Jump to content
kult

Otile

Recommended Posts

Üks selline imelik küsimus tekkis. Nimelt nägin sind reval spordis trenni tegemas ja peale iga seeria sooritamist hakkasid sa kõva häälega uluma. Miks nii?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kes ulub peale kangi tõstmist, kes peale pitsiga liialdamist. Tegelikult väljendab see, usun Oti puhul rahulolu tehtuga ehk siis enesega rahulolu. On mul õigus Ott? Ise olen aga selline "hull", et käin metsas lõugamas kui asjad ei lähe nii nagu tahaks. See on aga sootuks midagi muud. Nagu pingeid välja karjumas või nii. Olen lugenud, et ka maadleja Valeri Nikiitin pidavat metsas lõugamas käima. Igaljuhul metsast tulles olen rahulikum, näen asju teise nurga alt ja ei lähe kellegile kallale. Võib-olla mõni nüüd arvab, et olen vähe imelik. Võib-olla, aga kes meist siin maamunal ikka 100% normaalne on?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

vaata Ronnie Colemani videot "The Unbeliveable"! mõnele võib tunduda vägagi humoorikas, see, milliseid häälitsusi ja hüüdeid ta teeb vahetult enne ning vahetult pärast seeria sooritamist.

selle viha koha pealt, millest Marek rääkis ütlekin, et minu arust igati normaalne... igal ühel on erinevad meetodid- mõni peksab rusikaid vastu seina, teine poksikotti, kolmas lõugab jne jne. siiski liitun seisukohaga, et 100% normaalne pole meist keegi. põhiline on see, et sa leiad ise, et see, mida teed on normaalne. (psühhod ja muude vaimsete puuetega olevused jätkem välja)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

see ulgumine näitab kõrgemat pilotaas'i. ehk keskendumine on selline, et ümbritsevast pole sooja ega külma. olen näinud vendi. kes enne igat seeriat palvetavad. ükskord juhtus isegi nii et vennike pärast ebaõnnesunud seeriat nutma hakkas ja kettaid loopis. ja polnud mingi kondikuba vaid arvestatavalt lai tüüp. isiklikult metsas eriti lõuata ei julge. tuleb äkki mõni talveunest sassis karu kallale. marekil seda probleemi vist jällegi pole.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Igasuguste häälte tegemine treeningu käigus sõltub üldjuhul meeleolust ja kasutatavate raskuste suurusest. Neid ei tee ma selleks, et enesele tähelepanu tõmmata, vaid pigem nagu Marek mainis rahulou väljendamiseks ja need tulevad automaatselt, seda pole vaja kuskilt õppida ja üritada järele teha, see kas on inmese sees või ei ole. See on pingest vabanemine.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×