Jump to content
marko69

Õnnetused jõusaalis

Recommended Posts

Õhtust? Kui paljudel on jõusaalis äpardusi juhtunud? Endal on kangi surudes käed paar korda välja surnud ja ükskord kõik kettad kukkusid killadi-kolladi alla.

Võib postitada ka videosid! ( ;

Mul kukkus ükskord 10 kilone ketas varba peale :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

;)

Ükskord olin jõusaalis parajasti pingi peale kükke tegemas...peal oli 100kilo ringis või midagi sellist...

Istusin kang turjal pingile,tõusin püsti,istusin,tõusin püsti,siis kaotasin tasakaalu,kang lendas üle pea minu ette maha ja see

tekitas ühe suure paugu :D

karjusin paar roppu sõna ja jätkasin treeninguga,õnneks palju inimesi just siis jõukas polnud :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Külaline

Endal on ka juhtunud, et võtsin peale kükiseeriat kangi ühelt poolt raskused ära ja kang pani lärakaga maha :) Kahjuks ei tulnud selle pealegi tol hetkel.

Teine loll juhus oli peale alaselja treenimist. Tegin siis seeria ära...viimane seeria ka oli ja mõtlesin, et teen maksimumini. Okei..seeria tehtud tõusin püsti. 1 meetri pärast vajusin pikali ka, sest selg ei kandnud enam :P Õnneks kedagi saalis polnud tol hetkel.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kotti autosse loopides oli šhampoonipudelil kork maha tulnud ja trenni jõudes oli saanud minu spordikotist pesumasin :)

Muudetud kasutaja HenryP poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

1. Kunagi üritasin küki maxi teha ja üles tulles kadus tasakaal ära ja vajusin ette. Hea, et spotterid olid omal kohal, muidu oleks kõhuli kangi alla maadnunud.

2. Olen valgupulbri spordikotti kallanud.

3. Kodus tegin kunagi rinnatrenni. 65-ga tegin mingi 7 kordust ja kaheksandal jäin alla. Rullisin üle kõhu ja siis püstisaamiseks võtsin jalgade korduvalt hoogu. Ellu jäin. Juhuslikult on see mul videos ka :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Meenus selline lugu:tegin poolkükke pingi otsale,raskus oli 200kg ringis ja kuna kasutasin suht kergeid kettaid,siis oli kang pilgeni neid täis,paar korda kükkisin ära,siis sai aga jõud järsku otsa ja jäin sinna pingile oma 200kg-ga istuma.Olin saalis koos sõbraga,üritasin siis sõbra abiga püsti tõusta,pingutasime mis me pingutasime,aga üles ma ei saanud,silme ees juba läks kirjuks,siis hakkas sõber kangilt kettaid maha võtma,iga mahavõetud kettapaari järel üritasin tõusta,aga olin nii läbi,et sõber pidi kangi peaaegu ikka tühjaks rookima,enne kui sain kuidagi püsti ja kangi pukkidele tagasi.

Selili surumist tehes olen kangi üle enda pidanud rullima ikka sadu kordi,kuna enamasti harjutasin üks ja tahtmist oli rohkem kui jõudu,siis jäin tihti kangi alla,aga ma harjusin sellega nii ära,et polnud probleem see,kui kang rinnale jäi,siis kõhulihased pingule ja kang nendele ja samal ajal kiirelt tõusin istukile ja korras.Suurim raskus mida üle enda veeretanud olen,oli 145kg(kaks enda kehakaalu)aga jah 15a jooksul on jõusaalis ikka igasuguseid asju juhtunud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kusagil aasta-kaks tagasi vandus jõud alla kükkimisel. 140-150 kg kangil täpselt ei mäleta. Igatähes olin just viimase seeria maksimumi võtmas kui poolel teel kadus jõud ja tasakaal ära.

Kukkusin ette maha kang kukkus järgi...kuid kang kukkus õnnelikult alumiste konksude otsa mis keegi sinna oli unustanud.

Tulemuseks katkine robocopi särk ja marraskil kukal. Ei taha mõeldagi, mis oleks juhtunud kui kang oleks selga lajatanud :lol:

Ahjaa...lisaks ükskord samuti kükkimisel tagant õmblusest järgi andnud lühikesed püksid. Tulemuseks pooledi paljas tagumik ja saalitäis naeru:D

IRw:D Teistel võis küll päris naljakas olla, aga endal oleks päääris piinlik palja peega keset saali seista ;)

Muudetud kasutaja Rookie21 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina olin lõpetamas oma jõutõmbe trenni, kui tulid saali 2 ilusat naist. Ja ma mõtlesin, et tyhja kah, teen 7. seeria, kangil 200kg. Tegin oma teist kordust, kui läbi parema käe käis räme valujutt läbi. Panin siis kangi ilusti maha, kõndisin tähtsa näoga riietusruumi ja karjusin nii meeletult selle valu pärast. Nats rebestasin oma parema käe kõõlust, mille tulemusena sain käia opil (6 kuud peale õnnetust) ja jätsin kokkuvõttes hüvasti 13 kg oma kehakaalust. Ja mõtlesin siis, et tühja kah, ostan jalgratta.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×