biic50 0 Report post Posted November 30, 2003 juku juust pidi olema 5% rasva ja 40% valku, ei tea mis ta tegelt sisaldab? see rasvaprotsent pidi vale olema ei tea kuidas valguga on? Share this post Link to post Share on other sites
Marek Kalmus 0 Report post Posted November 30, 2003 Tõsi ta vist on, et vähe eksiti. Kontrollid said selleks näiduks 7,5%, Mis tõsi küll ei vähenda selle juustu tarbimist minu poolt. Ega ma ju seda endale kilodena sisse ei aja. Vast siis ainult vahel maitseks. Mina sain seda juustu maitsta esimest korda hiljuti Otil külas käies, Ootasin juba ammu, et millal eestimaa piimatöösturid sellise juustuga välja tulevad. Usun, et see maitseb paljudele. Igaljuhul proovige, saada ka 10-ne %-lisena. Share this post Link to post Share on other sites
biic50 0 Report post Posted November 30, 2003 siis on väike vahe marek kas valk ikka on 40? Share this post Link to post Share on other sites
Marek Kalmus 0 Report post Posted December 1, 2003 Kes seda täpselt teab kui ei ole kontrollitud. Reeglina küll juustudel see näit kõrge on, aga kas nii kõrge??? Share this post Link to post Share on other sites
Cronus 0 Report post Posted December 1, 2003 Huvitav on see et mõlema juustu - nii 10% kui ka 5% - kalorsuseks on märgitud sama suurus. Share this post Link to post Share on other sites
VDO 0 Report post Posted December 1, 2003 Kui mina ükskord sõin rõõmustasin ka, et nii palju valku, nii vähe rasva. Ma ei tea kas see on tõsi või mitte.Igatahes üks asi, mis häirib on selle juustu suur soolasisaldus. Kui viimati sõin oli nii soolane, et ei tahtnud hästi alla minna. Sellest ajast pole seda enam söönud. Kas see soolaprotsent on ikka seal kahe lähedal? Share this post Link to post Share on other sites
biic50 0 Report post Posted December 1, 2003 misasja soolane see on mulle kyll üllatus kust otsast tal suur soolasisaldus on minuarust on ta jumala mage ju omale mul meeldib terav maitsestatud ja soolasem toit liha näitex a see juust küll soolane pole kas seal on siis sool sees vää??? Share this post Link to post Share on other sites
ercman 0 Report post Posted December 1, 2003 ei seal ei ole soola. kohe nje gramm. seetõttu tuleb soola juurde lisada. tavaliselt panen kuhjaga juustutüki pääle. siis neelan selle alla. megahää. pärast käin 5 päeva kraanikausivahet a pohh. mis sa hädaga ikka teed. Share this post Link to post Share on other sites
muksel 0 Report post Posted December 2, 2003 Hiljuti avastasin poest veel ühe lahja juustu. Nime ei mäleta. Tootja oli võru piimakombinaat. Rasva sisaldas 4%. IMHO maitse parem kui jukul. Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted December 3, 2003 sool teeb ka paksuks kui seda palju süüa, seal on Na ja kui seda palju on ei hakka enamus neerudesse minema ja läheb kohe naha alla. Share this post Link to post Share on other sites
biic50 0 Report post Posted December 6, 2003 irff, mitte paxux vaid ikka vett hoiab kinni Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted December 6, 2003 paksuks teeb ka kui liiast palju seda värki on... Share this post Link to post Share on other sites
o111 0 Report post Posted June 29, 2005 huvitav kas selle 5%-lise tootmine on ära lõpetatud vä? äkki on kõikidelt lettidelt kadund aint 10% on järel ja saaremaamidaiganeskombinaadi kodukal ka seda 5%list polnud. mure kohe päris suur Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted June 29, 2005 Juustu ei ole soovitav üldse palju süüa ,kuna sisaldab palju Na ja kolesterooli. Share this post Link to post Share on other sites
o111 0 Report post Posted June 29, 2005 Juustu ei ole soovitav üldse palju süüa ,kuna sisaldab palju Na ja kolesterooli. siis on suht jama. aga kuidas kodujuustuga on? või kohupiimaga? Share this post Link to post Share on other sites
o111 0 Report post Posted June 29, 2005 või see Na ja kolesterool on tingitud aint soola sisaldusest? Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted June 29, 2005 Juustu ei ole soovitav üldse palju süüa ,kuna sisaldab palju Na ja kolesterooli. siis on suht jama. aga kuidas kodujuustuga on? või kohupiimaga? Täiskasvanud inimesele on üks ohtlikemaid dieete lahja kohupiim ilma suhkruta.Põhjus: täispiimas on valgud ,rasvad ja süsivesikud(suhkrud) tasakaalustatud ning kergesti omastatavad,lahjas kohupiimas aga mitte. Share this post Link to post Share on other sites
kame 11 Report post Posted June 29, 2005 juku juust on hea ja mahe - kannatab leivale panna rohkem kui tavalist kuna pole nii rasvane ka! soovitan soojalt! Share this post Link to post Share on other sites
UFC 0 Report post Posted July 2, 2005 Mina isiklikult pole kuskil seda juustu näind!Kas keegi oskab öelda kus seda leida võib? Share this post Link to post Share on other sites
Scorpius 0 Report post Posted July 3, 2005 to UFCMina olen seda näiteks leidnud Kanpolist. Share this post Link to post Share on other sites
Raigo 0 Report post Posted July 3, 2005 Mina isiklikult pole kuskil seda juustu näind!Kas keegi oskab öelda kus seda leida võib?Ise olen ostnud Jukut näiteks Supper Netost. aga kahjuks 5% enam ei toodeta, on ainult 10% Juku juust alles. Saatsin neile meiliga küsimuse, kui 5% enam ei leidnud ja sain sellise vastuse. From: "Aime Polding" <turustus.piim@slpt.ee>Subject: Re: Juku juust 5%Date: Mon, 13 Jun 2005 08:54:08 +0300Tere Saaremaalt!Kahetsusega pean nentima, et Juku 5% tootmise lõpetasime 15.maist 2005 suhteliselt väikeste müügikoguste tõttu. Soovitan soojalt proovida Juku 10%, mis on oma maitselt peaaegu sarnane Juku 5%-ga.MüügijuhtAime Polding Share this post Link to post Share on other sites
muc 0 Report post Posted July 4, 2005 Saada vastu, et jõusaali karusid maitse ei koti ja et nad tootmisesse tagasi lükkaks Share this post Link to post Share on other sites
Mob 0 Report post Posted March 11, 2006 jah seda võiks poes olla. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted March 11, 2006 (edited) OldMan : Sa mõtled lahja kohupiima dieeti selles suhtes, et kui ainult seda sisse söön? Aga kui pea alati läheb see mul alla koos väikse jogurti ja müsliga, mis sisaldab madleid vms täispähkleid, siis ei tohiks häda olla ju... Edited March 11, 2006 by jrx Share this post Link to post Share on other sites
Rihostern 0 Report post Posted March 11, 2006 jah seda võiks poes olla. Otsi poodide juustu lette joolikamalt ja küll leiad , seda on saadaval..Prismas ja Selveris Share this post Link to post Share on other sites