Scot 0 Report post Posted July 13, 2008 Tere.Sooviks soetada poksikotti. Olen käinud juba poes vaatamas, ainuke mida näinud olen on Falco poksikotid.On keegi Falco poksikottidega kokku puutunud? Kas tasub osta?Lisaks küsiks, kui suur ja kui raske peaks olema poksikott? Mille järgi valida?Scot Share this post Link to post Share on other sites
bumer325i 0 Report post Posted July 14, 2008 mine käi Pro Fit-ist läbi seal ka falco poksikott ja saad ise ära proovida, ise eelistaks 80kg vähemalt Share this post Link to post Share on other sites
x2t123 0 Report post Posted July 14, 2008 (edited) ma soovitan budopunktist, seal suhteliselt lai valik. budopunkt.eeja bumer, ma pole veel 80kgst poksikotti näinud. ehk oleksid nii hea ja ütleksid mõne firma, mis valmistab 80kgseid või tooksid konkreetse näite? Edited July 14, 2008 by x2t123 Share this post Link to post Share on other sites
veinikaarija 0 Report post Posted July 14, 2008 Falco on rippunud minu toas juba väga kaua aega. Soetatud sai siis, kui olin umbes 6-aastane, nüüd siis aeg 11 aastat edasi läinud ning kott ripub ikka(küll juba teises korteris) ning on ise väga vormis. Kott kaalub minu mäletamist mööda 22 või 25 kg. Share this post Link to post Share on other sites
bumer325i 0 Report post Posted July 14, 2008 ma soovitan budopunktist, seal suhteliselt lai valik. budopunkt.eeja bumer, ma pole veel 80kgst poksikotti näinud. ehk oleksid nii hea ja ütleksid mõne firma, mis valmistab 80kgseid või tooksid konkreetse näite?sry minu viga, harjund sellega, et tööjuures nrid vastupidi tahtsin kirjutada 20. väga kerget pole mõtet võtta ja alates 20 juba väga hea. Share this post Link to post Share on other sites
bumer325i 0 Report post Posted July 14, 2008 Falco on rippunud minu toas juba väga kaua aega. Soetatud sai siis, kui olin umbes 6-aastane, nüüd siis aeg 11 aastat edasi läinud ning kott ripub ikka(küll juba teises korteris) ning on ise väga vormis. Kott kaalub minu mäletamist mööda 22 või 25 kg.falco ongi minu arust parim. ise eelistan ka selle firma oma. Pro Fit-is kõik falco oma Share this post Link to post Share on other sites