majjor 0 Report post Posted August 12, 2008 tere! olen siin alles uus kasutaja ja mul oleks üks küsimus tellimise kohta. tahtsin endale mõned asjad tellida ja tahtsin postipakki kohalikku postkontorisse, maksmisviisi valisin pangalingi ja kui ma seda kinnitama hakkasin viskab ta mind lihtsalt sealt aadressilt välja ma ei saa sellest aru.või kas ma pean siis enne tellimist raha juba üle kandma ja alles siis pean tellima minema. palun aidake Share this post Link to post Share on other sites
Rebane 102 Report post Posted August 14, 2008 tere! olen siin alles uus kasutaja ja mul oleks üks küsimus tellimise kohta. tahtsin endale mõned asjad tellida ja tahtsin postipakki kohalikku postkontorisse, maksmisviisi valisin pangalingi ja kui ma seda kinnitama hakkasin viskab ta mind lihtsalt sealt aadressilt välja ma ei saa sellest aru.või kas ma pean siis enne tellimist raha juba üle kandma ja alles siis pean tellima minema. palun aidakeTereKirjutasin Teile pikema jutu meili peale. Kui ei saa ikka abi, pange julgelt meil info@fitness.ee peale ning läheme probleemi ehk rohkem sügavuti sisse. Share this post Link to post Share on other sites