Jump to content
biic50

Juku juust

Recommended Posts

Tõsi ta vist on, et vähe eksiti. Kontrollid said selleks näiduks 7,5%, Mis tõsi küll ei vähenda selle juustu tarbimist minu poolt. Ega ma ju seda endale kilodena sisse ei aja. Vast siis ainult vahel maitseks. Mina sain seda juustu maitsta esimest korda hiljuti Otil külas käies, Ootasin juba ammu, et millal eestimaa piimatöösturid sellise juustuga välja tulevad. Usun, et see maitseb paljudele. Igaljuhul proovige, saada ka 10-ne %-lisena.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kui mina ükskord sõin rõõmustasin ka, et nii palju valku, nii vähe rasva. Ma ei tea kas see on tõsi või mitte.

Igatahes üks asi, mis häirib on selle juustu suur soolasisaldus. Kui viimati sõin oli nii soolane, et ei tahtnud hästi alla minna. Sellest ajast pole seda enam söönud. Kas see soolaprotsent on ikka seal kahe lähedal?

Share this post


Link to post
Share on other sites

misasja soolane see on mulle kyll üllatus kust otsast tal suur soolasisaldus on minuarust on ta jumala mage ju omale mul meeldib terav maitsestatud ja soolasem toit liha näitex a see juust küll soolane pole kas seal on siis sool sees vää???

Share this post


Link to post
Share on other sites

ei seal ei ole soola. kohe nje gramm. seetõttu tuleb soola juurde lisada. tavaliselt panen kuhjaga juustutüki pääle. siis neelan selle alla. megahää. pärast käin 5 päeva kraanikausivahet a pohh. mis sa hädaga ikka teed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sool teeb ka paksuks kui seda palju süüa, seal on Na ja kui seda palju on ei hakka enamus neerudesse minema ja läheb kohe naha alla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

huvitav kas selle 5%-lise tootmine on ära lõpetatud vä? äkki on kõikidelt lettidelt kadund aint 10% on järel ja saaremaamidaiganeskombinaadi kodukal ka seda 5%list polnud. mure kohe päris suur :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juustu ei ole soovitav üldse palju süüa ,kuna sisaldab palju Na ja kolesterooli.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Juustu ei ole soovitav üldse palju süüa ,kuna sisaldab palju Na ja kolesterooli.

:rolleyes: siis on suht jama. aga kuidas kodujuustuga on? või kohupiimaga?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Juustu ei ole soovitav üldse palju süüa ,kuna sisaldab palju Na ja kolesterooli.

:rolleyes: siis on suht jama. aga kuidas kodujuustuga on? või kohupiimaga?

Täiskasvanud inimesele on üks ohtlikemaid dieete lahja kohupiim ilma suhkruta.Põhjus: täispiimas on valgud ,rasvad ja süsivesikud(suhkrud) tasakaalustatud ning kergesti omastatavad,lahjas kohupiimas aga mitte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

juku juust on hea ja mahe - kannatab leivale panna rohkem kui tavalist kuna pole nii rasvane ka! soovitan soojalt! :D:rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mina isiklikult pole kuskil seda juustu näind!Kas keegi oskab öelda kus seda leida võib?

Ise olen ostnud Jukut näiteks Supper Netost.

aga kahjuks 5% enam ei toodeta, on ainult 10% Juku juust alles.

Saatsin neile meiliga küsimuse, kui 5% enam ei leidnud ja sain sellise vastuse.

From: "Aime Polding" <turustus.piim@slpt.ee>

Subject: Re: Juku juust 5%

Date: Mon, 13 Jun 2005 08:54:08 +0300

Tere Saaremaalt!

Kahetsusega pean nentima, et Juku 5% tootmise lõpetasime 15.maist 2005

suhteliselt väikeste müügikoguste tõttu. Soovitan soojalt proovida Juku

10%, mis on oma maitselt peaaegu sarnane Juku 5%-ga.

Müügijuht

Aime Polding

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saada vastu, et jõusaali karusid maitse ei koti ja et nad tootmisesse tagasi lükkaks :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

OldMan : Sa mõtled lahja kohupiima dieeti selles suhtes, et kui ainult seda sisse söön? Aga kui pea alati läheb see mul alla koos väikse jogurti ja müsliga, mis sisaldab madleid vms täispähkleid, siis ei tohiks häda olla ju...

Edited by jrx

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×