Mart Muru 17 Report post Posted August 30, 2008 Ma pole siiaani aru saanud, miks osadel inimestel on õlanukk näha ning teistel mitte...Kas see on mingi kehatüübi tunnus või mida see näitab?Näiteks Arnold Schwarzeneggeril olid õlanukid väga hästi paista kuigi korralik lihas oli peal.. Share this post Link to post Share on other sites
Stackhouse 0 Report post Posted August 30, 2008 ei tea jah... mul endal ka õlanukid paistavad.. osad muidugi ütlevad selle peale, et söö rohkem Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted August 30, 2008 Ilus on kui paistab. Mul kahjuks ei paista Share this post Link to post Share on other sites
FG 0 Report post Posted August 31, 2008 Mulle ka meeldib, kui paistab .Endal paistab kahjuks vaid siis, kui rasva% ikka hästi madal on ... Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted August 31, 2008 Mida spetsialistid selle kohta öelda oskavad? Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted August 31, 2008 Mida spetsialistid selle kohta öelda oskavad?Mis valdkonna spetsialisti vaja on ? Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted August 31, 2008 (edited) Mis valdkonna spetsialisti vaja on ? Need, kes jagavad inimese anatoomiast midagi või mida üldse selle kohta arvatakse.. Edited August 31, 2008 by bugati Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted August 31, 2008 Need, kes jagavad inimese anatoomiast midagi või mida üldse selle kohta arvatakse..Ei ole kahte identset inimest, isegi kaksikud on erinevad.Midagi ebanormaalset selles ei ole, et õlanukid niimoodi näha on. Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted August 31, 2008 Ei ole kahte identset inimest, isegi kaksikud on erinevad.Midagi ebanormaalset selles ei ole, et õlanukid niimoodi näha on.Aga on olemas kahte tüüpi inimesi, ühtedel paistavad õlanukid ja teistel mitte..Mingi tunnus vms peab see ikka olema, sest näiteks mesomorf = laiad õlad ja kitsas puus, ektomorf= kitsad õlad, kitsas puus jne. Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted August 31, 2008 Need, kes jagavad inimese anatoomiast midagi või mida üldse selle kohta arvatakse..Arvad et senised postitajad ei jaganud ? Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted August 31, 2008 Aga on olemas kahte tüüpi inimesi, ühtedel paistavad õlanukid ja teistel mitte..Vahepealseid on ka Mingi tunnus vms peab see ikka olema, sest näiteks mesomorf = laiad õlad ja kitsas puus, ektomorf= kitsad õlad, kitsas puus jne.Rangluu ja sellele kinnituvate lihaste eripärade järgi vaevalt keegi inimesi klassifitseerib Share this post Link to post Share on other sites
Invention 35 Report post Posted February 2, 2013 Kaevan iidvana teema üles korra.Panin eile tähele, et mu parem õla rangluu on tiba rohkem näha, kui vasaku õla oma (teravam ja kõrgemal). Samas olen tundnud viimased paar päeva õrna valu paremas õlas (eriti peale ärkamist, mis võib olla tingitud lihtsalt vales asendis magamisest). Valu on täiesti minimaalne ja tegemisi ei sega, tegelikult kaob päeva jooksul üldse ära. Ma nüüd ei tea, kas need kaks asja on üldse omavahel seotud. Aga kas rangluu erinev kõrgus võib olla mõne inimese puhul normaalne? Ja võibolla on see mul eluaeg olnud, aga kuna rasva% oli suurem, siis lihtsalt ei märganud varem. Või on ka variant, et olen õlale tiba liiga teinud ja mingi paistetus surub seda ülespoole? Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted February 2, 2013 Kaevan iidvana teema üles korra. Panin eile tähele, et mu parem õla rangluu on tiba rohkem näha, kui vasaku õla oma (teravam ja kõrgemal). Samas olen tundnud viimased paar päeva õrna valu paremas õlas (eriti peale ärkamist, mis võib olla tingitud lihtsalt vales asendis magamisest). Valu on täiesti minimaalne ja tegemisi ei sega, tegelikult kaob päeva jooksul üldse ära. Ma nüüd ei tea, kas need kaks asja on üldse omavahel seotud. Aga kas rangluu erinev kõrgus võib olla mõne inimese puhul normaalne? Absoluutselt, ideaalne inimene on ainult anatoomiaõpikus.Ja võibolla on see mul eluaeg olnud, aga kuna rasva% oli suurem, siis lihtsalt ei märganud varem. Või on ka variant, et olen õlale tiba liiga teinud ja mingi paistetus surub seda ülespoole? Mõlemad variandid on võimalikud Share this post Link to post Share on other sites
Invention 35 Report post Posted February 2, 2013 (edited) Okei, tänud. Ootan nädal-paar ja kui mingit muutust ei toimuning valu edasi kestab, äkki on targem sulle näitama tulla? Edited February 2, 2013 by Invention Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted February 2, 2013 Okei, tänud. Ootan nädal-paar ja kui mingit muutust ei toimuning valu edasi kestab, äkki on targem sulle näitama tulla?Jah, võib küll nii teha. Share this post Link to post Share on other sites