Angelo 51 Report post Posted September 10, 2008 Võtan siis dextrot(viinamarjasuhkur)ja kreatiini koos ...aga sooviksin tead kui palju tulex yhe sheigi sisse panna seda dextrot mittu g?30g norm? Share this post Link to post Share on other sites
tychoon 0 Report post Posted September 10, 2008 (edited) numbreid on väga erinevaid välja pakutud (5g-20g süsikaid 1g kreatiini kohta).ise ei kasuta niiet oma kogemustest ei oska midagi soovitada. Edited September 10, 2008 by tychoon Share this post Link to post Share on other sites
Archangel1 0 Report post Posted September 10, 2008 Keegi ei oska siis aidata wä -.-? Kiivikale õnne soovimise kõrvalt võiks keegi algaja jaoks ka aega leida.... algusel võtad ja siis küsid kui palju tuleb võtta Share this post Link to post Share on other sites
Angelo 51 Report post Posted September 10, 2008 (edited) algusel võtad ja siis küsid kui palju tuleb võtta Oma tobeda naermise asemel anna nõu. Edited September 10, 2008 by Angelo Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted September 10, 2008 Oma tobeda naermise asemel anna nõu.Kallis sõber,kuda on üldse võimalik sulle nõu anda,kui sa pole isegi kirjutanud,kui palju sa kreatiini ühe korraga võtad Share this post Link to post Share on other sites
Angelo 51 Report post Posted September 10, 2008 5g ikka... niipalju tuleb ju v6tta Share this post Link to post Share on other sites
tychoon 0 Report post Posted September 10, 2008 5g ikka... niipalju tuleb ju v6ttaon ka teisi varjante välja pakutud(2.5g-3g nt.) Share this post Link to post Share on other sites
renku 54 Report post Posted September 10, 2008 Mina olen pannud kreatiini peale trenni kokku koos proteiiniga ja visanud sinna sisse 50-60 g viinamarjasuhkrut-mu kaal aga kah 125 kg. Share this post Link to post Share on other sites
Hellboy 0 Report post Posted September 10, 2008 Algajad, kes on asjast huvitatud, võiks ise ka aega leida ja lugeda sadu teemasid, kuidas ja millega ja kui palju kreatiini võtta, saaks aru, et see info oleks peidetud/varjatud ! Lisaks loe artikleid. Share this post Link to post Share on other sites