Jump to content
joker

Jõusaali tolad...

Recommended Posts

Olen täheldanud huvitavat fakti - minu kommentaare olete te kõik eriti innukad kommenteerima ja seda ebainimliku irooniaga

Aga sellegipoolest, tänud, jätkan pingutamist

Iroonia on selles,et sa ise käitusid täpselt sama moodi,kui nood venkud, :P

keda sa siin kui tolasid esitlesid.

Ja üleüldse,kujutad sa ette ntx alessandrot,kes su postitusele irooniga reageeris, siin kelkimas,et oli tugevam kui kaks kõhnakest ja ullikest (pubekat), :D

Ei?

Mina ka mitte.

Ja ikka veel küsid,miks su postitustele nii reageeritakse, :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Olen täheldanud huvitavat fakti - minu kommentaare olete te kõik eriti innukad kommenteerima ja seda ebainimliku irooniaga

Aga sellegipoolest, tänud, jätkan pingutamist

Welcome to the internet!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ahh no kurat mehed, tulge mõistusele. See teema ongi ju sellisteks juhtumisteks. Ega see, kui keegi teeb rind-biits biits-rinda ja mina järsku teen õige kava järgi, teoreetiliselt vähem uhkustamine pole, et aa näed mina olen teisest targem. Põhimõtteliselt on see kõik sama jama siin, erineva vaatenurga alt lihtsalt. Minuarust on see küll veitsa huumor, kui keegi hakkab sinu kõrval kõva mängima ja siis vaatad, kuidas ta sind osatab. Kui osatab, siis enda mure, et pani raskuse, mida ise ei jaksa suruda. Paras mõnesmõttes venkudele. Ega ta neid sinna abita ei jätnud ju kokkuvõttes. Ärge nüüd hakake rääkima, et teile ei meeldi teistest rohkem suruda ja kui te võistlusele lähete, siis te ei lähe sinna enda oskuste välja näitamiseks, vaid ainult (ainult) enda proovile panemiseks. Võibolla, aga erandjuhtumid. See on täiesti normaalne. Inimesele on kaasa sündinud mõnesmõttes selline tahtmine ja selles pole midagi halba, et peaks kohe kiruma hakkama.

Muudetud kasutaja pkwild618 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ma nimetaks siiski toladeks, kui suht igal seinal on suurelt kiri, et pane raskused oma kohtadele tagasi.

Sihukesi leidub igasjõusaalis ja peale kõvat trenni lihtsalt ei jaksa nad raskuseid enam maha tõsta! :P Mitte, et ma omast käest teaks kuigi alguses paar korda ei tõstnud ka ära, sest teised tegid samamoodi siis mõtlesin ümber ja harisin end pisut ja nüüd enam nii ei tee! :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ma ei räägi tõstevööst, vaid tõsterihmadest. Ja naljakas ei ole minu jaoks mitte see, et inimene 50 kiloga jõutõmmet teeb (algajad oleme me kõik olnud ja naljakat ei ole selles midagi), vaid see, et ta ei jõua või ei viitsi kangi käes hoida. Kui juba sellise raskuse juures rihmadega teha, mis siis edasi saab... 100kg juures kasutab vist juba kraana abi.

Kinnaste kohta. Hea küll, ma veel ehk saaks aru, et 50kg hantel võib nahka vigastada ja kasutatakse kindaid. Aga kui inimene 5-10kg juures tähtsa näoga kindad kätte paneb, siis on see juba minu jaoks imelik. Mida see väike hantlike mehe käele teeb? Nii siidikäpp ka olla ei saa, et rauda ÜLDSE puudutada ei julge.

Milleks siis need kindad üldse mõeldud on? :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tõesti, milleks need kindad siis veel on? Nahka hõõrub igasugune raud, vahet pole, kui raske. Mul olid enne kinnaste kasutamist koguaeg marrasknahad sõrmede alt katki ja see pole üldse mugav. Ja kui sa teed 5-10kg -ga näiteks superseeriaid, siis kulutab see veel rohkem nahka. Pealegi, mina ei leia põhjust, miks üldse kindaid keset trenni ära võtta. Lähen trenni, panen kindad kätte ja hakkan käteringe ja õlaringe tegema. On see siis sinuarust lollus? Sõudeergomeetril, siis rööbastel surumine ja siis pulldown väikese raskusega (20-30kg). Siis teen seeriad tühjalt kangi (koos lukkudega, 25kg kõigest) ja veidi suurema raskusega (50kg?) pulldowni, siis kerged seeriad EZ kangiga. Vahepeale jääb veel 2.5kg või ka 5kg ketastega randmete pööritamine... Siis on käed soojad, aga kindad on kogu aja käes. And so? Pigem oled ise veider, kui sellist asja naljakaks pead.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Naistele ja lastele?

Beebidele...

Gloves, belts and straps are for pussies. Kui raskus on alla 200kg kangil või alla 50-60kg hantlil siis ma juba eeldan, et hardcore mees/naine teeb seda ilma ühegi varustuseta.

Kõik ülalmainitud on disainitud sinu keha mingil määral abistama. Kuid nende abistav toime tähendab seda, et need lihased, mis ise peaksid selle ülesandega hakkama saama ei saa täit koormust.

Minu arust on need küll naljavennad, kes lõuatõmbeid rihmadega teevad. Jõutõmmet alla 100kg jne. Kindad on veel nii-ja-naa. Mõnele vbl tõesti ei meeldi karedad käed.

Üldjuhul kõige parem tunnetus ning oma kõikide lihaste täiskasutus saavutatakse ikka puhtalt + veidi kalki kätele. Haare kordades parem kui kinnastega.

No veidi valus või nahk siit-sealt katki pärast. Hardcore baby. Jõusaal pole nüüd küll koht, kus ennast üles lüüa ning pisikeste roosade hantlitega vehkida. :P

See, et ilma vööd kasutades võib selga vigastada jne. Loll jutt. Selga vigastataksegi just sellepärast, et pole viitsitud tehnikat õppida ning piisavalt ilma vööta treenitud.

Vöö lülitab sul niipalju väiksemaid lihaseid tööst välja, et ei saagi areneda korralik baas. Oledki sunnitud elu lõpuni vööga tegema või uuesti õigesti väiksemate raskustega alustama.

Eks paljud vaidlevad mu arvamustele vastu... kuid ma ei näe põhjust miks midagi poolkõvalt teha. Kui jah jõusaal on mõne jaoks kerge ajaviide, kus veidi end liigutada siis tõesti. Tehke mis tahate. Aga need, kes ikka sittakanti vaeva näevad, need peaks püüdlema selle poole, et terve keha on tugev. iga viimanegi lihas, kõõlus ja nahatükk. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Alustame algusest.

Rihmadega väikeseid raskusi teha on võibolla tõesti imelik. Väike raskus on siiski suhteline vastavalt inimese võimetele ja see pole mitte imelik vaadata, vaid ehk veidi ebamugav. Kindad on võibolla mõne jaoks ebamugavad, aga need ei ole HALVAD ASJAD!!! Nad on mõeldud abistamiseks. Haare ilma kinnasteta on tõesti parem ja seda rohkem ta nahka vigastab, mida rohkem ta seda kaasa kisub. Kui kindad kisuks nahka kaasa, siis poleks nendest nii palju abi (va randmetugi).

Nahk VEIDIKENE valus või katki pärast? Mees, sa pole vist korralikult oma elus trenni teinudki. Tõesti, kui sa teed klassikalist moodust : pull down, rinnalt surumine, kükk, jõutõmme. Ega siis midagi väga juhtuda saagi, ainult suru ja tõmba. Aga kui sa teed juba kõverdusi, nagu nt curlid jms (tõenäoliselt sa teed, aga ju siis mitte piisavalt), siis kipub nahk hõõrduma rohkem ja see ei ole mõnus. Muide, kui ma teen näiteks seljatõmbeid... Ma võin ju panna 100kg või 120kg ja ära tõmmata... See naha valu pole just eriti suur, aga kui ma panen nt 160-170kg peale siis hakkab juba veidi ebamugav. See valu ei ole otseselt selline valu, et seda ei kannataks, aga selle valuga otsa uut seeriat teha on ebamugav. Mitte väga meeldiv.

Hardcore baby, jõusaal pole koht, kus ennast üles lüüa ning pisikeste roosade hantlitega vehkida. NO SHIT SHERLOCK, ET SA OLED IMELIK!!! Esiteks: see, kui sa ei taha, et su nahk katki ja valus oleks ei tähenda, et see on üles löömine. Samamoodi kinnaste käes hoidmine ei ole enda üles löömine. Pisikeste roosade hantlitega? Esimeseks: olgu see hantel sul 8kg, 16kg või 24kg, hõõrub ta nahka ühtemoodi. Kui sa teed 24kgx10 (seerias korduseid) või 16kgx20, siis ma arvan, et selles, palju hõõrdub, suurt vahet ei ole, kui üldse on. Pisikeste hantlitega? Kuule mees, mida sa siis 50-60kg hantlitega teed?

SINA:

Hetkel näitajad sellised: Vanus 23, kaal - 107,5kg, pikkus 185cm.

Ehk siis, see 107.5kg pole sul mitte kena lihas, vaid sisaldab endas ka üleliigset. Kuule mees, suuremadki mehed ei tee curle 50-60kg hantlitega tihti, need mehed, kellel on ilus lihas 100kg peal. Ja sa ütled, et kui sul on seda ilusat lihast seal 80kg, siis sa käid ja teed vabalt 50-60kg hantlitega? Eks tehnikast oleneb ka, kuidas keegi teeb, aga korralikult teha on hoopis midagi muud. Sa võid ju suruda ka põrkega ja millega veel... Eks kilosid maksimumile saad ka otsa, aga see on enese petmine. Ma arvan, et kui sa ka teed nende 50-60kg hantlitega midagi, siis ma suudan oma jõusaali raskeimaid hantleid (20kg) ka tõhusamini ära kasutada. Ja raskus alla 200kg kangil on siiski juba üsna suur raskus. Ilma varustuseta ei lähe see just paljudel üles...

Tead see, et vöö mitte kasutamine selga vigastab, ei olegi päris jama. Oleneb sellest, kuidas vigastust võtta. Kui su alaselg kõveralt kasvab peale kümnete aastate pikkust trenni, siis võib seda ka mõnesmõttes vigastusena võtta. Pealegi sul pole mingit staaži, et enda näitel öelda, et vigastusi ei tule. Sa võid vaadata neid mehi videotest jms, kes endale viga teevad (tihti muidugi ka abivahenditega, aga siis tavaliselt on tegu liiga suure raskusega inimese jaoks ja ennast üle hinnatud või on järsku mingi blokk ette tekkinud).

Arvad, et ma kindaid kasutades ei saa enda keha igatmoodi tugevaks? Ahah... Tõenäoliselt pole sina oma 107.5kg kehaga vanuses 23 ERITI (ehk siis võibolla tõesti mingil määral oled, ei oska öelda, aga käid sa jah igapäev 200kg korralikke seeriaid varustuseta surumas ja siis veel lased 60kg hantlitega 5x10 curle kah otsa) etem, kui mina oma 80kg kehaga vanuses 16.

Ja trenni tehes kõõluseid üldjuhul pigem lõhutakse.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Esiteks hetkel vanust 24. Kaal 100 täpselt. Sixpack enamvähem juba väljas.

Kasutan 75kg hantlit ilma abivahenditega seljatõmbe tegemiseks. Veidi raske ja ebamugav on ning seda peaks tõesti juba rihmadega/kinnastega tegema. Naisedki teevad 50kg seda harjutust. Mees peaks jõudma enda kehakaaluga seda teha.

Pole ever mul käed hantlitega curlide tegemisest ära hõõrdunud. Sa vist teed seda ise valesti. Korraliku tehnikaga jätan raskused sinna 20kg kanti. Massi ajal tegin ca. 30-35kg-stega mustalt. Kindad sellise raskusega... no võib-olla. Mitte hõõrdumise pärast vaid pigem siinkohal hakkab veidi valus tõesti.

Ma tõesti ei tea mida sa mees saalis teed, et käed kogu aeg puruks. Vbl lihtsalt nõrk nahk. Sellised raskused ei tohiks midagi eriti teha.

200kg kohvrite tassimisel on normaalne, et tõmbab naha koos lihaga küljest...

Mis mõttes hantli raskus ei muuda hõõrumist? Õpi veidi füüsikat... mingi 2kg-ne roosa tilulilu hantel ei hõõru sul nahka ka siis puruks, kui sa sellega 100x teed.

Ütlen niipalju, et 200kg jõutõmme või trapetsi tegemine ilma rihmadeta või kinnastega on tõesti selline veidi liig. Pigem võiks see raskus olla 125-150kg näiteks.

Haarde tugevus üldjuhul ei sõltu absoluutselt suurusest seega võib 50kg kaaluv tüüp 150kg raskust kinni hoida paremini kui 150kg kaaluv mees.

Küll jääb arvatavasti puudu lihastest, et selline raskus maast lahti saada.

Asja mõte on selles, et haaret võiks samamoodi treenida nagu kõike muud. Pigem kehtib see küll rammumeeste kohta, kuid ega see kellegil mööda külgi maha ei voola. Rihmad aitavad kindlasti paremini lihast tunnetada, kuid mingi piirini võiks endal oskust/jõudu olla ka ilma teha.

Kindad on selline maitse asi. Kasuta palju tahad, väga ei tohiks tulemusi muuta.

Kõõlused jms. Kõike annab mingil määral treenida. Mitte suuremaks, kuid omajagu tugevamaks ning vastupidavamaks muutuvad ka need. Mida rohkem abivahendeid kasutada seda enam pisikesi lihaseid ja asju koormusest ilma jäävad. Kõik nad annavad oma pisikese osa keha paremaks vormimisel.

Kui ikka jaksu ja tahet on siis abivahendeid kasutada siis kui raskused ikka tõesti väga karmid ning ilma tegemine on ohtlik ning ebaeffektiivne.

Muud nagu väga polegi öelda. Ei taha mingit tüli tekitada lihtsalt enda arvamus asjast. Kogu see teema väga vaieldav. Osapooled ei suuda kokkuleppele kuidagi jõuda.

Kuna alles hiljuti sain taas jõusaali peale 1,5a pausi(seni kodus teinud) siis nüüd saan korralikke raskusi kasutada.

Muidu sai kunagi 160kg jõutõmme ilma varustuseta tehtud, 140kg surutud.

Praegu siis 75kg hantel küljetõmme. 12x lõuatõmme.

80kg seistes kangiga biitseps.

Muud nagu väga ei olegi mainida, mis võiks rihmu/kindaid/vööd nõuda. Eks vaatab millal endal vajadus nende asjade järgi tekib. :D

post-7558-1280777079_thumb.jpg

Muudetud kasutaja Archangel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No six packini on küll veel aega, aga vorm kõige hullem pole... (ehk minu vormi laadne, kuid kere tundub kuidagi väike kaalu arvestades... üsna pikk oled ka muidugi ja jalgade massi ei ole siin näha)

Seljatõmme ei ole nii hull harjutus, et midagi juhtuks. Seal ma kasutan kindaid pigem maksimumilähedaste raskuste jaoks.

Käed ei lähe täiesti katki, aga marrasknahad, mis on tekkinud varem kipuvad kergelt katki minema ja need on üsna valusad. Miks need tekkisid - üks põhjus on kindlasti ka see, et algselt ma tegin lõuatõmbeid puidust redeliga ja sellega tõesti lähebki nahk kergemini katki, aga kui inimene käib jõusaalis, tead sa, mis nahk tal on, et kohe arvustama hakkad?

Õpi füüsikat? Ok esiteks, me ei räägi 2kg -stest hantlitest, vaid 16kg vs 24kg. See, et 16kg tundub 24kg -ga võrreldes väike ei tähenda, et sellega ei või nahka ära hõõruda. Pealegi, ma sain füüsika eksami viie.

Aga nüüd mõtleme nii - kui kinnastega on raskem haarata, tähendab, sellega arendab rohkem, sest sa pead käsi tugevamini koos hoidma, et kang ära ei libiseks.

Tulemusi abivarustus mina ei usu, et väga muudab. Pigem on see - nagu ütlesid, ühest küljest maitse asi, teisest küljest teatud raskuste puhul turvalisus.

Ma teen ka kodus võibolla 32kg hantliga surumist ilma kinnasteta. Hakkan ma neid siis jõusaalis ära võtma enne harjutust igakord? Pealegi - kindad nüüd vaevalt väga väiksemaid lihaseid vähemaks võtavad. See, et ta rannet toetab ei näita, et ranne ei ole töös.

PS! Vaidlused ei ole foorumis - foorumis on arutelud. See on loomulik, isegi teadlased ei jõua sellistes asjades alati üksmeelsele lahendusele.

Ja muide - minupoolt vaadatest, 160kg jõutõmme ja 140kg surumine ei ole suur asi. Aga kui sulle tuleb näiteks 14-aastane poiss, kes kaalub 60kg. Temale on isegi 100kg jõutõmme üsna suur raskus.

Üks asi, mille puhul ma võin kahelda - 80kg kangiga seistes biitseps. Eks sa ehk ära teed ikka, aga seisa seina najal ja tee siis ära. Siis saad teada, kas sa reaalselt jaksad seda teha, või on ikkagi tegu cheat curliga.

Muudetud kasutaja pkwild618 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

A tglt on igasugused kangikesed ja hantlikesed pehmekeste,naiste ja titade jaoks.

Üks õige eesti mees käib loomanahkades ja tõstab ikka põllukive,painutab raudlatte ja rebib mastimände juurtega maast välja,mitte ei ukerda kliimaseadmetega jõusaalis imelikult liibuvas kostüümis nagu

... e-ee ...

..., :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
A tglt on igasugused kangikesed ja hantlikesed pehmekeste,naiste ja titade jaoks.

Üks õige eesti mees käib loomanahkades ja tõstab ikka põllukive,painutab raudlatte ja rebib mastimände juurtega maast välja,mitte ei ukerda kliimaseadmetega jõusaalis imelikult liibuvas kostüümis nagu

... e-ee ...

..., :D

Ma eile tegin 5x10 mastimänni juurte rebimist, trapets suht kange täna :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See poll nali. Rammumeeste võistlustel nad midagi taolist teevadki :D

To Hirmus Ants: Mina arvan teistpidi. Pigem nagu libestiga: saab ka ilma, aga sellega on parem.

Muudetud kasutaja pkwild618 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aga iseenesest mõtle kui mugav - jalad käivad ja samal ajal loed lehte :D Või ühe käega piitsutad, teisega rüüpad sõõriku kõrvale kohvi, miks mitte :DB)

Muudetud kasutaja pkwild618 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Naisisendeid küll ja küll nähtud reieimasinatel raamatut lugemas, kui korduste arv sinna 100 kanti jääb siis kannatab lugeda küll ju. :D

Täna oli huvitav vaatepilt, kus üks ca 10 aastane "personaaltreener" oma emale või kellelegi kõiki masinaid demonstreeris, sõudmismasinal oli lausa valus vaadata kuidas ta ülepeakaela kuidagi tagurpidi seda trossi sikutas..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aga kui kõik siin nii teadjad ja tegija d on, siis parastamise asemel oleks mõistlik inimest suunata õigele teele.

Enamus saalikülastajaid ju ei teagi kuidas ja mida teha.

Ja kui siin enne hardcorest räägiti, siis soovitan minna kuhugi võitlusspordialade trenni, seal saad hardcoret nii et vähe pole :D

Ise teen ka osasid harjutusi kindaga, näit. seljapäeval kõik tõmbed, sest ei taha endale sellist rõvedat tallanahka peopessa.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Aga kui kõik siin nii teadjad ja tegija d on, siis parastamise asemel oleks mõistlik inimest suunata õigele teele.

Enamus saalikülastajaid ju ei teagi kuidas ja mida teha.

Kahjuks on vähemalt iga abi ja nõud pakkuva inimese kohta 10 inimest kes tõmbuvad eemale ja pomisevad, et nemad ju harjutust alati nii teinud ja jätkavad samamoodi, valesti tegemist.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×