gturn 0 Report post Posted November 1, 2008 Otsisin otsingust aga ei leidnud!Nii et kysimus j2rgmine kas kreatiini on hea tarbida koos kakaoga?Ette t2nades! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jartmok Report post Posted November 1, 2008 Milles peitub siis nende võlu või milega sa neid sostad? Oleks huvitav teada. Share this post Link to post Share on other sites
gturn 0 Report post Posted November 1, 2008 Ma tahtsin lihtsalt küsida kas kreatiini on hea tarbida koos kakaoga! Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted November 2, 2008 Maitset ei riku. Share this post Link to post Share on other sites
5ander 0 Report post Posted November 3, 2008 Mina tean et kreatiini korral soovitati kohvi joomist piirata, kuna mõlemad seovad kehas vett. Ja siis kohvi ning kakao väga palju ei tohikski erineda, sest ka kakao sisaldab kofeiini ja teobromiini. Aga vot ei tea, kuulaks ka targemate sõnavõtud ära Share this post Link to post Share on other sites
alr89 0 Report post Posted November 3, 2008 Mina tean et kreatiini korral soovitati kohvi joomist piirata, kuna mõlemad seovad kehas vett. Ja siis kohvi ning kakao väga palju ei tohikski erineda, sest ka kakao sisaldab kofeiini ja teobromiini. Aga vot ei tea, kuulaks ka targemate sõnavõtud ära kohv viib just välja Share this post Link to post Share on other sites
5ander 0 Report post Posted November 4, 2008 kohv viib just väljaMhmh, kõigepealt tõmbab sul sees vee kokku, ja siis lased rohkem välja kui see tassike kohvi oli. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted November 4, 2008 Ma isiklikult ei soovitaks kreatiini piimaga laadida/võtta, kuna piim raskendab paljude toimeainete imendumist, niisiis miks ka mitte kreatiini.. Share this post Link to post Share on other sites
gturn 0 Report post Posted November 4, 2008 Aitäh!Ma ise küsisin seda selle pärast, et kakaos on palju süsivesikuid ja mõtlesin et äkki imendub paremini. Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted November 5, 2008 Ma isiklikult ei soovitaks kreatiini piimaga laadida/võtta, kuna piim raskendab paljude toimeainete imendumist, niisiis miks ka mitte kreatiini..Piim on hea insuliinivallandaja...Ma ei usu et kaseiin kreatiini kuidagi blokeerib aga keegi võib ju guugeldada. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted November 5, 2008 Piim on hea insuliinivallandaja...Ma ei usu et kaseiin kreatiini kuidagi blokeerib aga keegi võib ju guugeldada.Kaseiini kohta ei tea, aga kaltsium ja rasv võivad blokeerida küll ju? paljusid vitamiine ei soovitata pool tundi enne ja 2h pärast piima tarvitada. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted November 5, 2008 kohv viib just väljaVale. Keskmise kangusega kohvi (krt teab, mis see täpselt on) viib 100 ml kohvi kohta 80 ml vedelikku välja. Loomulikult tähendab see, et janu kustutamiseks ei ole eriti efektiivne kohvi juua, ent kohvi portreerida kui mingit monsterlikku kuivatajat pole ka õige. Share this post Link to post Share on other sites
5ander 0 Report post Posted November 11, 2008 Vale. Keskmise kangusega kohvi (krt teab, mis see täpselt on) viib 100 ml kohvi kohta 80 ml vedelikku välja. Loomulikult tähendab see, et janu kustutamiseks ei ole eriti efektiivne kohvi juua, ent kohvi portreerida kui mingit monsterlikku kuivatajat pole ka õige.Kohvi kangus sõltub röstimisastmest. Mida tulisemalt ja kauem röstid, seda lahjem on kohv. Pakendite peale on tavaliselt need astmed märgitud. Share this post Link to post Share on other sites
frantic 0 Report post Posted November 25, 2008 Glükoos peaks kreateiinil aitama kiiremini imbuda Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted November 25, 2008 Glükoos peaks kreateiinil aitama kiiremini imbuda Ongi süsivesik Share this post Link to post Share on other sites