musklimees 0 Report post Posted May 27, 2008 kas valgu tarbimine muudab mu nibude arengut?ettetänades musklimees Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted May 27, 2008 (edited) Mega IRW! Kas sa liha sööd? Edited May 27, 2008 by bugati Share this post Link to post Share on other sites
maza 0 Report post Posted May 27, 2008 Mega IRW! Kas sa liha sööd?Kas see kuidagi seotud sellega? Share this post Link to post Share on other sites
rainisk 0 Report post Posted May 27, 2008 Kas see kuidagi seotud sellega? Kuidas ta ei ole siis ? Lihas ka valk ju ! Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted May 27, 2008 Lisavalgu tarbimisest sa günekomastiat ei saa, kui seda mõtled Share this post Link to post Share on other sites
maza 0 Report post Posted May 27, 2008 (edited) Kuidas ta ei ole siis ? Lihas ka valk ju !Tahtsin teada,et kas liha mõjutab nibude arengut...valgust ma ei rääkinud. Edited May 27, 2008 by maza Share this post Link to post Share on other sites
PT London 0 Report post Posted May 27, 2008 Tahtsin teada,et kas liha mõjutab nibude arengut...valgust ma ei rääkinud.Mesasja? Share this post Link to post Share on other sites
pacman 0 Report post Posted May 27, 2008 Iga kord peale valgurikka toote söömist soovitaks nibud kriitilise pilguga üle vaadata ja millegi kahtlase avastamisel konsulteerida arstiga Share this post Link to post Share on other sites
Sir 0 Report post Posted May 27, 2008 Tahtsin teada,et kas liha mõjutab nibude arengut...valgust ma ei rääkinud.Nonii...lihaste arengust on juba vähe, nüüd läheb asi nibude peale (vabandan läbu pärast, kiustus võttis võimust)peace Share this post Link to post Share on other sites
maza 0 Report post Posted May 27, 2008 (edited) Mesasja?Oi kurja küll: ...Bugati küsis,et kas sa liha sööd.Mina tahtsin omakorda teada,kas liha söömine mõjutab nibude arengut Nibu areng siis vast tähendaks seda,et kas läheb ovaalseks,laiemaks,pikemaks,väiksemaks vms?!?!?! Edited May 27, 2008 by maza Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted May 27, 2008 Oi kurja küll: ...Bugati küsis,et kas sa liha sööd.Mina tahtsin omakorda teada,kas liha söömine mõjutab nibude arengut Nibu areng siis vast tähendaks seda,et kas läheb ovaalseks,laiemaks,pikemaks,väiksemaks vms?!?!?!Oeh Küsimus oli postitajale ''kas sa liha sööd?'' , sest ta tahtis teada kas valgu tarbimine muudab nibude arengut..Sellest võib järeldada, et postitaja ei tea mis valk ongi Share this post Link to post Share on other sites
Kustamees 2 Report post Posted May 27, 2008 kas valgu tarbimine muudab mu nibude arengut?ettetänades musklimeesmida ??? nibude areng ???no naistel arenevad nibud ei saa aru, mida sa mõtled nibude arengu all?kuidas nad siis arenema peaks???rinnalihas on sul see, mis kasvab Share this post Link to post Share on other sites
ras- 1 Report post Posted May 27, 2008 mida ??? nibude areng ???no naistel arenevad nibud ei saa aru, mida sa mõtled nibude arengu all?kuidas nad siis arenema peaks???rinnalihas on sul see, mis kasvabai ai.. kas sina siis ei teagi, et treenides nibud kasvavad?! :D Share this post Link to post Share on other sites
musklimees 0 Report post Posted May 27, 2008 Minu viga, ma ajasin nibud ja rinnalihased segi. Share this post Link to post Share on other sites
Kustamees 2 Report post Posted May 27, 2008 Minu viga, ma ajasin nibud ja rinnalihased segi. aga jah vastus siis sinu küsimuselejah, valk peaks kiirendma küll sinu rinnalihaste arengut, kui korralikult trenni teed Share this post Link to post Share on other sites
Traks 0 Report post Posted May 27, 2008 njaa jälgi neid iga hommik kuna üle öö võivad need muutuda sama suureks kui lehma nisad kino mehed olete küll Share this post Link to post Share on other sites
Kirsti 0 Report post Posted May 28, 2008 Minu viga, ma ajasin nibud ja rinnalihased segi. Hahaaaaahhaaaa good one... Share this post Link to post Share on other sites
builder 1 Report post Posted May 28, 2008 soovitan soojalt jälgida nende arengut,iga päev. möödud,kuju,fotosalvestised. aasta pärast tee siin kokkuvöte,oleme väga huvitatud sellest statistikast.hea oleks kui naissoost esindaja saaksid kaasata ja vörrelda neid tulemusi.edu katsetustel! Share this post Link to post Share on other sites
musklimees 0 Report post Posted May 28, 2008 Eksimine on inimlik, või mis ? Share this post Link to post Share on other sites
wicked 0 Report post Posted May 29, 2008 Eksimine on inimlik, või mis ?mitte fitness.ee foorumis. Share this post Link to post Share on other sites
Kirsti 0 Report post Posted May 29, 2008 inimlik muidugi. Aga see eksimus oli lihtsalt nii humoristlikult absurdne eesti keel pole Su emakeel vist? Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted May 29, 2008 mitte fitness.ee foorumis.Mul mõjutab küll valgu tarbimine nibude arengut. Mida rohkem rinda treenin ja valku söön, seda kaugemale nibud kehast lähevad.Aeglaselt, aga siiski. Kõrvanibudega pole midagi juhtunud. Share this post Link to post Share on other sites