Jump to content
joker

TEGIJATE TREENING: Kirp2 e. K.J Konsap - Rind, Õlg, Käed

Recommended Posts

Trennil polnud viga aga see kotil " vehkimine " või kuidas seda nimetada ,mis seal toimus,oli kül üks suur nali <_< Või sa lihtsalt mängisid ise seal lolli ?või nii treenidki kotil ? :D See oli suht mõttetu ,mine võta revalis kasvõi paar trenni poksis ,saad mingisugusegi tehnika kätte :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Trennil polnud viga aga see kotil " vehkimine " või kuidas seda nimetada ,mis seal toimus,oli kül üks suur nali :D Või sa lihtsalt mängisid ise seal lolli ?või nii treenidki kotil ? :P See oli suht mõttetu ,mine võta revalis kasvõi paar trenni poksis ,saad mingisugusegi tehnika kätte :D

Selline löömine imiteerib poksis otse makku löömist :D Ju siis kirp taha vastastel nägusi rikkuda <_<

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Selline löömine imiteerib poksis otse makku löömist :D Ju siis kirp taha vastastel nägusi rikkuda <_<

Muidugi. Ma olen ju ikkagi inimene.

Kotti olen ma viimasel ajal niisama vahest soojenduseks tagunud, sain ühe sõbra käest kindad. Muidugi pole ma mingit poksi tehnika õpetust saanud. Trennis olnud tagumine oli pool nali ja pool nagu ma peksangi, põhimõtteliselt.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nüüd vaatasin mina ka filmi ära. Täitsa naljakas oli. Ma muidu viimasel ajal enam neid treeningvideosid ei vaata, aga nüüd tegin küll erandi ja ei kahetsenud. Minust oli ka juttu - see tegi eriti meele rõõmsaks <_<

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kirp, millal sul järgmised võistlused on ja mis kaalukategoorias oled? Ja mis sinu off-season kaal on?

Eks võistlused ole kevadel ja sügisel aga järgmised, millistest ma osa võtan on arvatavasti alles järgmine sügis-tuli selline hull mõte pähe,et võiks vahepeal lihast ka kasvatada.

Kaalukategoorias olen olnud noored -67,5 ja juuniorid kuni 72,5 kg.

Ei tea, millises kategoorias järgmine kord olen. Praegu kaalun -nagu juba öeldud- ca 80kg.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Nüüd vaatasin mina ka filmi ära. Täitsa naljakas oli. Ma muidu viimasel ajal enam neid treeningvideosid ei vaata, aga nüüd tegin küll erandi ja ei kahetsenud. Minust oli ka juttu - see tegi eriti meele rõõmsaks <_<

Jesss.Vähemalt 2le tuttavale inimesele juba meeldis. :D

Ja muidugi ma lootsingi, et sa seda enda kohta seal kommenteerid.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Noh, elementaarne matemaatika. Kalu on palju rohkem kui naisi ja lantida oskan ma ilmselt mitte oluliselt kehvemini kui Indrek. Seega on palju suurem tõenäosus, et ma landin rohkem.

Ja siis naised saunas rääkisid, et kirp on hoopis kõige suurem revali naistemees...

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Noh, elementaarne matemaatika. Kalu on palju rohkem kui naisi ja lantida oskan ma ilmselt mitte oluliselt kehvemini kui Indrek. Seega on palju suurem tõenäosus, et ma landin rohkem.

Ja siis naised saunas rääkisid, et kirp on hoopis kõige suurem revali naistemees...

<_<

Kui juba naised saunas rääkisid siis mis ma öelda saan...

Muidugi tekib küsimus, mida sa naiste saunas tegid aga noh...

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väga hea video.Meeldis,näha on et oled politseikroonika fänn või mis?: )Isegi treenin revalis ning näen sind väga tihti seal: ) .Kuidas sa käid, üldse,õhtul või päeval,siiamaani on silma jäänud et nii nagu aega on ^^

Olen valge maikaga noor joga.Natukene kasvanud,äkki tead isegi: )

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Väga hea video.Meeldis,näha on et oled politseikroonika fänn või mis?: )Isegi treenin revalis ning näen sind väga tihti seal: ) .Kuidas sa käid, üldse,õhtul või päeval,siiamaani on silma jäänud et nii nagu aega on ^^

Olen valge maikaga noor joga.Natukene kasvanud,äkki tead isegi: )

Esmaspäevast alates enam ei käigi, kahjuks:(

Siis on Tartu spordisaalidel au mind võõrustada

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Esmaspäevast alates enam ei käigi, kahjuks:(

Siis on Tartu spordisaalidel au mind võõrustada

Siis vali ikka Arctic, see praegugi hea ja varsti avatakse uus suur Arcticu maja basseini ja muu juurde kuuluvaga.-)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.