Jump to content
juust

eesmärk

Recommended Posts

olen aasta käind jõusaalis, mitte eriti suure pühendumisega olen trenni teinud. Nüüd sügise on plaan natuke tõsisemalt tegelema hakata ja tahtsin tellida treening ja söömiskava. aga too treener küsib seal eesmärki, kas kaalu langetada või juurde saada. No üldine eesmärk oleks lihtsalt põkimaks saada. kuid samal ajal lihast ei kasvata ja rasva ei põleta ju, seega millise toitumiskava ma peaks alustuseks tellima? algul treenin ja söön end "suureks" ja siis hakkan rasva põletama või kuda? iseenesest kaal on mul normaalne 85kg 185cm pikkuse juures, kaalu nagu eriti muuta ple vaja. NT: pekised käed võiks asendada lihaselistega, sama kõhuga ja ülejäänd kehaga.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Selline on suhteliselt võimatu - KAOTADA RASVA ja samalajal jõunumbreid suurendada. Just nii see ongi, sööd korraliku toitu, siis hakkad rasva maha lükkama. 100kg söö ära, siis hakka trenni korraliku kavaga tegema ja normaalset dieeti pidama.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
"*väga efektiivselt* ei saa". Ja juust on ju algaja.

toitumine paika ja kavajärgi trenni. küll varsti hakkab lihas peki asemel paistma ;) pane kaalu juurde saada, ülejäänud info saad ju mujale lahtritesse juurde kirjutada. põkiks saades suureneb ka ju koos lihastega kaal :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ise ajaks algul rasvaprotsendi normaalseks, nii 12 kanti, kui sa nüüd oled praegu rasvane (pekised käed, nagu sa ütlesid), siis ülekaloraažiga sa lähed veel rasvasemaks.Rasvarakud aga teatavasti poolduvad küll, aga neid hävitada on juba väga keeruline, seega kui sul on praegu juba seda üleliigset rasva, siis ära seda rasvakogust rohkem küll tõsta oma kehal.Seda sellisel juhul, kui sa tahad esteetiliselt kena välimusega keha.

Aga no nagu sa ütlesid, sa tahaksid lihtsalt "põkiks" saada, siis pole rasvaprotsent ju nii oluline, hakkad lihtsalt lihast kasvatama (koos sellega ka rasvaprotseni) positiivse kaloraažiga ja vaatad kuidas lihas kasvab (ja kõht).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×