Jump to content
kenta

Toitumiskava massitsükli ajal

Recommended Posts

Seal menüüs ju praegu rasvu koguseliselt küll piisavalt.Testosteroonitootmine küll häiritud ei tohiks olla.Samas ma ise tõstaksin veelgi rasvade osakaalu ja vähendaksin süsivesikute oma.Usun, et lihtsüsivesikute kahjulikkuses on kõik siinviibijad veendunud.Hoidu sellisest kombinatsioonist: palju rasva, palju süsivesikuid.Söö kas rasva ja valgurikas eine või valgu ja süsivesikurikas eine.

Ja lööge mind või risti, aga ma olen veendunud, et 2 toidukorda päevas, kus tuleks süüa süsiveiskute (ja valgu) rikas eine on hommikul ja peale trenni.Mõlemal juhul on kortisoolitase veres kõrge ja parim võimalus seda langetada on süsivesikutega.Lisaks veel see asi, et peale trenni on lihastes glükogeenitase madal.Seega, ma ise eelistan hommikul puder (piimaga, jogurtiga, kokku saan sealt 40+ grammi valku ka) ja peale trenni (lisaks sheigile veel, kohe peale koju jõudmist) valgurikas (tuunikala) ja süsivesikuterikas (täisteraleib, puuviljad) eine.Selle kodujuustu soovitaks sul hoopis viimaseks toidukorraks jätta, koos piimaga, sest kala on tunduvalt kiirem valguallikas, kodujuust samas aga on väga kaseiinirikas ning ideaalne enne magamaminekut.

Ja massiperioodil ole nende juurviljadega ettevaatlik, osadel on väga kõrge termiline efekt, st. nad on negatiivse kaloraažhiga.

Sorry, juba ongi sul seal menüüs kodujuust viimane, minu viga, vaatasin su esimest versiooni.

Milline võiks siis olla hea osakaal päevas? Valgud 230, süsivesikud 300, rasvad 200? Kiudainerikkad toiduained teevad jah pea pool päeva süsikate summast ja pea 1000 kcal. Kas oleks mõtekas ja võimalik piisav kogus kiudaineid kuidagi teist pidi omale saada?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
pole küll minu asi aga mis ajal sa tööd teed või midagi millega kogu seda asja kinni maksta ?

Tööl käin nagu tavaline kontorirott ikka, st 9-17 E-R. Söögi peale kulub 4-5k kuus, mis on tõenäoliselt vähem, kui siis kui ma ei toitunud sedasi läbimõeldult. Ma ei kujuta küll ette, et saaks vähem söögi peale kulutada ilma et see läheks tervise arvelt. Pealegi süüa on hea ja pole kunagi kahju rahast mille ära sööd. Pigem siis sellest mille ära jood. :rolleyes:

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma juba mainisin ka tegelt, et selline näeb söömine välja nädalavahetustel ja vabadel päevadel. Tööpäevadel söön kaks väiksemat lõunat päeval ja sheigid ja trenn on kohe peale tööd. Aga kogused jäävad pm samaks.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.