Jump to content
marilyn

Eesmärk - trenniga kaalus juurde. Kas algus teie arvates hea?

Recommended Posts

Sooviks siis veidi teadjamate inimeste erinevaid arvamusi, tänud juba ette kõigile kes viitsivad algaja pikka teksti lugeda ja kommenteerida :ph34r:

Alustasin uuesti spordiga 2 kuud tagasi. Varem olen tegelenud 4 aastat ujumisega(umbes 14 aastat tagasi, 5-6 korda nädalas) ning 2 suve tagasi sai 4 kuud ca 3-4 korda nädalas metsajooksu tehtud. Viimase d 2 aasta jooksul jäi aga seoses ülikooliga sport täiesti unarusse.

Sihiks sai esialgu võetud parem vorm ja ka kaalu tõstmine. Kaalu tõstmine sellepärast, et senini olin selgelt alakaalus - pikkust 178, kaal veel 2 kuud tagasi 53kg. Kuigi ma mingi anorektik vms välja ei näinud(ujumisest jäänud naisterahva jaoks suht korralikud õlad), olin enda arvates liiga kõhna. Kui ideaalidest rääkida siis sain aru, et minu jaoks oleks ideaalne olla nn fitness naise kehaga, või vähemalt midagi sinna kanti :D.

Ehk siis lühidalt - otsustasin, et tahan korralikult trenni teha ja samal ajal kaalus juurde võtta, pikem eesmärk korralikult treenitud lihastega keha.

Viimase kahe kuu jooksul olen nüüd keskmiselt teinud nädalas 2x BodyPumpi + 2x 45 min ratast, samuti sai korralikumalt sööma hakatud. 2 kuuga olen kaalus juurde võtnud 4 kg, mingeid erilisi lihaseid mul selle loomulikult kasvanud pole :lol:(veidi on muidugi paremat lihasstruktuuri märgata). Samas aga ei ole midagi üleliigset rasva või pekki. Et siis kuhu need kilod on juurde tulnud ja kas teie arvates alguseks tempo hea?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×