Jump to content
Vikatman

FAST'i uued toidulisandid.

Recommended Posts

Kes veel pole siiani beeta-alaniini kasutanud siis soovitan vägagi. Saate tunda sellist jõuarengut mida te siiani kogenud ei ole. Vahel oli trennis isegi selline tunne, et ma enam ei väsi kunagi ära, lihasvintsid töötasid nagu robotil. Energia näis ammendamatu. Igati SUPERLUX toode. Hakkan ka ise nüüd peale võistlust seda uuest kasutama. Minu kogemuse põhjal oli parim kasutegur siis kui võtsin seda enne igat sööki paar grammi. Kindlsti lisasin seda natuke rohkem alati pealetrenni koksi hulka.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Selline küsimus siis :kas seda beeta-alaniini on mõtet võtta ka sellel kes ei külasta jõusaali kindaltel aegadel,nagu mul vahepeal on häirivaid tegureid ning käin jõusaalis siis kui aega on,umbes 3korda nädalas.Kas siis on seda mõtet osta kui ma tahan jõudu juurde saada ja et mul oleks iga trenn hea power sees?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul täna esimene trenn selle Beeta alaniini pealt tehtud - vara on veel öelda, kuid nädala lõpu kohta oli paras purakas sees ja kuidagi jaksas lõpuni kõik seeriad pingutada. Eks täpsemalt saab öelda kui järgmised trennid tulevad, kuid esmamulje on 5+

Igale seerial tegin korduse - paar rohkem kui eelmine trenn.

Õlasurumised hantlitega istudes

42kg/9x

44kg/7

44/6

42/6

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×