Arnold 76 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 Arvake ära mis/kes on pildil!Vastajate vahel loositakse välja üks suurendus ( A3) antud fotost, koos asjaosaliste autogrammidega .Head arvamist ! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
zander14 0 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 Pildil on Marek Kalmus Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
FG 0 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 Arvan sama . Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
T6nu69 0 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 Tagumik. Tegelt pakkun ka Marek Kalmus. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
WinchesterMan 0 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 Imre Vähi? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
VeikoKriisk 8 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 Ma pakun ka ,et Imre Vähi...või noh osa Imrest Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Raivo Piiber 21 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 Mürka, ptüi! Vähi p...e (pepu) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kimber 5 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 Esimene liblikas? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
vares3636 0 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 Äki Kiivikas võttsis püksid jalast Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-aron- 0 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 Imre Vähi ehk. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 No krt. Selle kehaosa tunnen ma iga kell ära. Ma loodan, et see on Marek Kalmus. Talle meeldib siin pidevalt püksata ringi lasta. Või on Imre, sest vorm on päris hea, kas Kalmusel on tagument triibuline? Või on tegu hoopis Oti eluvormiga?Ma jään siiski Marek Kalmuse tagumendi juurde.Auhinda ootama jäädes... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
alr89 0 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 pakuks ott kivikas Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
daemonium 18 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 e-ee ...keskmine eesti mees, Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
maza 0 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 Marek Kalmus Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MuskulaarKobras 1 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 (muudetud) Pildidl on Marek Kalmuse pepu. Muudetud Mai 16, 2008 kasutaja MuskulaarKobras poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Capricorn 0 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 Pildil tunduvad esiplaanis olema tuharalihased. Mehe omad. Kelle omad täpselt, ei saa just 100% kindel olla ja ei hakkagi igaks juhuks vastama, äkki vastan veel õigesti ja saan selle foto A3 suurusena, seda ma aga ei tahaks. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
noPAINnoGAIN 0 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 Kiivikas äkki Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
renku 54 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 (muudetud) Martin Kjellström äkki:-)Või on tõesti keegi meie omadest??? Muudetud Mai 16, 2008 kasutaja renku poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
hunter 0 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 Joker . Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
rapur 0 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 Pigem ikka Imre Vähi, sest Vähi on meil tuntud triibutriibu mees(Y) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
veinikaarija 0 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 Tegu on Imra Vähi taguotsaga. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
inside14 1 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 Samuti arvan, et Imre Vähi liblikas see! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
tõunii 0 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 Loomulikult Imre Vähi, mitte et ma tema tagumikku nii väga tunneks Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
past 0 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 Imre Vähi tagumik! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Tsaar 0 Teavita postitusest Postitas Mai 16, 2008 (muudetud) persee Muudetud Mai 16, 2008 kasutaja Tsaar poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides