joker 3 Report post Posted July 31, 2008 Kaheksakordne Mr. Olympia võitja Ronnie Coleman kaebas kohtusse võimlaketi Gold's Gym, sest nad kasutasid uute liikmete värbamiseks tema pilti.Pole veel teada, kui palju ta kahjutasuks nõuab, kuid kindlasti on ta soovinud, et võimlakett tema pilti rohkem ei kasutaks, kirjutas WENN.http://www.elu24.ee/?id=23849 Share this post Link to post Share on other sites
Kustamees 2 Report post Posted July 31, 2008 no arvata on, et Ronnie pilt mõjub reklaamina väga hästi Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted July 31, 2008 Ausalt öeldes ma ei teagi ühtegi jõusaali,kus ei oleks Colemani piltti Share this post Link to post Share on other sites
-aron- 0 Report post Posted July 31, 2008 Mul ka kodus jõusaalis Ronnie pildid Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted July 31, 2008 no mis siin erilist on? nii on nagu elu käib - eluaeg keelatud olnud Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted July 31, 2008 Ausalt öeldes ma ei teagi ühtegi jõusaali,kus ei oleks Colemani piltti Zelluloosis minu arust ei ole Share this post Link to post Share on other sites
PT London 0 Report post Posted August 1, 2008 Zelluloosis minu arust ei ole Siis paneme! Share this post Link to post Share on other sites
noPAINnoGAIN 0 Report post Posted August 1, 2008 (edited) Isegi väikeses Nõmme spordikeskuse jõusaalis on väike pilt , kus Coleman praemune teeb Edited August 1, 2008 by noPAINnoGAIN Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted August 1, 2008 Siis paneme!Pole mõtet , Yates on juba Liiga palju neid ka vaja pole Share this post Link to post Share on other sites
Scippy 0 Report post Posted August 1, 2008 jutt käib ju sellest, et kasutati reklaamis tema pilti mitte, et kuskil WC seina peal oli tema pilt Share this post Link to post Share on other sites