asdfghjkl 2 Report post Posted June 19, 2008 Tere.Kui siia foorumisse tekivad intriigid vms huvitavad teemad, siis ma ei suuda tööle keskenduda, töö kannatab. Refreshin näiteks praegu seda Kalmuse-teemat järjepidevalt. Nii ei saa tööd teha. Mida peaksin tegema? Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted June 19, 2008 konsulteerima psühhiaatriga Share this post Link to post Share on other sites
Tohman 0 Report post Posted June 19, 2008 Kõik variandid on juba öeldud, a kas selleks pidi kohe teema tegema?See FIT'de süsteem hakkab foorumeid risustama ka, fo'sure. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted June 19, 2008 Tegemist on tavalise psüühilise sõltuvusega,muud midagi Share this post Link to post Share on other sites
hunter 0 Report post Posted June 19, 2008 Suur mees, häbi pole sellist asja öelda vä? Ole eemal ja KÕIK . Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted June 19, 2008 Meil on kodus pidevalt üks Fitness.ee teema, elu lausa käib selle ja loomulikult ka trenni järgi Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted June 19, 2008 Tere.Kui siia foorumisse tekivad intriigid vms huvitavad teemad, siis ma ei suuda tööle keskenduda, töö kannatab. Refreshin näiteks praegu seda Kalmuse-teemat järjepidevalt. Nii ei saa tööd teha. Mida peaksin tegema?Nüüd on ju asi eriti hull. Sa panid veel oma uue teema üles ja nüüd pead seda ka iga natukese aja pärast kontrollimas käima. Mis muud kui viska arvuti aknast välja ja rahu majas Share this post Link to post Share on other sites
undisputed 0 Report post Posted June 19, 2008 Kuulge millega see kustutatud teema lõppes. Mul jäi osa vahele Share this post Link to post Share on other sites
Harti 0 Report post Posted June 19, 2008 Kuulge millega see kustutatud teema lõppes. Mul jäi osa vahele Ma nägin kahjuks ainult esimest posti. Tahaks ka teada, mis tegelikult toimus Share this post Link to post Share on other sites
Arnold 76 Report post Posted June 19, 2008 Teema on Fitness.ee sõltuvusest.Palun püsige teemas...Hea teema, mulle meeldib Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted June 20, 2008 Meil on kodus pidevalt üks Fitness.ee teema, elu lausa käib selle ja loomulikult ka trenni järgi Nu teil on fitness.ee vist vähemalt osaliselt ka toitja,või olen ma millestki valesti aru saanud? Share this post Link to post Share on other sites
undisputed 0 Report post Posted June 20, 2008 Tere.Kui siia foorumisse tekivad intriigid vms huvitavad teemad, siis ma ei suuda tööle keskenduda, töö kannatab. Refreshin näiteks praegu seda Kalmuse-teemat järjepidevalt. Nii ei saa tööd teha. Mida peaksin tegema?Hakka doose vaikselt vähendama. Algul klik iga 5 min tagant, siis 10 min, siis 15 min tagant jne. Paari nädala pärast peaks olema asi juba kontrolli all. Kui see ka aita, siis lase töö juures panna sellele lk. täis blokeering peale. Muidugi selline järsk blokeering paneb algul käed küll värisema, aga see kõik on su enda huvides ??? Hiljem tuleb ka muidugi ettevaatlik olla, et uuesti tsüklisse langeks Loodan, et sellest on abi Share this post Link to post Share on other sites
Rihostern 0 Report post Posted June 20, 2008 Päris mahe sõltuvus, hea et endal sellist pole! Share this post Link to post Share on other sites
asdfghjkl 2 Report post Posted June 20, 2008 Ma hankisin endale personaalse konsultandi, kelle poole pöördun nüüd koheselt, kui pulss tõuseb ja soov on foorumi aken lahti teha, tema konsultatsioon rahustab ja saan kenasti tööd edasi teha mõne hetke pärast. Share this post Link to post Share on other sites
Karu 0 Report post Posted June 20, 2008 Ja mul tekkis nüüd huvi hakata vaatama, kui tihti sa online oled! Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted June 20, 2008 Nu teil on fitness.ee vist vähemalt osaliselt ka toitja,või olen ma millestki valesti aru saanud? No minul on selle lehe vastu erilised tunded juba sellest ajast, kui viimati koolipinki pühkisin (vahemik 1999-2003, kahjuks õiget aasta nr ei mäletagi enam). Pikka aega polnud mul kasutajanime ega isegi arvutit, sai käidud kooli arvutiklassis õhtuti. Kui tegin nn kontoritööd alates 2003-2005 siis oli tööprogrammide asemel ikka ka alati fitness-ee leht lahti Loomulikult ei tundnud ma selle tegija-rahvast siis veel kedagi, uurisin niisamuti vaikselt ja tasapisi ühtkomateist foorumi kaudu, ja esitasin palju lolle küsimusi . Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted June 20, 2008 Loomulikult ei tundnud ma selle tegija-rahvast siis veel kedagi, uurisin niisamuti vaikselt ja tasapisi ühtkomateist foorumi kaudu, ja esitasin palju lolle küsimusi .Ei ole lolle küsimused on liiga kõrge ego Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted June 20, 2008 Ei ole lolle küsimused on liiga kõrge ego Mismõttes? Share this post Link to post Share on other sites
scubamonkey 0 Report post Posted June 20, 2008 Sain oma sõltuvusest suhteliselt valutult lahti kui ühel ilusal päeval üks mu põhimõtete tuline vastane pani galeriise endast päris pildi üles. Krdi poisinolk aga nii terava ütlemisega Share this post Link to post Share on other sites
asdfghjkl 2 Report post Posted June 20, 2008 Kellel on keskendumis-probleeme, siis ka õige muusika aitab:http://www.dago-band.ee/sisu/mambots/conte...,300|height,120 Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted June 20, 2008 (edited) Mismõttes?Selles mõttes,et inimene kes asja tunneb, peab olema suuteline vastama ka kõige imelikumatele ja mõtetuna tunduvatele küsimustele korrektselt,mitte aga laskuma isiklikule tasandile ja mõnitama hakkama Me kõik oleme kunagi algajad olnud. Edited June 20, 2008 by matti Share this post Link to post Share on other sites
Liinu 1 Report post Posted June 23, 2008 Kellel on keskendumis-probleeme, siis ka õige muusika aitab:http://www.dago-band.ee/sisu/mambots/conte...,300|height,120täpselt õige laul et ennast tööle utsitada!!! üleüldse on Dagö hea! Share this post Link to post Share on other sites