intsu007 0 Report post Posted June 27, 2008 Tere, soov minna siis TTK-se, kuid selline küsimus, kas keegi teab, kuidas seal matemaatika ja füüsika on, kui rasked, on kellelgi kogemusi sellega, endal natuke füssaga raskusi Share this post Link to post Share on other sites
Jackal68 0 Report post Posted June 27, 2008 (edited) Mis erialale minna tahad? Edited June 27, 2008 by Jackal68 Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted June 27, 2008 Tere, soov minna siis TTK-se, kuid selline küsimus, kas keegi teab, kuidas seal matemaatika ja füüsika on, kui rasked, on kellelgi kogemusi sellega, endal natuke füssaga raskusiIse plaanin ka TTK-sse minna see aasta,eelmine aasta kukkusin TTÜ-st välja. Aga jah,nii palju kui mina olen kuulnud,siis pidi seal olema umbes niii,et kui kohal käid ja õpid,saad suurepäraselt hakkama. Share this post Link to post Share on other sites
intsu007 0 Report post Posted June 27, 2008 ma olen eelnevalt õppinud kutsekeskoolis elektriku eriala, ja tahan veel õppida kaugõppes autotehnikat, miks kaugõppes, kuna tööl on vaja käia ja raha teenida Share this post Link to post Share on other sites
Uhvo 0 Report post Posted June 27, 2008 mate ja füssaga saab hakkama küll, 4a aega teha Share this post Link to post Share on other sites
intsu007 0 Report post Posted June 27, 2008 ainult esimene aasta on mata ja füsa aga ikkagi Share this post Link to post Share on other sites