Jump to content
Annika Pärtel

Millimallikad!

Recommended Posts

Käisin täna sel aastal esimest korda ujumas. Vesi on Stromkal väga soe, aga kui jõudsin umbes vöökohani vette, silmasin suurt roosat latakat vees hõljumas. Millimallikas!! Hakkasin ringi vaatama ja avastasin, et vesi on neid totaalselt täis, väiksemaid, umbes kanamuna suuruseid ja suuremaid, mis olid minu peopesastki suuremad. Neid oli absoluutselt igal pool, isegi pahkluuni vees- seal olid nad end põhjaliivale kinnitanud ja tuli pidevalt jälgida, et päris otsa ei astuks.

Kes on millimallkas?

Üks pildike ka:

post-1184-1217267294_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile kohtasin Kakumäe rannas samu elukaid, teadsin küll, et antud isendid nahka ärritada ei tohiks aga läksin igaks juhuks kaarega mööda, valusad mälestused soojamaa rannast tegid ettevaatlikuks :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nendest Eestis elunevatest pole suurt asja, a soojades vetes nende sugulased on väga ebamugavad ujumiskaaslased. Vastu puutud, siis saad korralikult kõrvetada. Halvematel juhtudel jääb see ujumine üldse viimaseks asjaks, mida selles elus teed.

Ise kaks korda kõrvetada saanud - nagu nõgestesse oleks visatud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Eile kohtasin Kakumäe rannas samu elukaid, teadsin küll, et antud isendid nahka ärritada ei tohiks aga läksin igaks juhuks kaarega mööda, valusad mälestused soojamaa rannast tegid ettevaatlikuks :P

Ei ega nad vist ei tee jah midagi, aga ma ka astusin, kui vähegi sain, nii igaks juhuks kõrvalt mööda. Ujuma selline mallikatest kubisev vesi muidugi ei kutsu... :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Hea , et meil rannas selliseid "mallikaid" ei ole. Mine tea mis teevad elusast peast. Vaevalt, et ainult kõrvetavad. ;)

http://www.elu24.ee/?id=23753

see ''müsteerium'' on kahjuks natuke oma võlu ära kaotanud ,sest need nõmedad zooloogid tegid juba kindlaks ,et tegemist on pesukaruga , kel on lõualuu pooleks (see jätab selle noka moodi suu) ja vees ligunemisest karvad ära tulnud . vaesekene .

http://www.animachina.com/images/whatisit/...ster_racoon.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×