidi pidavat panema AINULT poole sellest kogusest!

mõtlemisainet teile!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

see vennike oli vist tom prince või price või kesiganes. piltidelt nägi lihtsalt kole välja. suur ja loll ja kole. nagu oleks keegi algaja kirurg siia-sinna kannikaid külge õmmelnd. aga ma tahtsin hoopis küsida, et kuidas saab nii olla, et näit ronnie oli politseinik ja väidab et on puhas kui samal ajal süstib. no ta ei saa ju puhas olla. sellise kehaehituse juures küll mitte. ja siis räägib kuskil artiklites et tal kasvab biitseps nii hästi et mõnikord treenib ta seda 1x kuus. arvata on jah et kasvab. flexil on uus neer juba ammu olemas ja ma arvan küll et tal pole häda midagi. teeb vist trenni isegi ja puha. või panen ma kahtlast.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

eks ta nii ole jah et mõni mees peab elu jooksul mitu paari neere läbi. ei tea mitmes neer meie mehel biic50 läheb. varsti on nii et siirdatakse uus süda kah. muudkui süsti ja pumpa ainult.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Prince oli ta jah. kole oli ta kah jah... nõustun! samas ega minu arust Ronnie ka mingi teab, mis pärl pole. paistab, et siiski loeb seal mail vähemalt ikkagi mehe suurus, sest Mr. O-l on ikka temast kuivemaid mehi ka olnud.

biic meil jah siin eraldi kategooria. ei tea, kas selle mehe puhul enam üldse miski aitab.

biic... see, mida sa Marekule ütlesid, ületas küll igasugused piirid... ära arva, et istudes oma kodus, privaatsuses, et keegi sinu tegelikku isiksust kindlaks ei saa teha. selle võib välja uurida ka mõni mitte nii kõva käpp arvuti alal.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Noh mina olen kuskilt lugenud, et Ronnie on väitnud, et ta kasutab ainult Joe Weideri toidulisasid. Ja sellest ka tulemus. Siit ka vist järeldus, et sterode kasutamine põhjustab ka skleroosi. Aga sellise e-maili sain pool nädalat tagasi ja sealt jäi küll mulje, et Flexiga lood päris kurvad ... kui mitte see pole Shawn Ray "nutikas" plaan omale lisa teenida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×