Jump to content
turske

Lihased ja rasv..

Recommended Posts

Kas saaksite mind aidata sellise küsimusega nagu..Tahan saada liigsest rasvast lahti ja samas ka arendada lihaseid.. Kas ma peaks siis vähem sööma või mis? Ja kas ma peaks võtma proteiini vms ?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mulle soovitati teha südemerahuga jõutrenni kasutada valku jne. liigne rasv peaks ise ära minema. Kui on ikka kümneid kilosid üle siis peaks vist alguses aeroobse trenniga rasva vähemaks saama ja siis lihast kasvatama. Minul isiklikult oli ainult aeroobse treeninguga effekt selline et koos rasvaga vähenesid ka oluliselt lihaste suurused. Aga seda parem oli pärast lihast kasvatada kui oli näha ka et midagi kasvab mitte nii et kogu muudatus toimud ühtlase rasvakihi all.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

TO Turske:

Võin sinule soovitada vaid kahte: korralikult söömise jälgimine mis tähendab päevas mitte üle 1,5g yhe kehakilogrammi kohta süsivesikuid päevas ning valku vähemalt 2g yhe kehakilogrammi kohta, ning neli kuni viis korda nädalas aeroobset trenni. Võiksid kirjutada natukene rohkem, mida teed kui mitu korda nädalas ja kui palju sööd-esimene probleem on inimestel see et nad ei tea kui palju ja mida nad söövad või tohivad süüa. Aeroobset trenni tee kinlasti peale jõutrenni annab suurema effekti, alusta kas siis kiirkõnniga või rattasõiduga esimene nädal 30min korraga ja nii iga nädal tõsta 5min kuni 50-60min peale oleneb palju alla vaja võtta.

To Marcu: kui sul on vaja 500 g rasva kaotada siis tõesti võid saada sellest lahti jõutrenniga, kui aga see ulatub kilodesse siis jäädki seda aega ootama kui rasvast lahti saad. Kinlasti on vale jutt et aeroobsega kaotad ka lihast, see on silmapete-esimene asi mis võis sinul lihaseid vähendada oli see et sa ei söönud samal ajal korralikult valku 2-2,5g kehakilogrammi kohta, see on see mis aitab lihaseid säilitada maksimaalselt. Teine asi mis võis olla on nagu ennem mainisin silmapete(see eeldab aga et saad piisavalt valku!), sa jääd piltlikult väiksemaks ehk rasv põleb ju ümbert ära, ning sulle tundub et oled hoopis lihast kaotanud, kuid tegelikult oled lihast rohkem välja toonud sellega et rasv kaob ümbert.

Endal on just selline programm käsil, lülitasin aeroobse 1,5kuud tagasi sisse ning olen kaotanud kehakaalust 4kg, muidugi endale tundun väiksemana kuid samas näen kuidas lihased on rohkem välja tulnud! Aeroobse trenniga on lihaskadu minimaalne kui valgu kogus on paigas!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Raske on ületähtsustada õiget toitumist. Tegin ka sisuliselt 2 aastat stabiilset saali-trenni kuid tulemused polnud päris sellised nagu algselt lootsin. Jõudlus oli kõvasti arenenud aga polster eksisteeris küll väiksemas vormis edasi. Siis sai nac energia sisse/välja tasakaalu uuritud ja nähtud et selgelt söön rohkem kui vaja ja eriti õhtuti. Praegu teen ka nii nagu öeldud, aeroobne trenn pärast jõutrenni ning pärast taastusjooki eriti õhtul enam ei küta midagi sisse... põhirõhk hommikusöögil. Võiks öelda et asjad on väga soodsas suunas arenema hakanud!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Juhtus väike äpardus ma unustasin turske parooli ära. Aga usun et ma peaks ju siis vähem sööma kaa kui ma tahan liigsest rasvast lahti saada sest muidu pole sellest kasu kui ma kõik kaotatud kalorid tagasi söön. Ja kindlasti peaks ma maiustustest jne kaa eemale hoidma ?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Oma kogemuste põhjal võin arvata, et sööd kaks korda päevas, lõunal ja siis õhtul "korralikult", sellest on siis tingitud ka tulemus. Arvan, et sa pole eriti kursis nende valkude, rasvade, süsivesikute ja kaloritega, seega pole mõtet asja keeruliseks ajada. Proovi oma päeva mahutada esialgu kas või 4 söögikorda, hommikuti katsu süüa mehiselt, õhtul viimane söögikord kas loomaliha, linnuliha, kala, kodujuustu või kohupiima ja mingeid juurvilju (kapsast porgandit, kurki, tomatit). Tee vähemalt 30 minutit aeroobset päevas, koormust aegajalt tõstes ja näed kuidas hakkad muutuma. Vajab ainult natuke tahtejõudu ja distsipliini.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×