Jump to content
taux

küsimus hr.Kiivikale

Recommended Posts

Milles need kilod,siis väljenduvad?Oletame,et võtan kreatiiniga seitse kilo juurde,kui peeglisse vaatan,kus ma neid kilosid siis näen,kas lihastes, rasvas või kuskil kolmandas kohas?Ja kas kreatiini kuuri lõppedes need kilod kaovad(kui kuu võtta,siis kuu vahet jne.)?Kui ise kreatiini tarvitan ei saa aru,sest mul kaal 5kg ringis kõigub stabiilselt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jap, kreatiini kasutatakse üli laialdaselt, aga jah selles mõttes ei tasu loota , et see kuni 7kg kõik puhta lihase kasvu arvelt tuleb. Seda ei suudaks isegi vist biic50 kõigi oma "ravimite" juures, liiati siis kreatiini puhul. Ei noh biic50, ära solvu, et su nime mainisin, aga siin foorumis seostub sinu nimi kõige paremini keemiaga:) ... nagu keemia sümbol kohe:P Minu arvamus on see, et meil on vaba maa. Igal ühel on vabadus just käituda nii nagu heaks arvab ja mõtelda just neid mõtteid, mida õigeks peab.

Aga jah muidu mõjub kreatiin kehakaalule positiivselt, selles mõttes et tõuseb.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuna organism koosneb suures osas veest, siis kreatiin seob vett lihasrakus ja selle arvelt toimub ka ümbermõõtude suurenemine, samal ajal kui piisavalt valku tarbida on ka tõenäoline lihaseid juurde saada. Selge on see, et mõningatel juhtudel kuni 15 kg kaalu juurdekasv ei tähenda samas hulgas lihaste juurde saamist, endal õnnestus esimese poole aastase kreatiini kasutamisega võtta juurde 5 - 6 kg lihaseid, mis on väga hea progress.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×