Jump to content
Asjalik

Argo Ader - osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel!

Recommended Posts

Standard talle sobib, eks paistab kuidas ladinaga läheb- kui lahtine puus ning terav jalg tal on;)

Selline lisamärkus kah, et SIRGET ja kena tantsuvõtet hoidvat tantsijat on kohe hea vaadata, erinevalt paarist naisosalejast....

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kui juba A.schwarzenegger sai sellega ühes filmis hakkama, siis saab A.Ader ammugi.

Vaatasin ka et asi päris sarnane :rolleyes:

post-2073-1223853066_thumb.jpg

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ader sai väga hästi hakkama. Ja ma arvan, et ta areneb veelgi...

Isiklikult arvan, et ladina tantsudes on tal raskem kui standardis, aga palju tööd ja küll hakkama saab. igatahes on tal võimalus mind veel positiivselt üllatada! Tantsu kriitik nagu ma olen :rolleyes:

Aga ikkagi... Pane julgelt edasi tähtede poole!

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Vaatan, et selle kohta pole siin teemat tekkinud.

Kuulsin just teisest toast, et meie oma Argo Ader on saates "Tantsud tähtedega".

Avaldage siis arvamust meie tähtkulturisti koordinatsiooni ja puusanõtkuse kohta.

Kõik oli paigas ja naeratus oli normaalne, mitte selline keeep nagu arne Niidul.......brrrrr

Arvestades Argo töötahet, olen kindel ,et ta paneb täiega ja see lubab nii mõndagi.... Jõudu ja nõtket jalga....

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Finaalis ilmselt ongi Ader ja Pedaja. Ja tore ongi! Esiteks tore, et prl Kosminat pole ja teiseks oleks mul ülihea meel Kristina Tennokese üle, kes lihtsalt on nii imearmas inimene ja vääriks seda igati!

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Hea, kuigi mu lemmik paar eilsest saatest oli kindlasti Lauri Pedaja ja Kristina. Edu mõlemale :rolleyes:

mhmh.. mulle meeldis ka, kuni ta laivis ütles: "blabla.. jalaga ######".. nice =)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.